nourmah
New member
22چندسالته؟ :ad54ad:
u???????????????????????????????????????????
22چندسالته؟ :ad54ad:
سلام به همگی منم اومدم تو این تایپیک. سوالا راجع ب چیه؟؟؟
ممنون
فک کنم منو با امین 88 اشتباه گرفته بود:25r30wi:
نه عصبانی نشدم، ولی از این که چند بار بی دلیل بهم گفته بود لجباز ناراحت شدم، بعدش معذرت خواهی کرد
ناصر چرا رشته خودت را ادامه نمیدی؟ اصلا کارش چی میشه؟
22
2222
خب سوالو ندیدم
میشه یه بار دیگه بپرسی ؟
نه با خودت حرف نمیزنیman daram ba khodam miharfam chera??????????????:sadsmiley::sadsmiley::sadsmiley:
khoooooo
bye
گفتین بقیه ازتون شکست خوردن ی همچین چیزی!چرا و یعنی چی؟!
خب همیشه تو فتح و پیروزی هایی که میگن تو عشق مثل این که یه نفر همیشه شکست میده یه نفر هم شکست میخوره منم گفتم معمولا نمیخورم میدم :rolleyessmileyanim::smiliess (3):
چرا انقدر روی اون یک ماه سنت تاکید داری و خخخخ بعدش ؟؟ خخخخخخخخخخ
داستان داره
بیا،2دقیقه من و این ناصر نبودیما، جواب این خانوما ندادید ، ناراحت شد ، گذاشت رفت، پیش خودتان نگفتید از این جا بره کجا میره؟ نگفتید یه موقع یه جا میره معتادش میکنند؟:motat: تازه بنده خدا فارسی هم نمیتونست تایپ کنه، اگه دست اجنبی بیوفته چی؟ جواب خانوادش را چی میدید؟man daram ba khodam miharfam chera??????????????:sadsmiley::sadsmiley::sadsmiley:
khoooooo
bye
داستان داره
اونوفت ی سوال این الان افتخاره ؟! شایدم من درست متجه نمیشم چی میگی
منطورم فتحتون بود!
:
بیا،2دقیقه من و این ناصر نبودیما، جواب این خانوما ندادید ، ناراحت شد ، گذاشت رفت، پیش خودتان نگفتید از این جا بره کجا میره؟ نگفتید یه موقع یه جا میره معتادش میکنند؟:motat: تازه بنده خدا فارسی هم نمیتونست تایپ کنه، اگه دست اجنبی بیوفته چی؟ جواب خانوادش را چی میدید؟
حالا اصلا سوالش چی بود؟ این که فقط سن افراد را میپرسید؟ خب یه عددی بهش میگفتید
اره منم متوجه شده بودم اخه ساعت 4 صبح بود بنده خدا خسته شده بود
خب رشته من علوم پایه است و کلا رشته های علوم پایه هم که تو این ایران متاسفانه بهشون توجهی نمیشه
کارش متنوع میتونه باشه چون زیر شاخه های زیادی داره از ژنتیک تا این مراکز که روی سلول های بنیادی کار میکنن و موسسات تحقیقاتی مثل رویان و پاستور
چه داستانی ؟
- - - Updated - - -
اره افتخاره
متوجه نشدی شوخی کردم ؟
البته همون اول برنامه گفت که آبش با من تو یه جو نمیره......ولی گذشت منم از دستش ناراحت نیستم
البته علوم پایه خوبی که داره ، اگه یه کم شغلت نامرتبط باشه کسی بهت نمیگه چرا این کار را داری انجام میدی؛خودت میتونی یه جوری بپیچونیش
کجا رفتی و اومدی؟