امید جان جون میدی واسه اینکه آدمو سکته بدی!!!!!!!!!!!4
.
.
.
.
:33:
با این استرسی که من دارم فکر نمیکنم تا یکشنبه دوام بیارم،واسه اینکه به ۶ شهریور لعنتی فکر نکنم شبانه روز میچرخم و کار خونه میکنم مامانم میگه نمیدونستم انقدر فعالی،کاشکی جواب کنکورت حالا حالا ها نیاد آخه چند وقته کنترات کارای خونه رو گرفتم حالا اگه حتی کنکور قبول نشم دیگه حوصلم سر نمیره چون به شغل شریف خدمتکاری روی آوردمخوبه هنوز 5 روز مونده اینقد همه داغونن.اگه امروز یکشنبه بود و قرار بود فردا جواب بیاد چیکار میکردین!!نگرانم.سکته نکنین یه وقت:1dco2x0p1lilzhfpg1t
نگران نباش ایشالا قبولی.این چند روزم میاد و میره.میای خبر قبولیتو همین جا میگی ایشالا.با این استرسی که من دارم فکر نمیکنم تا یکشنبه دوام بیارم،واسه اینکه به ۶ شهریور لعنتی فکر نکنم شبانه روز میچرخم و کار خونه میکنم مامانم میگه نمیدونستم انقدر فعالی،کاشکی جواب کنکورت حالا حالا ها نیاد آخه چند وقته کنترات کارای خونه رو گرفتم حالا اگه حتی کنکور قبول نشم دیگه حوصلم سر نمیره چون به شغل شریف خدمتکاری روی آوردم
چه جالب منم همینتورم خودمو الکی سرگرم میکنم تا کمتر فکر کنم:wacsmiley:با این استرسی که من دارم فکر نمیکنم تا یکشنبه دوام بیارم،واسه اینکه به ۶ شهریور لعنتی فکر نکنم شبانه روز میچرخم و کار خونه میکنم مامانم میگه نمیدونستم انقدر فعالی،کاشکی جواب کنکورت حالا حالا ها نیاد آخه چند وقته کنترات کارای خونه رو گرفتم حالا اگه حتی کنکور قبول نشم دیگه حوصلم سر نمیره چون به شغل شریف خدمتکاری روی آوردم
نگران نباش ایشالا قبولی.این چند روزم میاد و میره.میای خبر قبولیتو همین جا میگی ایشالا.
doa mikonam vasatیعنی میشه قبول بشم ؟؟؟:21:
خواهش.با این حساب قبول نشی سودش بیشتره که:smiliess (3):در هر حال شیرینی ما یادت نره:dadad4:ممنون از دعای خوبتون،انشا الله هر کس که تلاش کرده موفق بشه.من اگه قبول بشم خرجم حسسابی میره بالا،فکرشو بکن چقد شربت آبلیمو باید بدم،گذشته از اون شیرینی به دانشگاه،پیتزا به دوستام،سفر به مشهد!!!خدای من سرم داره گیج میره،آخه هر جا رسیدم و هر کسیو که دیدم گفتم واسه قبولیم دعا کنن تا بهشون شیرینی قبولی بدم،به امام رضا هم رحم نکردم از اونم خواستم اگه قبول شدم پول بریزم تو زریهش،حالا با این حساب اگه قبول بشم باید بچه های این سایت واسه این جوون گلریزون بگیرن تا از خجالت یه شهر بیرون بیاد.
منم دقیقا همینطوریممن میام اینجا یه خورده به خودم بیام! همه استرس دارن من ندارم! اونی که تو تخمین رتبه 1 شده به اندازه من ریلکس نیست!!!! وای نکنه؟.....
به نظرتون این بیخیالی یعنی چی؟ دارم از بیخیالی دچار استرس میشم!!!
اصلا واسه بعدشم برنامه ریزی نکردم! یکی منو به خودم بیاره!![]()