تاپیک سوالو جواب

BBT

New member
ممنون
فک کنم منو با امین 88 اشتباه گرفته بود:25r30wi:
نه عصبانی نشدم، ولی از این که چند بار بی دلیل بهم گفته بود لجباز ناراحت شدم، بعدش معذرت خواهی کرد

ناصر چرا رشته خودت را ادامه نمیدی؟ اصلا کارش چی میشه؟

اره منم متوجه شده بودم اخه ساعت 4 صبح بود بنده خدا خسته شده بود
خب رشته من علوم پایه است و کلا رشته های علوم پایه هم که تو این ایران متاسفانه بهشون توجهی نمیشه
کارش متنوع میتونه باشه چون زیر شاخه های زیادی داره از ژنتیک تا این مراکز که روی سلول های بنیادی کار میکنن و موسسات تحقیقاتی مثل رویان و پاستور

BBT

New member
گفتین بقیه ازتون شکست خوردن ی همچین چیزی!چرا و یعنی چی؟!

خب همیشه تو فتح و پیروزی هایی که میگن تو عشق مثل این که یه نفر همیشه شکست میده یه نفر هم شکست میخوره منم گفتم معمولا نمیخورم میدم :rolleyessmileyanim::smiliess (3):
چرا انقدر روی اون یک ماه سنت تاکید داری و خخخخ بعدش ؟؟ خخخخخخخخخخ

sepid71

New member
خب همیشه تو فتح و پیروزی هایی که میگن تو عشق مثل این که یه نفر همیشه شکست میده یه نفر هم شکست میخوره منم گفتم معمولا نمیخورم میدم :rolleyessmileyanim::smiliess (3):
چرا انقدر روی اون یک ماه سنت تاکید داری و خخخخ بعدش ؟؟ خخخخخخخخخخ

داستان داره

bioelectric

Active member
:
man daram ba khodam miharfam chera??????????????:sadsmiley::sadsmiley::sadsmiley:
khoooooo
bye
بیا،2دقیقه من و این ناصر نبودیما، جواب این خانوما ندادید ، ناراحت شد ، گذاشت رفت، پیش خودتان نگفتید از این جا بره کجا میره؟ نگفتید یه موقع یه جا میره معتادش میکنند؟:motat: تازه بنده خدا فارسی هم نمیتونست تایپ کنه، اگه دست اجنبی بیوفته چی؟ جواب خانوادش را چی میدید؟

حالا اصلا سوالش چی بود؟ این که فقط سن افراد را میپرسید؟ خب یه عددی بهش میگفتید

BBT

New member
:
بیا،2دقیقه من و این ناصر نبودیما، جواب این خانوما ندادید ، ناراحت شد ، گذاشت رفت، پیش خودتان نگفتید از این جا بره کجا میره؟ نگفتید یه موقع یه جا میره معتادش میکنند؟:motat: تازه بنده خدا فارسی هم نمیتونست تایپ کنه، اگه دست اجنبی بیوفته چی؟ جواب خانوادش را چی میدید؟

حالا اصلا سوالش چی بود؟ این که فقط سن افراد را میپرسید؟ خب یه عددی بهش میگفتید

:riz481::riz481:
الان چه احساسی داری به لیست دوستام اضافه شدی خخخخخخخخخخخخ ؟:ad54ad:

bioelectric

Active member
اره منم متوجه شده بودم اخه ساعت 4 صبح بود بنده خدا خسته شده بود
خب رشته من علوم پایه است و کلا رشته های علوم پایه هم که تو این ایران متاسفانه بهشون توجهی نمیشه
کارش متنوع میتونه باشه چون زیر شاخه های زیادی داره از ژنتیک تا این مراکز که روی سلول های بنیادی کار میکنن و موسسات تحقیقاتی مثل رویان و پاستور

البته همون اول برنامه گفت که آبش با من تو یه جو نمیره......ولی گذشت منم از دستش ناراحت نیستم
البته علوم پایه خوبی که داره ، اگه یه کم شغلت نامرتبط باشه کسی بهت نمیگه چرا این کار را داری انجام میدی؛خودت میتونی یه جوری بپیچونیش
کجا رفتی و اومدی؟

sepid71

New member
چه داستانی ؟

- - - Updated - - -

اره افتخاره
متوجه نشدی شوخی کردم ؟

داستان ک والا من هرجا میرم همش کم سنریتنم از مدرسه بگیر تا دانشگاه تا خونه
الانم میگم 21 و یک ماه ک دقیق باشه و بگم یکماه بیشتر از 21 ام خب.اون خخخخخخ هم براینه ک یدونستم یکی میاد میگه ک چرا یک ماهشو میگی ! خخخخخخخ اصن بیخیال
اونم خب ببخشید متوجه شدم:riz513:

BBT

New member
البته همون اول برنامه گفت که آبش با من تو یه جو نمیره......ولی گذشت منم از دستش ناراحت نیستم
البته علوم پایه خوبی که داره ، اگه یه کم شغلت نامرتبط باشه کسی بهت نمیگه چرا این کار را داری انجام میدی؛خودت میتونی یه جوری بپیچونیش
کجا رفتی و اومدی؟

رفتم با فاطمه بازی کردم نفسی تازه کردم و ....
بچه اولی چند تا داداش داری ؟

بالا