تاثیر رشته ی تحصیلی بر رفتار و افکار افراد

amiir

New member
سلام

بچه ها به نظرتون افراد تا چه حد درسی که میخونن روشون اثر داره ؟ تا چه حدش طبیعی هست ؟

من فک کنم دچار وسواس شدم:sadsmiley:

از بس که خوندم حشرات و حیوانات و بیماری هایی میتونن ایجاد کنن دارم از همه چی زده میشم .
باور نمیکنید هر نوع حشره ای که سمتم میاد به سرعت نور ازش دور میشم . همش فک میکنم حالا این حشرات ناقل یه بیماری هستن و ممکنه منو نیش بزنن
یا اینکه خدا نکنه یه جای بدنم درد بگیره یا ه حالت جدید برام پیش بیاد واااااااای سریع یه بیماری روی خودم میذارم . دیگه مامانم اینا از دستم شاکی شدن .
یا مثلا اگر دستم به جایی بخوره و خراش بیفته تا چندساعت فکرم درگیر اه که نکنه کسی که ایدز داشته قبل من به اینجا خورده باشه و حالا من ایدز بگیرم
خلاصه کنم دارم دیونه میشم . کمممممممممممممممممممممممممممک
البته یه مقدارشم شوخی میکنم ها ولی خب پشت هر شوخی یه حقیقتی نهفته هست دیگه:ph34r-smiley:
دقیــــــــــــــــــــــقا باهات موافقم...
آقا ما بسکه خوندیم افلاتوکسین تو مغزها و... وجود داره که باعث سرطان کبد میشه یا مثلا رنگهای غذایی باعث فلان سرطان میشن دیگه کلا از هرچی مغز و ماده غذایی بسته بندی وحشت داریم...

21Tir

New member
رو من هیچ اثری نداشته!
آخه من خیلی درس نمیخونم:25r30wi:
کلا سطحی درس میخونم:thumbsupsmileyanim:

rahil

New member
من یه مدت به کتاب انگل که دست میزدم هی میرفتم دستامو میشستم :25r30wi:

محسن ن ک

New member
دختر دایی من علوم آزمایشگاهی خونده و استخدامم هست...از وقتی وارد این رشته شده هیچ وقت تو لیوان یکبار مصرف چیزی نمیخوره تو خونم باوسواس لیواناشونو میشوره:tonguesmiley:
طبیعیه هررشته ای یه تاثیراتی رو افراد میذاره...اکثر کسایی که بهداشت محیط خوندن رفته رفته حالت جدی ورسمی پیدا میکنن که نتیجه بازرسی از اماکن هست.من با اینکه خیلی پشت صحنه های بدی از غذاخوری ها و قنادیا دیدم ولی بازم با خوردن مشکلی ندارم:thumbsupsmileyanim:
اوا خانوم من همیشه با لیوان یکبار مصرف اب می خورم...:\ ....

parnian24

New member
برا من كه رشته تحصيليم روم تاثير معكوس داشته.اولش منم اينطوري بودم كه فكر مي كردم يه بيماري بدي دارم ويا ممكنه هر آن يه مرضي بگيرم.ولي الان ديگه پوست كلفت شدم.
تازه همش بيماريهايي كه دربارشون ميدونم رو تو وجود اطرافيانم جستجو ميكنم.يه شب امتحان تو خوابگاه با يكي از دوستام تشخيص داديم كه اون يكي دوست ديگمون هموگلوبينوري حمله اي شبانه داره.چون شبا موقع خوابيدن كه ميشد لرزش ميگرفت بدنش سرد ميشد و دل درد ميگرفت .ولي بعدن فهميديم كه كوليت عصبي داره:j58r36j3gcr4suxymup

parnian24

New member
كلن هم يه موجود پلشت به نظر ميام.چون غذا تو سفره بيافته برميدارم ميخورم.از غذا يا باقيمونده ي ليوان آب ديگران هم ميخورم.حتي ليوان آب برادرزادم كه با آب بازي ميكنه و ميزاره تو دهنش و برميگردونه تو ليوان!!!!:smiliess (5):ولي خودم اين طوري نيستم كه دهني خودم رو به كسي بدم .مگر اين كه خودش مشكلي نداشته باشه:25r30wi:

bioshimi93

New member
سلام

بچه ها به نظرتون افراد تا چه حد درسی که میخونن روشون اثر داره ؟ تا چه حدش طبیعی هست ؟

من فک کنم دچار وسواس شدم:sadsmiley:
از بس که خوندم حشرات و حیوانات و بیماری هایی میتونن ایجاد کنن دارم از همه چی زده میشم .
باور نمیکنید هر نوع حشره ای که سمتم میاد به سرعت نور ازش دور میشم . همش فک میکنم حالا این حشرات ناقل یه بیماری هستن و ممکنه منو نیش بزنن
یا اینکه خدا نکنه یه جای بدنم درد بگیره یا ه حالت جدید برام پیش بیاد واااااااای سریع یه بیماری روی خودم میذارم . دیگه مامانم اینا از دستم شاکی شدن .
یا مثلا اگر دستم به جایی بخوره و خراش بیفته تا چندساعت فکرم درگیر اه که نکنه کسی که ایدز داشته قبل من به اینجا خورده باشه و حالا من ایدز بگیرم
خلاصه کنم دارم دیونه میشم . کمممممممممممممممممممممممممممک
البته یه مقدارشم شوخی میکنم ها ولی خب پشت هر شوخی یه حقیقتی نهفته هست دیگه:ph34r-smiley:

:riz481:شما دچار وسواس پزشکی شده اید نانازی
باید کمتر دروس مربوط به حشرات را بخوانید

aManofDetail

New member
والا رشته تاثیر زیادی داره بستگی ب ادمشم داره من لیسانسم فیزیک بود رشته ی خشن و زمخت ولی الان توی سرطان و اینا میگردیم و درمان و اینا فک کنم ک حالم از هرچی سرطانه بهم میخوره ب هرکی هم توصیه میکنیم سرسری میگذره در صورتی ک بعدا اتفاق میوفته

bioshimi93

New member
من دیگه اونقدر هر روز با قورباقه کار داشتیم حالم بد میشه از اسم قورباقه
یه بارم که اسکلتشو مجبور شدم در بیارم یه وضعی بود .......
:wacsmiley::smiliess (2):

بالا