تاپیک سوالو جواب

sara77

New member

BBT

New member
خب از اشنایی همتون خوشحال شدم
البته اینم بگم من یکی دو ماهی هس ک بااینجا اشنام ولی چندروزیه ک مینویسم تو تاپیک ها
قبلا همش تو قسمت تغذیه ای ها بودم ولی عضو نبودم
شب همگی بخیر:riz304:

ممنون ما هم از اشناییتون خوشحال شدیم
شب خوبی داشته باشین :riz304:

BBT

New member
خواستم یه چیز بنویسم دیدم زشت بود اونو گذاشتم خخخخخخخخخ
الان خبر داری چه ورژن جدید سارا هایی اومده انجمن ؟؟ 77 68 70 99 میدونی ؟

- - - Updated - - -
بوگو سوالتو زشت چیه؟؟چرا میگن زشته؟؟؟؟
ورژن اونا اصل نیست چینیه

سوال منظورم نبود منظورم امضا بود که پرسیدی

bioelectric

Active member
دست رو دلم نذار.نمیدونم از وقتی اومدم صحبتای بکس تغذیه رو خوندم ناامید شدم :sad:
اخه باید تهران قبول شم

ب چرا دخترا بعضیاشونا اینجوری الکی عاشق پسری میشن ک دوسشون نداره؟همیشه برام سوال بوده قابل درک نیست برام
به حرف چند نفر که نمیشه اعتنا کرد ، باید بیشتر تحقیق کنی،بعدم هیچ رشته ای به طور کامل خوب نیست،حتی این پزشک و دندانپزشکهام که دنیا الان به کامشونه، 100درصد از رشتشون راضی نیستند
برا این که دخترا تو اون موقع فقط خوبیهای پسر را میبینند، برا این که اگه دختر به هر نحوی ، حتی درسی بشون کمک کنه و بشون توجه کنه، فک میکنند اون پسر عاشقشونه،حالا هرچی هم این پسر بی دلیل وارد اون رابطه شده باشه.البته بعضی از دخترا ...
پسرها هم همیشه مقصر نیستند...

شما چرا خواستگاراتون را رد کردید؟

sepid71

New member
به حرف چند نفر که نمیشه اعتنا کرد ، باید بیشتر تحقیق کنی،بعدم هیچ رشته ای به طور کامل خوب نیست،حتی این پزشک و دندانپزشکهام که دنیا الان به کامشونه، 100درصد از رشتشون راضی نیستند
برا این که دخترا تو اون موقع فقط خوبیهای پسر را میبینند، برا این که اگه دختر به هر نحوی ، حتی درسی بشون کمک کنه و بشون توجه کنه، فک میکنند اون پسر عاشقشونه،حالا هرچی هم این پسر بی دلیل وارد اون رابطه شده باشه.البته بعضی از دخترا ...
پسرها هم همیشه مقصر نیستند...

شما چرا خواستگاراتون را رد کردید؟

اره فعلا در همین مراحل تحقیقم دیگه ...تا ببینم خدا چی میخواد

چون قصد ازدواج نداشتم خب.

- - - Updated - - -

bioelectric

Active member
یم
آره متاسفانه، همین الانم یکی هست!:ph34r-smiley:

امین خودت چرا همون مهندسی الکترونیک رو نمیخونی
شک واسه چی ؟؟:smiliess (3):

من بین رشته های مهندسی برق ، الکترونیک را زیاد دوست ندارم، حالا با این تحریم ها بازار کار این رشته هم خراب شده، بعدم این مهندسی پزشکی هم از پشت کوه نیومده که،یکی از گرایشهای مهندسی برقه، که کمتر شناخت شده و کمتر طرفدار داره،بعدم خدا را چه دیدی شاید وزارت علوم الکترونیک قبول شدم و قید مهندسی پزشکی را هم زدم
ناصر فارغ التحصیل شدی؟ خدمت رفتی؟

bioelectric

Active member
خواستم یه چیز بنویسم دیدم زشت بود اونو گذاشتم خخخخخخخخخ
الان خبر داری چه ورژن جدید سارا هایی اومده انجمن ؟؟ 77 68 70 99 میدونی ؟

- - - Updated - - -
بوگو سوالتو زشت چیه؟؟چرا میگن زشته؟؟؟؟
ورژن اونا اصل نیست چینیه

راست میگه...اصل جنس این جاست...
بقیه دیگه طبق سیستمهای مهندسی معکوس واین چیزها طراحی شدند:ph34r-smiley:

asal 92

New member
:
بیا،2دقیقه من و این ناصر نبودیما، جواب این خانوما ندادید ، ناراحت شد ، گذاشت رفت، پیش خودتان نگفتید از این جا بره کجا میره؟ نگفتید یه موقع یه جا میره معتادش میکنند ؟:motat: تازه بنده خدا فارسی هم نمیتونست تایپ کنه، اگه دست اجنبی بیوفته چی؟ جواب خانوادش را چی میدید؟

حالا اصلا سوالش چی بود؟ این که فقط سن افراد را میپرسید؟ خب یه عددی بهش میگفتید
www_MyEmoticons_com__smokelots.gif

این جوری میشه !!!!!!!!!
یا
oregonian_winesmiley.gif
za2.gif

یاآخرش ........

sepid71

New member
خب از اشنایی همتون خوشحال شدم
البته اینم بگم من یکی دو ماهی هس ک بااینجا اشنام ولی چندروزیه ک مینویسم تو تاپیک ها
قبلا همش تو قسمت تغذیه ای ها بودم ولی عضو نبودم
شب همگی بخیر:riz304:

BBT

New member
یم

من بین رشته های مهندسی برق ، الکترونیک را زیاد دوست ندارم، حالا با این تحریم ها بازار کار این رشته هم خراب شده، بعدم این مهندسی پزشکی هم از پشت کوه نیومده که،یکی از گرایشهای مهندسی برقه، که کمتر شناخت شده و کمتر طرفدار داره،بعدم خدا را چه دیدی شاید وزارت علوم الکترونیک قبول شدم و قید مهندسی پزشکی را هم زدم
ناصر فارغ التحصیل شدی؟ خدمت رفتی؟

اره تقریبا شدم
خدمتم
معاف
امرزو انقدر سوال پرسیدم و جواب دادم فکر کنم رو صندلی داغ میرفتم انقدر نمیشد
از دست رفتم رسما

bioelectric

Active member
www_MyEmoticons_com__smokelots.gif

این جوری میشه !!!!!!!!!
یا
oregonian_winesmiley.gif
za2.gif

یاآخرش ........

خب نگو عسل خانوم شما که خودت مادری، فکر اینو نمیکنی الان مادر این خانم این جا باشه ، با دیدن این تصاویر چه حالی میشه؟؟؟
اون یکی را نگاه کن همینطور داره میخوره، انگار نه انگار که این مملکت اسلامیه...

asal 92

New member
خب نگو عسل خانوم شما که خودت مادری، فکر اینو نمیکنی الان مادر این خانم این جا باشه ، با دیدن این تصاویر چه حالی میشه؟؟؟
اون یکی را نگاه کن همینطور داره میخوره، انگار نه انگار که این مملکت اسلامیه ...

این دلستره بابا...........خخخخخخخخخخخخخ

sara77

New member
الکی میگن 64 م ولی شناسناممو زود گرفتن 74 م .........نه؟؟؟؟؟؟؟شایدم 84م!!!!!!!!شایدم
connie_38.gif

حالا حالت خوبه جیگرررررررر؟؟مطمئنی دیگه خاستی بیای انجمن؟؟؟
بیا اون وخت میگن این دهه 70یا کودک درونشون فعاله ماشاله به 60هاااااااااااااا

bioelectric

Active member
وااااااااااااااااا میخک من بچم؟؟؟؟من خودم بچه ی بچمو هم دیدم این وصلهه ا به م انمیچسبه خاهرمممممم
نظرت درباره ی من چیه؟؟بچم؟؟؟

حالا سارا اگه تو دهه هفتادی؟نه دیگه گفت از نوع پیشرفته ای ، واسه همینه که بچه ی بچه ات را هم دیدی...
والا من که ندیدمت که بدونم بچه ای یا بزرگسال،ولی چیزی که از نوشته هات میشه فهمید، انجمن را گذاشتی رو سرت...
حالا خودت بگو چند سالته؟

بالا