بیا تو به آواتار نفر قبلی گیر بده !

محسن ن ک

New member
موهاشو مدل دم اسبی بسته به موهاش چی کا دارین به این خوشکلی :دی گوشواره هاتو از کجا خریدی؟

mikhak s

New member
موهاشو مدل دم اسبی بسته به موهاش چی کا دارین به این خوشکلی :دی گوشواره هاتو از کجا خریدی؟

چی بگم الان؟ :21:دهن منو میبنده از بس باحاله (آخه این بچه گیر دادن داره؟)محسن تو آخرش با این آواتارت منو سکته میدی.:14:

محسن ن ک

New member
یه با تو بودیم..یه دختره بی وجدان اومد خیلی خوشگل بود..این دوستم زرتی گفت اگر اینو زایدن ما رو پیپی کردن
این اواتارت چرا اینطوریه..ما خودمونو بکشیم نهایتن لباسامون ست بشه ..این موهاشو چشاشو ابروهاشو پوستش طلایی؟ عسلیه؟ هنایه؟

آخرین ویرایش:

حسان

Well-known member
ای بابا؟ ای خواهر؟ ای برادر؟ ای هوار؟
چرا هروقت نوبت من میشه نفر قبلیم محسنه؟؟؟

دیگه انگار راستکی باید این بچه شیطونو گرفت و لپشو اونقده کشید که قرمز وآویزون بشه

mikhak s

New member
ای بابا؟ ای خواهر؟ ای برادر؟ ای هوار؟
چرا هروقت نوبت من میشه نفر قبلیم محسنه؟؟؟

دیگه انگار راستکی باید این بچه شیطونو گرفت و لپشو اونقده کشید که قرمز وآویزون بشه

یعنی میخوای بگی آواتارت خیلی با معنی هست؟ سیاه سفیده با فانوس رنگی؟ نکنه ریز علی کوچک می باشن؟ منتظره بزرگ بشه؟:riz481:

mikhak s

New member
[/color]

یاد اواتار محسن ـرک افتادم
اخی یادش بخیر.

آره دقیقا یه لحظه من فکر کردم محسن ر ک هست. اونم آواتار باحالی داشت . مهسا اونم مشهدی بود درسته؟ نکنه خودشه؟ البته او انقدر شیطون نبود.

نوتر

New member
گیر دادن به آواتار میخک:
مثلا که چی اینو گذاشتی! یعنی خواستی بگی خیلی خوشگلم؟؟؟؟ یه آواتاری هم داشتی قبلنا میذاشتی اونم همینطور. بابا جمع کن آواتارتو

نوتر

New member
گیر دادن به آواتار شیطونک:
بابا مامان این بچه کجاس؟ چقد سر به هواس مامانش. الان یکی نیس اینو جمع کنه قطار که زد با فانوسش له ش کرد صد تا صاحب پیدا میکنه. والاه.عجب پدر و مادر بی فکری

بالا