تا 12 شهریور چند روز مونده و چه احساسی دارین؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

jupiter_sps

New member
فاطمه جان !(fateme 67) ----خداوند متعال همون لحظه که این جمله ی زیبا از زبان مبارکتون صادر شد از زبونت بشنوه و در مورد خودتون و بقیه هم اعمال بفرمایند ان شالله!:applause:

اقا امید 5 روز مونده ها نه 4 تا!!!

elmirak

New member
من گرفتار سکوتی هستم که قبل از هر فریادی لازم است!!(البته امیدوارم فریاد شادی باشه ای خدا!!!)

لی لا 62

New member
من شب 4شعبان، که میشد تولد آقا ابوالفضل، اینقدر دلم پر بود که نابود شدم از گریه ...از 4متری چشام هوار میزد که شب تولد چه مدلی گریه کردم...
و شب 23ماه رمضون هم از خدا خواستم که قبولم نکنه به دلایلی...دلایلی محکم و منطقی از نظر خودم!

کلا دیگه بیخیالش شدم...نه استرسی، نه انتظاری، نه خواستنی....
واگذارش کردم به قدرت و کفایت خدا...اگر صلاح زندگی من در قبول شدنه و تلاشم کافی بوده که قبولم کنه...وگرنه راضیم به رضای خدا که یقینا نفع من در همون رضایته...

انشالله که صلاح همگی دوستان در قبولی باشه و 6شهریور خوشحالیتونو اینجا ببینم....الهی آمین..

اللهم اجعل عواقب امورنا خیرا

hairin

New member
احساس

سلام،چند روزه که احساسمو نگفتم،
انقدر گیجم و نگران که به خدا هر چی میشمارم به ششم شهریور نمیرسم، کلأ زمانو از دست دادم و الآن یه جورایی تو بی وزنی و بی حسی به سر میبرم،انقدر رفتم تو تقویم و خط زدم و شمردم که تقویمو از جلو دستم برداشتن،فقط ناراحتی قلبی و عصبی نداشتم که به لطف خدا تو این پروسه ی یک ساله اونا رو هم گرفتم،الآن دیگه کلکسیون خوشبختیام تکمیله،تمام احساساتمو بیان کردم آخیش یکم سبک شدم.

vb2

New member
یاااااااااااااااااااااااااااا خداااااااااااااااااااااااااااا خیلی روزای بدیهههههههههههه

reza.n

New member
خوبه هنوز 5 روز مونده اینقد همه داغونن.اگه امروز یکشنبه بود و قرار بود فردا جواب بیاد چیکار میکردین!!نگرانم.سکته نکنین یه وقت:1dco2x0p1lilzhfpg1t

hairin

New member
حس یک خدمتکار

خوبه هنوز 5 روز مونده اینقد همه داغونن.اگه امروز یکشنبه بود و قرار بود فردا جواب بیاد چیکار میکردین!!نگرانم.سکته نکنین یه وقت:1dco2x0p1lilzhfpg1t
با این استرسی که من دارم فکر نمیکنم تا یکشنبه دوام بیارم،واسه اینکه به ۶ شهریور لعنتی فکر نکنم شبانه روز میچرخم و کار خونه میکنم مامانم میگه نمیدونستم انقدر فعالی،کاشکی جواب کنکورت حالا حالا ها نیاد آخه چند وقته کنترات کارای خونه رو گرفتم حالا اگه حتی کنکور قبول نشم دیگه حوصلم سر نمیره چون به شغل شریف خدمتکاری روی آوردم

نفس

New member
نمیدونم چی بگم

امیوار باشم یا نامید

ولی میگن در نامیدی بسی امید است

خدایم همان خدایی است که از محمد بی سواد پیغمبری عطا نمود...خدا هرکه راخواهد مشمول رحمت خود عطا میکند و شرایط کسب علم را برایش مهیا میکند..

خدایم من اینجام...دریابم و درهای رحمتت را بگشا...

reza.n

New member
با این استرسی که من دارم فکر نمیکنم تا یکشنبه دوام بیارم،واسه اینکه به ۶ شهریور لعنتی فکر نکنم شبانه روز میچرخم و کار خونه میکنم مامانم میگه نمیدونستم انقدر فعالی،کاشکی جواب کنکورت حالا حالا ها نیاد آخه چند وقته کنترات کارای خونه رو گرفتم حالا اگه حتی کنکور قبول نشم دیگه حوصلم سر نمیره چون به شغل شریف خدمتکاری روی آوردم
نگران نباش ایشالا قبولی.این چند روزم میاد و میره.میای خبر قبولیتو همین جا میگی ایشالا.

پرستاری86

New member
چه جالب منم همینتورم خودمو الکی سرگرم میکنم تا کمتر فکر کنم:wacsmiley:

میرم استخر یا میرم بیرون میگردم با ماشین یا الکی تو اینترنت میچرخم.:ahi5slcgm04mi8jqqkl

hairin

New member
نگران نباش ایشالا قبولی.این چند روزم میاد و میره.میای خبر قبولیتو همین جا میگی ایشالا.

ممنون از دعای خوبتون،انشا الله هر کس که تلاش کرده موفق بشه.من اگه قبول بشم خرجم حسسابی میره بالا،فکرشو بکن چقد شربت آبلیمو باید بدم،گذشته از اون شیرینی به دانشگاه،پیتزا به دوستام،سفر به مشهد!!!خدای من سرم داره گیج میره،آخه هر جا رسیدم و هر کسیو که دیدم گفتم واسه قبولیم دعا کنن تا بهشون شیرینی قبولی بدم،به امام رضا هم رحم نکردم از اونم خواستم اگه قبول شدم پول بریزم تو زریهش،حالا با این حساب اگه قبول بشم باید بچه های این سایت واسه این جوون گلریزون بگیرن تا از خجالت یه شهر بیرون بیاد.

reza.n

New member
ممنون از دعای خوبتون،انشا الله هر کس که تلاش کرده موفق بشه.من اگه قبول بشم خرجم حسسابی میره بالا،فکرشو بکن چقد شربت آبلیمو باید بدم،گذشته از اون شیرینی به دانشگاه،پیتزا به دوستام،سفر به مشهد!!!خدای من سرم داره گیج میره،آخه هر جا رسیدم و هر کسیو که دیدم گفتم واسه قبولیم دعا کنن تا بهشون شیرینی قبولی بدم،به امام رضا هم رحم نکردم از اونم خواستم اگه قبول شدم پول بریزم تو زریهش،حالا با این حساب اگه قبول بشم باید بچه های این سایت واسه این جوون گلریزون بگیرن تا از خجالت یه شهر بیرون بیاد.
خواهش.با این حساب قبول نشی سودش بیشتره که:smiliess (3):در هر حال شیرینی ما یادت نره:dadad4:

jupiter_sps

New member
من میام اینجا یه خورده به خودم بیام! همه استرس دارن من ندارم! اونی که تو تخمین رتبه 1 شده به اندازه من ریلکس نیست!!!! وای نکنه؟.....
به نظرتون این بیخیالی یعنی چی؟ دارم از بیخیالی دچار استرس میشم!!!
اصلا واسه بعدشم برنامه ریزی نکردم! یکی منو به خودم بیاره!
vahidrk1.gif

miler

New member
من میام اینجا یه خورده به خودم بیام! همه استرس دارن من ندارم! اونی که تو تخمین رتبه 1 شده به اندازه من ریلکس نیست!!!! وای نکنه؟.....
به نظرتون این بیخیالی یعنی چی؟ دارم از بیخیالی دچار استرس میشم!!!
اصلا واسه بعدشم برنامه ریزی نکردم! یکی منو به خودم بیاره!
vahidrk1.gif
منم دقیقا همینطوریم:(50):
تازه به همه گفتم نگران نباشید من قبولم...قبول نشم آبروم میره:black_eyed:

jupiter_sps

New member
واقعا؟ اطرافیانم و که نگو!!! 15 تای اولو واسم در نظر دارن!
دقیقا منم اگه قبول نشم کلی خنده دار میشم! دیگه هیشگی واسه حرفام پشیزی قائل نیست!
.
.
.
پروردگارا من+میلر+ و سایرین را ضایع نفرما!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا