بی تووو بینم کدوم ! ;)

ROJO

New member
مهنام جون من که چیزی نگفتم حالا، اون طرف تو پرایوت بمن گفته فک نکنم جای تاپیک اینجا باشه!
منم میگم مجبور نیستی بیای تو تاپیک عجبا! من نخوام میزبان این قبیل ادما باشم باید کیو ببینم! من با نظرات کاری ندارم نظر همه محترمه! ولی اونجور حرفا رو نمیتونم ج ندم!:smiliess (4):

mahnam

New member
مهنام جون من که چیزی نگفتم حالا، اون طرف تو پرایوت بمن گفته فک نکنم جای تاپیک اینجا باشه!
منم میگم مجبور نیستی بیای تو تاپیک عجبا! من نخوام میزبان این قبیل ادما باشم باید کیو ببینم! من با نظرات کاری ندارم نظر همه محترمه! ولی اونجور حرفا رو نمیتونم ج ندم!:smiliess (4):

روجوی عزیز شما باید جواب پیام خصوصی رو تو همون پیام خصوصی بدین ، نه اینجا ! اینجا من می بینم بی دلیل لحنتون بد شده و مجبورم تذکر بدم
شما نمی تونین همچن حرفی بزنین ! ادمین با ادمینیش تا حالا به یه نفر نگفته تاپیک های منو نخون! و نظرات مخالفم پذیرفته، اونوقت شما ....
نمی خواین میزبان اینجور آدما باشین ضرورتی نداره شخص خاصی رو ببینین، فقط تاپیک وا نکنین... اونجور حرفا هم تو پیام خصوصی جواب بدین

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: biosta

ROJO

New member
پیام خصوصی نبود نمیدونم کی بودش :)) خودشو استتار کرده بود خخخخ
البته خودم میدونم کیه،بعضیا اینجا اساسی با من مشکل دارن دیگه من نفس بکشمم ایراد میگیرن
حالا بیخیال خانم مدیر، یه صلوات بفرس

کجا بودیم?! ;)

Ana67

Well-known member
شاهین
ابی .داریوش.شادمهر..امید....
از خواننده های جدید خوشم نمیاد:tonguesmiley:

soosy

New member
دمت گرم مهسا جونم.منم با صدای این مدل خواننده ها آرامش پیدا میکنم:thumbsupsmileyanim:
مهستی هایده ابی داریوش شجریان همای

بالا