تاریخچه تقلب و روش های آن!

mexin

Well-known member
تاریخچه ی تقلب از جایی شروع میشود که حسن کچل برای نخستین بار تن خود را تکان داد و به مکتب رفت. از بد ماجرا همان روز امتحان ماهیانه ی کودکان فلک بخت مکتب بود. لیک حسن از روی گشادی، چشمان چپش را بر روی ورقه ی همزاد انداخت تا نکتی بس ارزشمند از ورقه ی فوق الذکر، دشت کند. این بود که اولین تقلب تاریخ بشری زده شد. البته این تقلب با روش های فوق العاده ابتدایی (البته در مقابل ترفند های کنونی) صورت گرفت. بدین ترتیب که حسن با کلی زور زدن تن را تکان داد و خود را به بالای ورقه ی همزاد رسانید و خیلی راحت مطالب را دو در فرمود.
زان پس تقلب دوران طلایی خود را آغاز کرد. بدین ترتیب که گسترش یافت و مصادیقی متفاوت پیدا کرد. از جمله تقلب های رایج تقلبات سر امتحان، دو در کردن غذا از سلف، تقلب در اتو زدن، تقلب در شماره دادن، تقلب در مخ زنی، تقلب در بازی (که از آن به جر زنی تعبیر میشود) را می شود نام برد.

حال روش هایی از تقلب در امتحانات را به نظرتان می رسانیم:

روش های نوشتاری:

1- نوشتن روی کف پا، پس کله، پشت گوش و...

2- نوشتن روی میز، پشت نیمکت، زیر نیمکت، پشت مانتوی دختر جلویی و...

3- نوشتن روی دستمال دماغی، پاکت نامه و...

4- نوشتن و لوله کردن تقلب و جاسازی آن در سوراخ های مختلفی از جمله دماغ، دهن، فک پایین، دریچه ی آئورت و ...

روش های با کلاسی:

1- استفاده از ماشین حسابهای مهندسی

2- استفاده از آیینه، موچین، لوازم آرایش، فیلم، عکس

روش های جوادی:

1- خر نمودن یک فقره بچه خرخون

2- خم کردن سر به روی ورقه ی طرف به صورت تابلو.

3- روش بویایی:از دادن توضیحات بیشتر معذوریم!!
4- روش شیمیایی:بدین معنی که مراقب را با انواع و اقسام مواد شیمیایی از هستی ساقط کنید و بعد با خیال راحت دست به کار شوید.

توجه:

اگر در این امر تبهر کافی ندارید اصلا سمت این کار نروید که عواقبی جز ضایع شدن و اخراج شدن ندارد.

antenyus

Active member
عاشششق تقلبم...............

اگه تقلب نمیکردم امتحان اون روز نمیچسبید........

yasmina

New member
من اصلا تقلب نمی کردم تمام نمراتم حاصل دست رنج خودم بود

n.b.m

New member
من که هیچ وقت عرضه تقلب نداشتم و ندارم، البته بچه زرنگ که نیاز به تقلب نداره ااااااااااااا !!!! :tonguesmiley:

هر وقت هم حرف تقلب بشه یاد یه خاطره می افتم!

یه بار دبستان بودم امتحان داشتیم، یادمه 3 نفری می شستیم رو نیمکتا...موقع امتحانا هم اون وسطی باید میرفت زیر میز!!!!!!! سر اون امتحان من رفتم پایین!!!! دوستم حیووونکی جواب یه سوالی رو ازم خواست منم که راحت طلب.... کلافه بودم از اینکه اون زیر بودم یه هویی بلند دادکشیدم سرش، گفتم چی میگی آخه بذار اول خودم جواب بدم بعد!!!! بعدش معلممون اومد و بیچار دوستم لو رفت!
چه کار بدی کردم! :14:

Taraa

Well-known member
من که هیچ وقت عرضه تقلب نداشتم و ندارم، البته بچه زرنگ که نیاز به تقلب نداره ااااااااااااا !!!! :tonguesmiley:

کی گفته تقلب عرضه میخواد؟ در واقع اگه بخوای یه جمله بسازی که توش کلمات "تقلب" و "عرضه" بکار رفته باشه، باید بگی: اونی که عرضه درس خوندن نداره تقلب میکنه

antenyus

Active member

کی گفته تقلب عرضه میخواد؟ در واقع اگه بخوای یه جمله بسازی که توش کلمات "تقلب" و "عرضه" بکار رفته باشه، باید بگی: اونی که عرضه درس خوندن نداره تقلب میکنه

دستت درد نکنه تارا جون ...... کل دان و استادامون رو سر ما قسم میخوردن..... تقلب های ما از رو شیطنت بود نه از درس نخوندن.... عینهو رابین هود تا ته سوله به برو بچ میرسوندم ک نکنه یکی بیفته ترم بعد با هم نباشیم.... تازشم استادای خودمون موقع امتحان میومدن سمت ما ک مراقب های دیگه نیان سمتمون ما راحت باشیم و به بقیه بگیم..... تریپ صمیمیت بود . فابریک فابریک........

antenyus

Active member
روش رو هم بگو عزیزم وگرنه قبول نیست!!!:smiliess (15):

نمیگم اینگاری بد آموزی داره!!!!!..... فقط تا همین حد بدونید ک اصلا تو کار نوشتن و تقلب بردن نبودیم خودمون می خوندیم ( بی عرضه نبودیم....)!!!!!...... فقط میرسوندیم و هوای اونایی ک نتونسته بودن بخونن رو جمعا داشتیم.....

helena

New member
منم زیاد اهل تقلب بودم.یعنی میخاستم با دوستام جوابامونو چک کنیم نه صرفا به اینکه دنبال جواب باشم

saba saba

New member
منم عاشق تقلبم البته ازکسی تقلب نمیگرفتم چون همیشه نمرم بدمیشدبعدفهمیدم خودم بهترخوندم امابه همه تقلب میرسوندم تودستمال کاغذی مینوشتم یاتومیله خودکارقایم میکردم میدادم بچه ها یادش بخیرجوانی

Taraa

Well-known member
حق الناسه ... ماشالا خودتون استاد مسایل دینی هستید میدونید چی میگم دیگه

تازه حق الناس خیلی بزرگیم هست ، چون از کل کسایی که اون درس رو داشتن حقی ضایع شده ... حتی ورودیای قبل و بعدتون ... اگه یه خورده تو عمقش برید میبینید چقد وحشتناکه ... دادن و گرفتنشم زیاد فرقی نمیکنه

در مورد رابین هودم باید بگم هدف وسیله رو توجیه نمیکنه

Taraa

Well-known member
بله بله استاد فرمایش شما درستهههههه!!!! منم شوخی کردم عزیزم، خواستم یه خاطره بگم !!!! عدم تقلب ما هم از روی بی عرضگی نیست، ما هم دوس نداریم این ضایع کردن حق الناسو ! تاووووووووووزه بگمااااااا خودمونم خوب میخونیم درسامونو ، نیازی به تقلب هم ندارم

نفرمایید ... بنده حقیر شاگرد انگشت کوچیکه بچه های این انجمنم :p (عجب جمله ای ساختم)

آفرین
:auizz3ffy9vla57584x

@... zahra

New member
یه حالی تقلب داره...تا تقلب نکنین نمیفهمین...
من هر امتحان تقلب میکنم اصلن تقلب نکنم نمیچسبه...اصلن نمیترسم..
فقط یبار گرفتن تو امتحان نهایی که مدیرمون ریش گرو گذاشت ورقه مو گرفت...

antenyus

Active member

تازه حق الناس خیلی بزرگیم هست ، چون از کل کسایی که اون درس رو داشتن حقی ضایع شده ... حتی ورودیای قبل و بعدتون ... اگه یه خورده تو عمقش برید میبینید چقد وحشتناکه ... دادن و گرفتنشم زیاد فرقی نمیکنه

آره درسته حق الناسه ولی خوب معتاد شده بودیم دیگه کاریشم نمیشد بکنم .... ولی خدایی این دو سال آخر اوضاع بد جور شده بود ردیف هامونو یه در میون می چیندن تازه تو همون ردیف خودمون هم به صورت یه در میون می نشستیم ... اصلا بد وضعی بود...

ولی کلا تقلب در حد کوییز های سر کلاسی رو قبول دارم باعث میشه همون چیزی رو ک تقلب کردن بهتر یادشون بمونه...

من ک موقعی ک از دانش آموزام امتحان میگیرم یه چن بار به بهانه های مختلف میرم بیرون از کلاس ک راحت باش... زیاد سخت نمیگیرم بهشون......

antenyus

Active member
یه حالی تقلب داره...تا تقلب نکنین نمیفهمین...
من هر امتحان تقلب میکنم اصلن تقلب نکنم نمیچسبه...اصلن نمیترسم..
فقط یبار گرفتن تو امتحان نهایی که مدیرمون ریش گرو گذاشت ورقه مو گرفت...

دمتگرررررررررررررم بالاخره یکی منو درک کرد.............:smilies-azardl (113

cheshmak

New member
من هیچ وقت تقلب نمیکردم یعنی همیشه تقلب میدادم!!!حرفه ای میدادم که مراقب هیچ بویی نمیبرد،تو دانشگاه موقع امتحانا سر اینکه کی پیش من بشینه همیشه دعوا بوووووود!!!

eco.bio

New member

کاملا باهات موافقم تارا جون. اصلا از تقلب خوشم نمیاد حالا یا اینکه هدفت کمک به دوستت باشه یا هرچیز مسخره ی توجیح کننده گناه!!!! امتحان برای سنجش اموخته ها هستش.. ولی تا زمانیکه پارتی بازی هس تقلبم خواهد بود. کسیکه با تقلب نمره میاره بعدش معدلش بالا میشه بعدش میره سرکار درحالیکه اطلاعاتی نداره گویا پارتی بازی کرده! چون اگه درس میخوند قطعا نیازی به تقلبم نداشت. و الکی داره درس نخوندن خودش رو با حرفای دیگه ای توجیح میکنه:78:

بالا