بیا تو به آواتار نفر قبلی گیر بده !

محسن ن ک

New member
اواتار شیطونک منو یاده بچه گیام انداخت...گل می کشیدیم 2 تا برگ گنده هم اینور اونورش....دستاش حکم برگ دارن کلشم گل :)

ksk

New member
میگم آنه تو موهات پلاتین کار گذاشتن تو هوا ایستاده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اون قسمت تیره رنگ بین دو تا چشم به اصطلاح دماغ هست ؟؟؟؟؟ رینوپلاستی این قدر گرون بوده که با پاکن کمرنگش کردی

آره ؟؟؟؟؟

bahar.zr93

New member
بچه ها این نی نی جون میده واسه آواتار محسن جورش کنیم نه؟؟
ببین چقده نازه

eZjcaNeI.jpg

ghazal26

New member
بهارجون ديگه دلم نمياد به اون كله نقلي و خرمن گيسوي شما خرده بگيرم...
پس به آواتار ksk گير ميدم.. الان يعني شما جراحي و تاره از اتاق عمل اومدي؟ يا تازه ميخواي بري اتاق عمل؟ يا شايدم اصلا كارمندي و صبح با لباس خواب رفتي اداره هان؟!!!!! چي بگم والا....ديگه گير خاصي يادم نمياد

bahar.zr93

New member
بهارجون ديگه دلم نمياد به اون كله نقلي و خرمن گيسوي شما خرده بگيرم...

مرسی بابت لطفت گلم! بالاخره تو این انجمن یک نفر آواتار منو درک کرد:applause:
آواتار تو منو یاد روزنامه دیواری ها پوسترهای روز معلم میندازه که رو در و دیوار مدرسه میزدن!
آخه همشون کنارش عکس یه شمع بود که داشت آب میشد!!
الان تو مثلا خواستی بگی دلسوخته ای؟؟ یا شمعی که منتظری یه پروانه بیاد خودشو بسوزونه؟؟ یا چی؟؟

mikhak s

New member

مرسی بابت لطفت گلم! بالاخره تو این انجمن یک نفر آواتار منو درک کرد:applause:
آواتار تو منو یاد روزنامه دیواری ها پوسترهای روز معلم میندازه که رو در و دیوار مدرسه میزدن!
آخه همشون کنارش عکس یه شمع بود که داشت آب میشد!!
الان تو مثلا خواستی بگی دلسوخته ای؟؟ یا شمعی که منتظری یه پروانه بیاد خودشو بسوزونه؟؟ یا چی؟؟

ای جانم این آواتارو ببین ، کلش گردو بزرگه اوخییییییییییییییییییییی من از هر چیزه گردی خوشم میاد.(بهار شانس آوردی) آخی داره عشقشو بزرگتر میکنه الهییییییییییییی.:heart::tsimuzpzwoap1t9y3o7

ولی خداییش این آواتارت حسابی جای گیر داره :smiliess (11):

ketabsabz

Well-known member
آخه اینم عروسکه این چیه از خیابون پیداش کردی ، موهاش ک وز وزو ان پا هم معلوم نیس داره یا نه ، عکس قلبم رو لباسشه حتما عاشقم هس زشته بابا :eek:t0837h0nn8zfqu8ult

mehrshad

New member
mikhak ke kolan ba shune zadan mokhalefe !
Ketabesabz ke kolan ye lastik tu gushesheshe
s861276 ham ke ye shelakhteye kamel.

بالا