payammarabi
New member
اره دیگه. من زنگ زدم گفتن تمدید میکنیم مهلت ثبت نام خوابگاه روضدحال به این میگن!!!!!!!!!!!!!!!!50):50):
پس قضیه خوابگاهم فعلامنتفی شد؟؟؟؟؟؟؟
اره دیگه. من زنگ زدم گفتن تمدید میکنیم مهلت ثبت نام خوابگاه روضدحال به این میگن!!!!!!!!!!!!!!!!50):50):
پس قضیه خوابگاهم فعلامنتفی شد؟؟؟؟؟؟؟
برو اینجا رو ببین مدارک مرحله ی دوم
هيات اجرايي جذب و هسته تحقيق و نظردهي - مدارک مورد نیازدانشجویان کارشناسی ارشد
تو سایت قسمت هسته گزینش زدن. 29.30.31به تفکیک رشته هاسلام
کسی میدونه زمان تحویل مدارک چندمه؟ کجا نوشتن؟
Jazz. I'm. AC. Irسلام
کسی میدونه زمان تحویل مدارک چندمه؟ کجا نوشتن؟
دوستان من وزارت علوم دانشگاه تبریز روزانه ی روانشناسی بالینی قبول شدم بدون اینکه برم ثبت نام خودشون ثبتنامم کردن و هم انتخاب واحد و هم شماره دانشجویی دادن بهم!!!!!
بهتره دانشگاه ایران هم یاد بگیره ازشون!!!!
جدی؟؟؟؟؟:smiliess (15)::5:.........شما دانشگااه ایران هم قبوول شدی؟؟؟؟
دوستان من وزارت علوم دانشگاه تبریز روزانه ی روانشناسی بالینی قبول شدم بدون اینکه برم ثبت نام خودشون ثبتنامم کردن و هم انتخاب واحد و هم شماره دانشجویی دادن بهم!!!!!
بهتره دانشگاه ایران هم یاد بگیره ازشون!!!!
اره ولی خودم رفتم سایت دانشگاه دیدم همه ی کارها رو انجام دادن!!!وا مگه میشه همیچین چیزی؟؟؟؟؟برای ثبت نام باید عکس و کپی مدارکو مدرک لیسانستو داشته باسی تا ثبت نامت کنن سر از خود که ثبت نام نمیکنن
اره ولی خودم رفتم سایت دانشگاه دیدم همه ی کارها رو انجام دادن!!!
رفتم دانشگاه تبریز گفتن روال ما اینطوریه ولی اگه تا 40روز مدارکو ندید اتوماتیک حذف میشید. ولی خوبیش اینه که دردسرهای ثبت نام ایران رو نداره چون همه ی کارها رو انجام دادن خودشون.:smiliess (11):......اینجور که دچار مشکل میشین.....نباید همزمان دوجا دانشجو باشید
سلام هم دانشگاهی ها.ی سوال.واسه من تو قبولی فقط و فقط زده بود دانشگاه ایران.همین. ی شایعاتی شنیدم.میخوام بدونم از کجا بفهمم عادی هست یا با پرداخت شهریه؟