mexin
Well-known member
بیشعوری
راهنمای علمی شناخت و درمان خطرناک ترین بیماری تاریخ بشریت
"وقتی کسی بفهمد با حقه بازی یا زورگویی می تواند پیروز میدان باشد، در دوری می افتد که خارج شدن از آن مشکل خواهد بود."
"بیشعوری مرضی است که می تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند."
"در اجتماع هیمشه به کسانی که زودتر از دیگران به چیزی دست می یابند، پاداش داده می شود، این طور به نظر می رسد که بیشعور ها آدم های موفق و پیروزی اند. همیشه کسی که بهتر بتواند، ایده های دیگران را بدزدد، موقعیت بهتری بدست می آورد و در ....هر چقدر کسی بتواند بهتر و ظریف تر خواسته های مردم را نادیده بگیرد، مقام بالاتری را از آن خود می کند."
"بیشعورها اصولا نسبت به همه چیز حالت تهاجمی دارند. در جنگ حالت تهاجمی دارند، در صلح حالت تهاجمی دارند و حتی در گفتن دوستت دارم هم حالت تهاجمی دارند
"سیاره ی عشق آدم های بیشعور، سیارک کوچکی است که بر روی آن فقط برای یک نفر جا هست و کس دیگری را به آنجا را نیست
"عرفان بازها، می خواهند مدینه فاضله
ای بوجود بیاورند که همه چیز آن در
منتهای کمال باشد و بنابراین چیز
دیگری را که کوچکترین نقصانی داشته
باشد پس می زنند."
"درواقع هیچ چیز در عرفانهای جدید،
واقعا جدید نیست، بلکه ملغمه ایست از
عقاید و آیین های باستانی که فقط به
درد مطالعه ی تاریخ باستانی می خورد."
"به
نظر بیشعور شاکی، هرگز نه آسمان به
اندازه ی کافی آبی است و نه آب
مرطوب."
"سرگرم کننده ترین خیال پردازی ها را
هر روز در روزنامه ها می خوانم."
"وقتی فهمیدم عشق از زندگی مان بیرون
رفته، که دیگر سیگارش را در هنگام
بوسیدن من از لب بر نمی داشت."
"چند جمله از کتاب بی شعورها"
راهنمای علمی شناخت و درمان خطرناک ترین بیماری تاریخ بشریت
"وقتی کسی بفهمد با حقه بازی یا زورگویی می تواند پیروز میدان باشد، در دوری می افتد که خارج شدن از آن مشکل خواهد بود."
"بیشعوری مرضی است که می تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند."
"در اجتماع هیمشه به کسانی که زودتر از دیگران به چیزی دست می یابند، پاداش داده می شود، این طور به نظر می رسد که بیشعور ها آدم های موفق و پیروزی اند. همیشه کسی که بهتر بتواند، ایده های دیگران را بدزدد، موقعیت بهتری بدست می آورد و در ....هر چقدر کسی بتواند بهتر و ظریف تر خواسته های مردم را نادیده بگیرد، مقام بالاتری را از آن خود می کند."
"بیشعورها اصولا نسبت به همه چیز حالت تهاجمی دارند. در جنگ حالت تهاجمی دارند، در صلح حالت تهاجمی دارند و حتی در گفتن دوستت دارم هم حالت تهاجمی دارند
"سیاره ی عشق آدم های بیشعور، سیارک کوچکی است که بر روی آن فقط برای یک نفر جا هست و کس دیگری را به آنجا را نیست
"عرفان بازها، می خواهند مدینه فاضله
ای بوجود بیاورند که همه چیز آن در
منتهای کمال باشد و بنابراین چیز
دیگری را که کوچکترین نقصانی داشته
باشد پس می زنند."
"درواقع هیچ چیز در عرفانهای جدید،
واقعا جدید نیست، بلکه ملغمه ایست از
عقاید و آیین های باستانی که فقط به
درد مطالعه ی تاریخ باستانی می خورد."
"به
نظر بیشعور شاکی، هرگز نه آسمان به
اندازه ی کافی آبی است و نه آب