تاپیک بحث نکات بیوشیمی ویژه کنکور

majede

New member

نقش گلوتامین در ورزش

با تنظیم سطوح نیتروژن و کمک به دوباره پر کردن منابع گلیکوژن در عضلات، گلوتامین به جلوگیری از شکست عضله در طول تمرین های ورزشی به ویژه شدید کمک می کند. بسیاری از بدنسازان به طور جدی از گلوتامین برای حفظ و ایجاد توده عضلانی استفاده می کنند. از آنجا که این اسید آمینه به ساخت و حفظ عضلات کمک می کند مکمل گلوتامین می تواند برای افراد رژیمی و بدنسازان مفید باشد .

مرسی دوست عزیز
گلوتامین وگلوتامات یا هر دو نسبت به سایر اسیدهای امینه با غلظتهای بالا در بیشتر بافت ها حضور دارند.در عضله اسکلتی گروه امین اضافی معمولا به پیرووات منتقل و آلانین را می سازند.
الانین ملکول مهمی در انتقال گروه های امین از عضله به کبد می باشد.

آخرین ویرایش:

majede

New member

کارنیتین به عبور آسیل کوا از غشای داخلی میتوکندری کمک میکند

bakhshi

New member
مرسی دوست عزیز
گلوتامین وگلوتامات یا هر دو نسبت به سایر اسیدهای امینه با غلظتهای بالا در بیشتر بافت ها حضور دارند.در عضله اسکلتی گروه امین اضافی معمولا به پیرووات منتقل و آلانین را می سازند.
الانین ملکول مهمی در انتقال گروه های امین به از عضله به کبد می باشد.

الانین ملکول مهمی در انتقال گروه های امین به از عضله به کبد می باشد.

majede

New member

مکانیسم تضعیف که نیاز به همزمانی ترجمه با رونویسی دارد تنها در پروکاریوت ها مشاهده می شود.
مکانیسم تضعیف برای کنترل اپرون تریپتوفان می باشد.

majede

New member

بیماری مک اردل در اثر نقص انزیمی فسفریلاز عضلانی است که باعث تجمع گلیکوزن در عضله و اختلال در فعالیت عضلانی می شود.

bakhshi

New member

مصرف مکمل کارنی تین موجب افزایش ذخایر این ماده درعضلات گردیده و در نتیجه انتقال اسیدهای چرب از غشای میتوکندری با سهولت بیش تری انجام شده و اکسیداسیون چربی ها با کفایت بیش تری انجام می شود. بر این اساس، مصرف مکمل کارنی تین را عاملی جهت افزایش کاتابولیسم چربی ها و در نتیجه کاهش وزن و افزایش توان فعایت های هوازی معرفی می نمایند.

majede

New member

انسولین و پروستاگلاندین ها با کاهش cAMP باعث مهار لیپولیز می شوند.

bakhshi

New member

سلول های بدن برای سنتز کارنیتین به ویتامین های c, b6 و b3 (نیاسین) نیاز دارند.

این ماده با پیش سازهای آن یعنی متیونین و لیزین در کبد و کلیه قابل سنتز است.

majede

New member

محصولات مسیر پنتوز فسفات:
1.ریبوز برای سنتز نوکلئوتیدها
2.nadph برای سنتز اسید های چرب،کلسترول،هورمون های استروئیدی و احیاء گلوتاتیون اکسیده .

nocerino

New member
کولین و بتائین از عوامل ذخیره کننده ی متیل در بدن هستند

بیماران دچار فنیل کتونوری کلاسیک بوی موش میدهند

سرنوشت اسکلت کربنی امینو اسید ها:

اسید امینه های تریپتوفان -ترئونین -سیستئین-سرین - الانین و گلایسین به پیروات
اسید امینه ای ترپتوفان - لوسین و ایزولوسین به استیل کوا
اسید امینه های گلوتامات - گلوتامین -ارژینین - هیستیدین - پرولین به الفا کتو گلوتارات
اسید امینه های ترئونین - متیونین - والین - ایزولوسین به سوکسینیل کوا
اسید امینه های فنیل الانین - تیروزین به فومارات
اسید امینه های اروماتیک - لوسین - لیزین به استو استیل کوا
اسید امینه های اسپارتات و اسپاراژِین به اگزالو استات

آخرین ویرایش:

محمدنبی

New member
البته ادرارشون بوی موش میده.
راستی بوی موش چجوریه؟
وازوپرسین از طریق گیرنده v2 در غشای مجرایی اپیتلیوم لوله های جمع کننده ادرار و شاخه صعودی قوس هنله نفرون ها سبب افزایش منافذ AQP-2 شده و بازجذب آب رو تسهیل میکنه.

محمدنبی

New member
نوکاردینو راجع به اون سوال که پرسیدم در مورد سیکل کربس
در بافت هایی که گلوکونئوژنز دارن GTP,ATPتولید میشه که به مصرف تولید پیروات برسه و در بقیه بافت هاATP فقط
البته تو یه رفرنس دیگه دیده که GTP تولید می شه ولی بعدش فسفاتش رو می ده به adp و atp می سازه

nocerino

New member
نه دوست من : تو گیاهان adp به atp تو انسان و جانوران ما تبدیل gdp به gtp رو شاهد هستیم.دوست من ما فقط این حالت رو در تبدیل سوکسینیل کوا به سوکسینات میبینیم .

در مورد اسمی که در سایت گذاشتم.اسم من به زبون ایتالیایی است. تلفظ اسم من در زبون ایتالیایی نوچرینو و در زبون انگلیسی نوسرینو تلفظ میشه.

majede

New member
منم توی لنینجر دیدم که نهایتا gtp به atp تبدیل میشه

GTP+ADP.......>GDP+ATP
تغییرات انرژی ازاد واکنش هم صفر هست.

آخرین ویرایش:

nocerino

New member
دوستان من این اشتباه هست.یک کم فکر کنید تو حالت معمولی تو واکنشی دیدید که این دو ترکیب بهم تبدیل شده باشند؟ ??? در گیاهان این adp هست که به atp تبدیل میشه.در انسان و جانوران gdp به gtp تبدیل میشه.اگر دیدید که adp رو در بالای gdp و atp رو در بالای gtp در پرانتز گذاشتند دلیل بر این نمیشه که اینها تبدیل بشن بلکه این رو نوشتند تا شما بدونید که در جانداران مختلف به این صورت هست

nocerino

New member
چون در این واکنش فسفریلاسیون در سطح سوبسترا صورت گرفته در انسان GTP و در گیاهان ATP تولید میشود. هر GTP معادل یک atp در نظر گرفته میشود نه اینکه این دو بهم تبدیل بشوند.

nocerino

New member
دوست من رفرنسم کتاب و جزوه دکتر احسانی است. نوچرینو یکی از بازیکنان تیم ملی ایتالیا و باشگاه میلان ایتالیا هست. من این بحث رو از زمان دانشگاه و استاد بیوشیمی دانشگاهمون هم شنیده بودم.

majede

New member
دوستان من این اشتباه هست.یک کم فکر کنید تو حالت معمولی تو واکنشی دیدید که این دو ترکیب بهم تبدیل شده باشند؟ ??? در گیاهان این adp هست که به atp تبدیل میشه.در انسان و جانوران gdp به gtp تبدیل میشه.اگر دیدید که adp رو در بالای gdp و atp رو در بالای gtp در پرانتز گذاشتند دلیل بر این نمیشه که اینها تبدیل بشن بلکه این رو نوشتند تا شما بدونید که در جانداران مختلف به این صورت هست

چون در این واکنش فسفریلاسیون در سطح سوبسترا صورت گرفته در انسان GTP و در گیاهان ATP تولید میشود. هر GTP معادل یک atp در نظر گرفته میشود نه اینکه این دو بهم تبدیل بشوند.

منم توی لنینجر دیدم که نهایتا gtp به atp تبدیل میشه

GTP+ADP.......>GDP+ATP
تغییرات انرژی ازاد واکنش هم صفر هست.

نوسرینو عزیز من نگفتم کدوم درسته کدوم اشتباه چون مطمئن نیستم فقط عین جمله کتاب لنینجرو اوردم.دقیقا همین واکنشو نوشته.

nocerino

New member
دوست گل من ماجده جان سلام خوبی؟ دلیلش اینه که تو لنینجر براین اینجوری نوشته که هر GTP معادل یک atp در نظر گرفته میشه.بعدشم دوست من من مطمئنم منظور لنینجر همیبن هست و شما هم درست میگی.اما دوست من اینو رو بدون تو گیاهان atp توی جانوران هم و انسان gtp تولید میشه دوست من .

افتخار میکنم به دوستانی همچون شما که خیلی خوبید و اماده اید برای امتحان و ایشالا همه ی بچه های بیوشیمی در این تاپیک در امتحان قبول بشیم
.در ضمن جا داره از دوستانم تشکر هم بکنم بدلیل اینکه یک فضای علمی زیبایی رو در این بخش درست کردن تا علاقمندان به بیوشیمی بتونند با هم بحث علمی بکنند. من مطمئنم همه ی بچه ها در این تاپیک قبول هستند امسال.چون واقعا نزدیک به 80 درصد به بالا همه ی دوستان اماده اند و من باید خیلی سعی کنم به شما ها برسم . برای همتون ارزوی موفقیت سربلندی میکنم واقعا.

آخرین ویرایش:
بالا