بیماری بوسه

BBT

New member
تا حالا راجع به بیماری بوسه چیزی شنیدی؟ به این دلیل به آن بیماری بوسه گفته می‌شود که معمولاً از طریق بوسیدن منتقل می‌شود. مونو یک بیماری ویروسی است که توسط یک گروه از ویروس‌های هِرپِس ایجاد می‌شود. بیشتر کسانی که به بیماری مونوی عفونی مبتلا می‌شوند بین سنین 15 تا 25 سالگی هستند، اما بچه‌‌های کوچک هم ممکن است این بیماری را بگیرند.
ویروسی که باعث این بیماری میشه بهش ویروس بوسه یا ebv میگن که تو اکثر آدما هست !!!

BBT

New member
بیشتر هم از راه بوسیدن منتقل میشه
علامت‌های بیماری مونو چیست؟
این بیماری باعث می‌شود که تو واقعاً خیلی احساس خستگی کنی، البته علامت‌های دیگر آن هم عبارتند از:
• تب
• گلو درد
• ورم و التهاب غدد لنفاوی
• سردرد
• درد عضلات و ماهیچه‌ها
• بزرگ شدن کبد یا طحال
بعضی وقت‌ها علائم این بیماری جوری است که شاید فکر کنی آنفولانزا گرفته‌ای، چون علامت‌های مونوی عفونی خیلی شبیه آنفولانزا است. تنها راه مطمئن شدن از نوع بیماری این است که به پزشک مراجعه کنی، چون او تو را معاینه کرده و نمونه خونت را برای آزمایش می‌گیرد و بعد تشخیص می‌دهد که آیا بیماری مونو داری یا نه.

BBT

New member
بهترین راه برای درمان بیماری مونو استراحت کردن است. معنی این حرف آن است که چند روزی به مدرسه نروی، ورزش نکنی، بیرون از خانه بازی نکنی و با برادر کوچک‌ترت هم کشتی نگیری. موقعی هم که در خانه در حال استراحت هستی، بهتر است تا جایی که می‌توانی آب و مایعات دیگر بنوشی. اگر تب داری یا عضلاتت درد می‌کنند، مادر یا پدرت می‌توانند با تجویز پزشک به تو داروی مُسَکِن یا تَب‌بُر بدهند. نوع دارو را دکتر مشخص می‌کند، اما بهتر است این را بدانی که هرگز نباید از داروی آسپیرین استفاده کنی. زیرا این دارو ممکن است باعث ایجاد یک بیماری خیلی خطرناک به اسم "سندروم رِي" در کودکان شود.

BBT

New member
خبر خوب این است که معمولاً بيماري مونو و ويروس آن بعد از چند هفته از تو خداحافظی می‌کند و می‌رود. بعد از این که خوب شدی سعی کن بیشتر مراقب باشی و توصیه‌های گفته شده را انجام دهی تا دوباره دچار آن نشوی، همچنین بهتر است از بزرگ‌ترهایت خواهش کنی که چند وقتی تو را نبوسند و محبتشان را به یک شکل دیگر به تو نشان دهند!
منبع سایت هفت سیب !

BBT

New member
ولی خب این ویروس تقریبا مئل ویروس تبخال میمونه فکر کنم یعنی تو حالت غیر فعال میمونه وقتی تو شرایط مناسب قرار گرفت اکتیو میشه و ...

BBT

New member
هدف گیری >>>> روی لپ 100 امتیاز . روی پیشانی 60 امتیاز .....ولش کن مورد داره بی خیال.

آره بیخیال یه موقع میبینی ادمین اتفاقی از این ورا رد میشه یهو فرداش بن میشیم و اینجا هم بسته میشه :rolleyessmileyanim:

BBT

New member
تماس با افراد مبتلا به مونونوکلئوز عفونی، استرس، بیماری‌هایی که مقاومت بدن را کاهش می‌دهند و خستگی یا کار زیاد از عوامل افزایش دهنده خطر به این بیماری است.

BBT

New member
Ebv بیشتر از طریق بزاق انتقال داده می‌شه پس اگر بوسه انتقال بزاق کنه باعئ میشه البته اینو که همه داریم پس دیگه فکر انتقال نباش محسن

STRUCTURE 66

New member
ما الان بیماری شایعمون گازه مخصوصا تو بچه ها !!! ازش چیزی نمینویسید اطلاعاتمون بره بالا! طفلی بچه ها . هرکدومشون لپ گنده تر و شیرین زبون تر مستعد تر!

BBT

New member
ما الان بیماری شایعمون گازه مخصوصا تو بچه ها !!! ازش چیزی نمینویسید اطلاعاتمون بره بالا! طفلی بچه ها . هرکدومشون لپ گنده تر و شیرین زبون تر مستعد تر!

آره تو بچه ها گازه ولی تو جونا که اون نیست اینه

hosseini

New member
شمتون روز بد نبینه که من دو ماه پیش گرفتم
وحشتناکه
فقط درمان حمایتی داره
تازه هرجا میری هم خجالت می کشی چه مرضی گرفتی
من که مردم

ketabsabz

Well-known member
:25r30wi:بهترین راه برای مبتلا نشدن به این بیماری میدونید چیه ؟
اینه ک بی هوا کسیو نبوسیم ،نه اصلا کلا نبوسیم

asal 92

New member
ادمییییییییین !!!!!!!!!!!!!!!!!:5:
این هم ازنمونه تاپیکهایی که بهتون گفتم .....
تاپیک ماکجا این کجا !!!!!!!!!!!!!:p7977cujr38iyymsu8:
مردم شانس دارن به خدا .....:smiliess (11):.

BBT

New member
شمتون روز بد نبینه که من دو ماه پیش گرفتم
وحشتناکه
فقط درمان حمایتی داره
تازه هرجا میری هم خجالت می کشی چه مرضی گرفتی
من که مردم

جدی

اگه دربارش یه کم برامون توضیح بدین ممنون میشیم کلا روش درمان و مشکلاتش

بالا