تاپيك هماهنگي و ملاقات اعضا در نمايشگاه كتاب تهران

ba ba barghi

Well-known member
ما می خواستیم بریم 23......ههههههههههههه گویا تموم شده اون وقت دیگه

تمدید نمی کنن نمایشگاه رو ؟؟؟

احساس می کنم عجیب امسال نمایشگاه منو طلبیده ؟

eli 72

Member
ما می خواستیم بریم 23......ههههههههههههه گویا تموم شده اون وقت دیگه

تمدید نمی کنن نمایشگاه رو ؟؟؟

احساس می کنم عجیب امسال نمایشگاه منو طلبیده ؟
دوستان یادم رفت اینو بگم راستی...اونا که عازم این سفر سیاحتی فرهنگی هستن ی بار معنوی تو این سفر هست که هر کسی طلبیده نمیشه..الان ببینید بابا برقی این معنویتو حس کردن..شما هم مسلما حس کردین..دوستان طلبیده نشده اگه تونستین شبی 1 دور مفاتیح و رساله و سایر کتب مذهبی...را بخونین شاید طلبیده شین!!!از همین امشب شروع کنین!

شفيع

Well-known member

خخخخخخخخخخخخخخخ خخوووووووووو راس میگه....اونجا که ما همو بتونیم ببینیم جذابیتش از گل زدن ایران بیشتر واسمون........خصوصا اینکه آدم کسیو که دلش میخواد ببینه رو ببینه...خخخخخخ حالا جو نگیرتتون..نمیگم کیو میخوام ببینمااااااااا.خودش میدونههههههه

منم ميدونم كيه؟ممنون.ههههههههههههههههه

- - - Updated - - -

خخخخخخخخخخخخخخخ خخوووووووووو راس میگه....اونجا که ما همو بتونیم ببینیم جذابیتش از گل زدن ایران بیشتر واسمون........خصوصا اینکه آدم کسیو که دلش میخواد ببینه رو ببینه...خخخخخخ حالا جو نگیرتتون..نمیگم کیو میخوام ببینمااااااااا.خودش میدونههههههه

منم ميدونم كيه؟ممنون.ههههههههههههههههه

- - - Updated - - -

دوستان یادم رفت اینو بگم راستی...اونا که عازم این سفر سیاحتی فرهنگی هستن ی بار معنوی تو این سفر هست که هر کسی طلبیده نمیشه..الان ببینید بابا برقی این معنویتو حس کردن..شما هم مسلما حس کردین..دوستان طلبیده نشده اگه تونستین شبی 1 دور مفاتیح و رساله و سایر کتب مذهبی...را بخونین شاید طلبیده شین!!!از همین امشب شروع کنین!
چشم ماما هههههههههههه

- - - Updated - - -

چشم ماما هههههههههههه

eli 72

Member
بخون تا طلبیده شی...پارسال بودنا اونا که جدی نگرفتن تو حسرت خرید ی کتاب حتی از کتابخونه شهرشون موندن..مسخره نکن اقای محترم..د

eli 72

Member
من که می گم این نمایشگا کتاب که تموم شد .. برنامه ریزی کنیم واسه جام جهانی تو ورزشگاه سر بازی ایران ارژانتین همدیگرو ملاقات کنیم ... هم جذابیتش بیشتره ... هم به نظر دست یافتنی تره تا نمایشگا کتاب !!!! :5:
و اما در پاسخ به اظهارات شما...سپیده عزیز نمایشگاه کتاب با تخفیف 50/.در تهران برگزار میشه..تازه همه دانشگاههای سراسر کشور بصورت رایگان یا باز هم با تخفیف 50 درصد دانشجوها رو 1 یا 2 روزه به محل نمایشگا اعزام میکنن..تا اینجا که خرج اونچنانی نبود..همش تخفیف خورد...وقتمونم که زیاد نمیگرفت...از دوستان بصورت علنی و غیر علنی دعوت شد تا در جمع دوستانه بچه های انجمنی حضور داشته باشن..تا کنون فقط 3 یا 4 نفرقبول کردن تشریف بیارن..مابقی هزینه سفر رو خواستن تا بپردازیم..ههه اصا منظورم فرد خاصی نیست!!
شما اگه میخوای بچه ها رو یا اصا یکی که خودت دلت میخواد ببینیش اونم در بازی های جام جهانی/ باید ی سرمایه گذاری میلیونی داشته باشی..بجز بلیط بازی و هتل و تفریح...باید هزینه وقتی که میخواد صرف کنه هم بپردازی...در اخر نتیجه میگیریم نخود نخود هر کی بره پی کاره خود!!!!چه بیانیه ای شدا...حال کردم:smilies::motat::smiliess (8):

sepideeee

New member
و اما در پاسخ به اظهارات شما...سپیده عزیز نمایشگاه کتاب با تخفیف 50/.در تهران برگزار میشه..تازه همه دانشگاههای سراسر کشور بصورت رایگان یا باز هم با تخفیف 50 درصد دانشجوها رو 1 یا 2 روزه به محل نمایشگا اعزام میکنن..تا اینجا که خرج اونچنانی نبود..همش تخفیف خورد...وقتمونم که زیاد نمیگرفت...از دوستان بصورت علنی و غیر علنی دعوت شد تا در جمع دوستانه بچه های انجمنی حضور داشته باشن..تا کنون فقط 3 یا 4 نفرقبول کردن تشریف بیارن..مابقی هزینه سفر رو خواستن تا بپردازیم..ههه اصا منظورم فرد خاصی نیست!!
شما اگه میخوای بچه ها رو یا اصا یکی که خودت دلت میخواد ببینیش اونم در بازی های جام جهانی/ باید ی سرمایه گذاری میلیونی داشته باشی..بجز بلیط بازی و هتل و تفریح...باید هزینه وقتی که میخواد صرف کنه هم بپردازی...در اخر نتیجه میگیریم نخود نخود هر کی بره پی کاره خود!!!!چه بیانیه ای شدا...حال کردم

و در پاسخ شما دوست عزیز :riz481:
اولا قرار نیست هزینه بدیم که میریم چند تا پفک می خریم برنده ی بلیط جام جهانی میشیم
بعدشم از نظر صرف زمان هم مشکلی نداره چون بازیا بعد کنکوره .. ولی نمایشگا قبل کنکوره تو بگو یه دیقه .. ولی نمی شه :14:
بعدشم نمایشگا هر ساله چیزیو از دست نمی دیم که .. ولی جام جهانی 4 سال یه باره
و در اخر اینکه از بچه های انجمن گذشته کلی دوربینای تلویزیونی هم در سرتاسر دنیا نشونمون می دن:ad54ad:
کلی هم بازیکنای معروف می بینیم :thumbsupsmileyanim:

eli 72

Member
و در پاسخ شما دوست عزیز :riz481:
اولا قرار نیست هزینه بدیم که میریم چند تا پفک می خریم برنده ی بلیط جام جهانی میشیم
بعدشم از نظر صرف زمان هم مشکلی نداره چون بازیا بعد کنکوره .. ولی نمایشگا قبل کنکوره تو بگو یه دیقه .. ولی نمی شه :14:
بعدشم نمایشگا هر ساله چیزیو از دست نمی دیم که .. ولی جام جهانی 4 سال یه باره
و در اخر اینکه از بچه های انجمن گذشته کلی دوربینای تلویزیونی هم در سرتاسر دنیا نشونمون می دن:ad54ad:
کلی هم بازیکنای معروف می بینیم :thumbsupsmileyanim:
اظهاراتت کمی تا قسمتی قانع کننده بود...ولی بار فرهنگی و معنوی نمایشگاهو که نمیشه تو بازیای جام جهانی پیدا کرد..
اسم این پفکه چیه که بیلیط جایزه میده؟؟؟

sepideeee

New member
اظهاراتت کمی تا قسمتی قانع کننده بود...ولی بار فرهنگی و معنوی نمایشگاهو که نمیشه تو بازیای جام جهانی پیدا کرد..
اسم این پفکه چیه که بیلیط جایزه میده؟؟؟
خوب واسه پر بار شدن از نظر فرهنگی اونجا قبل برگشت یه کتابفروشی هم میریم :riz481:
نه دیگههههههههههه از من نخواه تبلیغات کنم و مجرم شناخته بشم :sdasdasd:

eli 72

Member
خوب واسه پر بار شدن از نظر فرهنگی اونجا قبل برگشت یه کتابفروشی هم میریم :riz481:
نه دیگههههههههههه از من نخواه تبلیغات کنم و مجرم شناخته بشم :sdasdasd:

خواستی هزینه رو توجیه کنی.. گفتی جایزه پفک بیلیط در میاد...خب بقیه هزینه اش چی؟؟بعدشم اصا همچین پفکی وجود نداره..راس میگی بگو اسمشوههههه

biotechnologist

New member
خب چون دوستان به هیچ نتیجه ای نرسیدن من بن کتابم رو گرفتم و اینترنتی کتاب می خرم. حالا شما هم اگه دوست دارید بیاید تو سایت نمایشگاه کتاب.:25r30wi:

eli 72

Member
ما از حضور اینچنین پر رنگ اندر شگفتیم هنوز..
نتیجه همان شد که جد بزرگ فرمود..
دوستان ملاقاتی در کار نخواهد بود..ولی اگه با کسی دیدار داشتین از بچه های انجمن اینجا بیایدو بگید..

نوتر

New member
ما از حضور اینچنین پر رنگ اندر شگفتیم هنوز..
نتیجه همان شد که جد بزرگ فرمود..
دوستان ملاقاتی در کار نخواهد بود..ولی اگه با کسی دیدار داشتین از بچه های انجمن اینجا بیایدو بگید..

فرزندم....
هر آنچه تو در آینه می بینی جد بزرگ(نوتر) در خشت خام می بیند:riz277:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: marzi ba

شفيع

Well-known member
كي بريم حالا كسي امادست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الي؟بهار؟ازاده؟كيا مياييد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Hamidvet

New member
قصه ما به سر رسید / کلاغه به خونش نرسید .... خخخخخ

آخر عاقبت این تاپیک چی شد؟ :p7977cujr38iyymsu8:

آتشین

Well-known member
خخخخ اینکه برا پارساله اقای حمیدرضا خخخخ
ما که امسال چنتا از دوستانو توی نمایشگاه دیدیم
و بسیار خوش گذشت و خرسند شدیم

بالا