دوتا سوال دارم
1- واحدهای قندی تو کلاژن به هیدروکسی پرولین متصل میشن یا هیدروکسی لیزین؟
2- منشا co2 های چرخه کربس، استیل کوآست یا اگزالواستات ؟
1-هیدروکسی لایزین
2-اگزالواستات
منم با جواب شما موافقم ولی دقیقا عکس اینو تویه منبع دیدم ینی همونی که دوستمون گفتن، این تناقضات منابع داره دیوونه م میکنه !!جواب سوال 1 میشه هیدروکسی پرولین، واحد های قندی به هیدروکسی پرولین متصل می شن در حالی که هیدروکسی لیزین در اتصالات عرضی شرکت دارد.
جواب سوال دوم میشه استیل کوآ، استیل کوآ ترکیب 2 کربنه هستش که به شکل 2 مولکول دی اکسید کربن از چرخه خارج میشه.
سلامسلام بر بچه های گل بیوشیمی
یه سوالی داشتم می خواستم بپرسم .این که من برای بیوشیمی فقط یه کتاب میخوام بخونم ولی بین ضروریات بیوشیمی و دولین به شدت دو به شکم.میشه بگید کدوم برای کنکور بهتره؟ مرسی:thumbsupsmileyanim:
جواب سوال 1 میشه هیدروکسی پرولین، واحد های قندی به هیدروکسی پرولین متصل می شن در حالی که هیدروکسی لیزین در اتصالات عرضی شرکت دارد.
جواب سوال دوم میشه استیل کوآ، استیل کوآ ترکیب 2 کربنه هستش که به شکل 2 مولکول دی اکسید کربن از چرخه خارج میشه.
منم با جواب شما موافقم ولی دقیقا عکس اینو تویه منبع دیدم ینی همونی که دوستمون گفتن، این تناقضات منابع داره دیوونه م میکنه !!
سلام بر بچه های گل بیوشیمی
یه سوالی داشتم می خواستم بپرسم .این که من برای بیوشیمی فقط یه کتاب میخوام بخونم ولی بین ضروریات بیوشیمی و دولین به شدت دو به شکم.میشه بگید کدوم برای کنکور بهتره؟ مرسی:thumbsupsmileyanim:
- غلظت کدامیک در خون بیشتر است؟
1- Ala
2- Gln
3- His
4- Arg
تو یه منبع گفته آلانین بخاطر نقش مهمش تو گلوکونئوژنز ولی تو یه منبع دیگه گفته گلوتامین بخاطر نقش مهمش در انتقال آمین به کبد برای سنتز اوره ، من میگم گلوتامین درسته ، نظر شما چیه؟
1- Ala
2- Gln
3- His
4- Arg
تو یه منبع گفته آلانین بخاطر نقش مهمش تو گلوکونئوژنز ولی تو یه منبع دیگه گفته گلوتامین بخاطر نقش مهمش در انتقال آمین به کبد برای سنتز اوره ، من میگم گلوتامین درسته ، نظر شما چیه؟
برای دومی، بله منابع دارم.
با این حال بررسی استوکیومتری چرخه اسید سیتریک نشان می دهد که تبدیل خالص استات به اگزالواستات امکان پذیر نیست؛ در مهرداران به ازای ورود هر دو کربن به شکل استیل کوآ به درون چرخه، دو کربن به شکل co2 از آن خارج می شوند.
منبع: ویرایش پنجم کتاب اصول بیوشیمی لنینجر (مترجمین: علی مطاع، جواد محمد نژاد اروق، علیرضا خوشدل)، فصل 16 (چرخه اسید سیتریک)، صفحه 707 سطر 7
1- Ala
2- Gln
3- His
4- Arg
دو اتم کربنی که به صورت co2 آزاد می گردند دوکربنی نیستند که به شکل گروه استیل وارد چرخه شدند
منبع فصل 16 بیوشیمی لنینجر ترجمه دکتر محمدی ص 704خط اول ستون دوم
درضمن شکل 7 همین فصل نشون میده که گروه کربونیل استیل کوا حفظ شده
پس co2 از اگزالواستات میاد:auizz3ffy9vla57584x
دو اتم کربنی که به صورت co2 آزاد می گردند دوکربنی نیستند که به شکل گروه استیل وارد چرخه شدند
ای خدااا ، پس این وسط جواب درست کدومه ؟؟؟؟دو اتم کربنی که به صورت co2 آزاد می گردند دوکربنی نیستند که به شکل گروه استیل وارد چرخه شدند