بیا تو به آواتار نفر قبلی گیر بده !

ketabsabz

Well-known member
این زنگوله چیه وسط گوشواره ات سز کتاب جون؟ها؟

زنگوله ای نمیبینم جناب مکسین نه زنگوله کجاشه ؟؟؟؟؟؟
حالا بگو اون دختر نارنجی پوش تو آواتارت چه میکنه ؟ بعدش تو خجالت نمیکشی اینم آواتار تو داری ؟:mad_majidonline:

mexin

Well-known member
حالا بگو اون دختر نارنجی پوش تو آواتارت چه میکنه ؟ بعدش تو خجالت نمیکشی اینم آواتار تو داری ؟:mad_majidonline:

خیلی دقت میخواد که بدونی معنی این آواتار چیه!خوب دقت کن دیگه

ghazal26

New member

مرسی بابت لطفت گلم! بالاخره تو این انجمن یک نفر آواتار منو درک کرد:applause:
آواتار تو منو یاد روزنامه دیواری ها پوسترهای روز معلم میندازه که رو در و دیوار مدرسه میزدن!
آخه همشون کنارش عکس یه شمع بود که داشت آب میشد!!
الان تو مثلا خواستی بگی دلسوخته ای؟؟ یا شمعی که منتظری یه پروانه بیاد خودشو بسوزونه؟؟ یا چی؟؟

:25r30wi:چي بگم والا خواهر... من از بچگي ديوونه شمعم! اين يكي كه ديگه خيلي خوجله ببين اونورش ديده ميشه... تازه مال خود سايته اگه در موردش بد بگي جناب آدمين بنت ميكنه! از ما گفتن بود با نفر بعدي هم هستمااااااا

اسي جان من كه عاشق اين موهاي وزوزيتم! منو ياد بچگي خواهرزادم ميندازي وقتي از خواب پا ميشد! تازه وقتي حال نداش شونه كنه يه روسري داش عكس زيزيگولو روش بود اونو ميپوشيد يعني مرتبم! البته الان يه خانوم23سالس ديگه از اين كارا نميكنه..

mexin

Well-known member

خب این گوشواره چیه که وسطش یه زنگوله آویزونه؟!!!:p

mexin

Well-known member
صد دفعه نگفتم جلو نامحرم از این خنده ها نکن .... چه جلافتا( منظورم همون جلف بازیه ) ....
634019_148fs483990.gif

با این آواتارت آدم یاد کوزت دخترک کبریت فروش میافته!!!

ghazal26

New member
ااا يهو مكسين اومد قبلم! مكسين جان من هرچي فكر ميكنم آواتارتو نميفهمم خدايي! داره برگ ميريزه يا دونه؟ حالا چرا جاروش ميكنه اون خانومه؟
(شعر شد!!!!)

mexin

Well-known member
ااا يهو مكسين اومد قبلم! مكسين جان من هرچي فكر ميكنم آواتارتو نميفهمم خدايي! داره برگ ميريزه يا دونه؟ حالا چرا جاروش ميكنه اون خانومه؟
(شعر شد!!!!)

دون میپاشه واسه جوجه و مرغها اون زنه هم نمیذاره !میگه مرغ همسایه غازه!!:smiliess (10):

..eli

New member
این دخمله با اینکه فینگیلیه ژولیدس با اون چشا که شیطنت ازش میباره..
ولی شخصا نمی تونم بهش گیر بدم مخصوصا با اون لبخنده نازش.. میخوام بگیرم عینه پیشی بچلونمش :28:

MAHSABANOO

New member
چشاتو چرا اونطوری کردی مثلا من چشام درشته واه واه مارک رژت چیه عایا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

MAHSABANOO

New member
حالا خواستی بگی من حافظو دوس دارم یا اینکه بگی شیرازی هستی کدامین یک عایا/؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

RaHa.jahani

New member
ون چشما برام نوستالژیکن! تیله هایی که بچه بودم جمع میکردم!!:thanks:

بالا