بیایین این پستو بخونین کمک کنید وقتم کمه!

am-ml

New member
سلام.امیدوارم همگی خوب باشین.
من از همه ی شمایی که قصد شرکت توی کنکور رو دارین ویا قبول شدین درخواست یه مشورت دارم.
من 27 سال و 2ماهمه...دقیق دقیق!
سال 88 از دانشگاه تهران در رشته ی زیست شناسی فارغ التحصیل شدم.وتوی کنکور وزارت بهداشت سال 89 شرکت کردم.در رشته ی ایمنی شناسی که رتبه ام شد 120!
قبول نشدم!
سال بعدش هم گفتم می خونم ولی نتونستم انگیزم صفر شد(خیلی خودمونی بگم خواستم ازدواج کنم که نشد) واز اون به بعد تا حالا بنا بر درخواست خانوادم توی کنکور وزارت علوم هر سال ثبت نام میکنم ولی نمی خونم چون اصلا علاقه ای به ادامه تحصیل در رشته ای به غیر از ایمنی شناسی نداشتم.(مثل امسال که وزارت علوم شرکت کردم گفتم می خونم نخوندم)
سال 90اومد رفت 91اومد رفت92اومد داره میره ومن هنوز در حسرت اون رشته ام هستم وتصمیم نا عاقلانه ای که اون سال گرفتم.
چون نه تونستم ازدواج کنم نه تونستم کار مناسبی گیر بیارم.هر سال موقع ثبت نام وزارت بهداشت که میشه یه جوری میشم هم می خوام ثبت نام کنم وبه شدت درس بخونم هم یه ترس گنده ای توی دلم میاد.
ترسم از سنمه...حس میکنم دیگه خلی دیره خیلییییی دیر..وهمه مسخره ام میکنن یا به خاطر درسم ازدواجم همم خیلی دیر میشه.....این جور فکرای چرت وپرت که منو خیلی نگران میکنه ومانع ثبت نامم میشه.حالا معلومم نیست کنکور ندم ازدواج میکنم یا نهااااا...فقط می ترسم نامید میشم.
الان از همه ی شما می خوام رک وپست کنده بدون هیچ نگرانی بابت شکستن دلم بهم بگین نظر شما چیه؟
من امسال ثبت نام کنم یا نه؟با این سنم بهم نمی خندن؟
شما کسی رو می شناسین که توی این سن بخواد ارشد شرکت کنه؟واذیت نشده؟

عاغا من جواب بچه ها رو نخوندم ؛فقط توي پستاي دوستان اون پست امير رضا رو ديدم كه پسره پنجم ابتدايي و دنبال كارشناسه و ...فكر كردم تاپيك خنده بازاره اومدم لايك كردم و اينقدر خنديدم كه با يه پست پر از خنده خواستم تشكر كنم ،بعد گفتم بذار چند تا جك ديگه هم بخونم كه ديدم جواباي بقيه بي ربطه ؛اومدم موضوع تاپيك رو ديدم و صفحه نخست .
واقعا ازت ناراحت شدم ؛شما متولد 64 هستين ،درسته ؟ فقط يه سال از من بزرگتري(من متولد خرداد 65 هستم)؛ ولي موندم اين چه طرز فكريه ؛اصلا مگه درس هم سن و سال داره؟
ربط اين مساله با ازدواج كه ديگه از اونم عجيب تره ؛مگه ميخواي استخدام بشي كه تحصيلاتت رو بسنجن ؟ شعور آدما مهمه ؟ اينكه فكر كني درس خوندن مانع ازدواج كردنت ميشه هم اشتباهه ؛همه چيز بستگي به طرز فكر خودت داره.
من مشتاقانه منتظرم سي ساله بشم چون اين سن رو دوست دارم(همينطوريا ؛از 18؛20 و 25 هم خوشم مي اومد) ؛بعد تو داري به چه چيزايي فكر مي كني .
اينكه برخورد اطرافيان مناسب نيست بخاطر اعتماد به نفس پايين خودته ، بذار منم يه مثال برات تعرف كنم :من كارمندم ؛تحصيلاتم هم كه ليسانسه و از خيلي نظرات ديگه هم بايد تا الان ازدواج مي كردم ؛اين البته چيزي نيست كه من بگم ؛يه چند دفعه اي زناي كوچه به مامانم گفتن كه چرا ليلاتون سخت گيره؟(الكي ،براي فضولي كه ببينن وضعيت خواستگارام در چه حديه)
ببين هر چي باشي ؛مردم يه حرفي دارن بزنن ؛هرگز به حرف مردم اينقدر اهميت نده كه زندگيت رو فلج كنن.ما با مردم زندگي ميكنيم ولي براي مردم نه.

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ZOT

ZOT

New member
همین الانه الان برو ثبت نام کن! اینکه به این رشته علاقه داری خودش میشه انگیزه من آدمایی دیدم که شاید هم سن بابای شما باشن پس این حرف درستی نیست! نا امیدی درست نیست می دونستی خدا آدمای نا امید رو دوست نداره! حالا به خاطر خودت هم نه به خاطر خدا نا امید نباش! به نظر من که واسه ی کسب علم و دانش هیچ وقت مرزی وجود نداره! انسان تا وقتی میتونه باید بخونه! سن اصلا مطرح نیست! ما تو کشورمون دانشمندان زیادی داشتیم که تا آخرین لحظه های عمرشون کتاب از دستشون نیفتاده! مثل دکتر حسابی! راستی اگه بخوای به حرف مردم گوش کنی میشه نقل اون پدر و پسری که یه الاغ داشتن و هر جا می رفتن مردم یه چیزی می گفتن و اینا هم پی حرف مردم میرفتن و حتی یه بار الاغ رو دوششون بردن! مگه به حرف مردمه! هر کی پنبه زنه که چرا پنبه ی خودشو نمی زنه! بدو بدو وقت رو تلف نکن و بجنب برو ثبت نام کن! آفرین دختر گل!:thanks::28::smilies-azardl (113:a2d3:

am-ml

New member
نازنين تو بايد پيشرو باشي مثل فاميليت :smilies-azardl (113

انشالله بعد قبولي ارشد بيا همينجا خبرش رو بنويس.
راستي منم امسال دارم براي ارشد مي خونم ؛اگرم قبول نشم سال ديگه دوباره مي خونم (البته انشالله حتما قبولم).اين وسطا اگه يكي پيدا شد كه اندازه خودم ديوونه بود ؛خوب ديوانه چو ديوانه ببيند خوشش آيد ولي زندگيم رو تعطيل نمي كنم كه اين ديوونه كجا مونده.
بشين دررررررس بخون دختر .

mohana

Well-known member
نازنین جان شاید الان که من دارم اینو مینویسم شما ثبت نام کرده باشی:a2d3:
نظرات همه دوستان رو خوندم...خیـــــــلی خوب گفتن...
اصلا فکر نکن برای ادامه تحصیل همه مسخره ت میکنن جوری زندگی کن که ازش لذت ببری...اگه قرار باشه به حرف مردم خیلی اهمیت بدی دچار استرس میشی به خاطر ایرادگیر بودن اونها اعتماد به نفست پایین میاد زندگی برات عذاب آور میشه خودت خوب میدونی...
پس حالا که به ایمنی علاقه داری رو هدفت تمرکز کن و با انگیزه درس هات رو بخون... . نذار هیچ چیز تو رو از ادامه مسیر دلسرد کنه:auizz3ffy9vla57584x

امیدوارم موفق باشی:4d564ad6:

آخرین ویرایش:

mexin

Well-known member
ارشد قبول شو ..شوهر هم خودش پیدا میشه نگران نباش...:whistle:

یگانه

New member
نازنین جان این دیگه چه فکرایی که میکنی اگه شرایط درس خوندنم برات بگم .خدوت میری بستا یی که نوشتی باک می کنیا

با انرزی و انگیزه کامل بیش برو تا به هدفت برسی

yas.m

New member
نازنين جان، انرژى وانگيزه اى كه يگانه ى عزيز گفته چيزيه كه واقعا بايد تأكيد بشه...
عزيزم ببين تو اين تاپيك چند نفر ازت حمايت كردن بخدا بنظر من تك تك اين دوستاى محترم خودشون دانشمندنو وجودشون باارزشه... وقتى اين آدمايه تحصيل كرده وباشخصيت ازت حمايت ميكنن حرفا وديدگاه خاله زنكاى كوچه بازارو بريز دور
بنظر من اگه به خواستت نرسى ياامتحان ندى تا آخر عمرت حسرتشو ميخورى
امتحان بده و قبول شو...... موفق باشى

نوتر

New member
ببخشید من به دلیل اینکه وقت نداشتم پستای دوستای عزیز رو نخوندم اگه تکراری بود حرفم ببخشید

ساده بگم: تصمیمی که بخوایید با نظر من و دوستای انجمنی اتخاذ کنید و روش وایسید قطعا و یقینا با حرف دیگری ازش پشیمون خواهید شد.

نه با حرف ما تصمیم بگیرید و نه ناامید شید

هیچ کس بهتر از خودتون از وضعیت خودتون مطلع نیست. حتی خونوادتون.

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mj1919

marzi ba

Well-known member
نازنین عزیزم
ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه س
خو شما که سنی نداری
این عمر گران میگذرد چه ما بخواهیم چه نخواهیم
پس زود تن سریع برو ثبت نام کن بکوب بشین بخون
میگن در دروازه رو میشه بست ولی در دهن مردمو نمیشه
پس دختر خوب به این فک نکن که مردم چی میگن
این مردم بیکارن دوس دارن هر روز به یکی گیر بدن
مگه هدفت قبولی تو ایمنی نیست
خو به هدفت فک کن
راجع به مسائل دیگه هم به خدای مهربون توکل کن
فعلا تو سعی خودتو بکن
27 سال که سنی نیست تازه اول جونیته

اورین دخمل خوب بدو بلو ثبت نام کن

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: BBT

aytak1

New member
اطرافیانتو بذار کنار به دلت رجوع کن ببین ته دلت چی میخوااد؟! از زندگی چی میخوای؟! اینده تو، 10 سال بعدتو تو چی میبینی؟ و سوالایی از این قبیل رو از خودت بپرس و بعد تصمیم بگیرو تا پای مرگ سر تصمیمت وایسا. تا بهش برسی. ممکنه یه سال طول بکشه ممکنه 10 سال. مهم اینه که تصمیمتو عملی کنی. دیگران دیگه مهم نیستندو مهم اینه که وقتی شد 50 سالت بگی من خواسته ام از زندگی این بود و خداروشکر تلاشمو کردم. و تمام.

محسن ن ک

New member
دختر گلم ی سال ازم بزرگتری..منم سال دیگه میخوام شرکت کنم..ببین اصلا احساس تورو ندارم..تازه اونایی ک ا ما کوچیکترن باید احساس شرم ساری کنن ارشد رو با مهد کودک اشتباه گرفتن :)

maxin

Well-known member
ببخشید من به دلیل اینکه وقت نداشتم پستای دوستای عزیز رو نخوندم اگه تکراری بود حرفم ببخشید

ساده بگم: تصمیمی که بخوایید با نظر من و دوستای انجمنی اتخاذ کنید و روش وایسید قطعا و یقینا با حرف دیگری ازش پشیمون خواهید شد.

نه با حرف ما تصمیم بگیرید و نه ناامید شید

هیچ کس بهتر از خودتون از وضعیت خودتون مطلع نیست. حتی خونوادتون.

حرف منم همینه بسته ب شرایط خودته.
ولی برای مسخره کردن بگم ک اصلا اینطور نیست ودر اشتباهی این تصور شماست وگرنه کسی برا چی مسخره کنه اخه نمیدونم.
خودم همیشه تو دانشگاه دانشجوهای ارشدو دیدم ک از شمام مسن ترن.

hanas68

New member
ب نظر من قبل ثبت نام ارشد ی سر برو پیش روانشناس!!!!!!!!!!!!!!

ناراحت نشیااااااااااا، اما چرا اینقد تو تصمیم گرفتن ضعیفی؟ تو زندگیت خودتو فقط خودت باید تصمیم بگیری، ب نظر من شما انگیزه درس خوندن نداری و اطرافیانت دوس دارن ازدواج کنی، هرچی دلت میگه هونو انجام بده دوست من.............ایشالا موفق شی
:smilies-azardl (113

amirreza

New member
دوستانی که لطف کردن لایک کردن و امتیاز دادن ازشون ممنونم:riz304:
فک کنم نازنینم رفته استارتو زده و سخت مشغوله:smilies-azardl (181:smilies-azardl (181

k-b

New member
دوست عزیزم نازنین جون من از شما کوچیکترم و در حدی نیستم که بخواهم کسی رو نصیحت کنم ولی یه توصیه ی دوستانه دارم اونم اینه که اول دیدت رو عوض کن ، فعلا این از همه چی مهم تره .

سلاااااااااااااااام به همه ی دوستای خوبم
نمی دونین چه قدر خوشحال شدم دیدم اومدین ونظرتنو گفتین.
از همتون خیلی خیلی تشکر می کنم واز خدا می خوام که همتون توی کنکور در رشته ی مورد علاقتون قبول بشین.نمی دونین چه قدر منو امیدوار کردین.
من خیلی ناامید بودم خیلی....
از پنجشنبه خیلی توی فکرم.نمی خواستم بی گدار به اب بزنم.مثل وزارت علوم که هر سال فقط ثبت نام می کنم ولی نمی خونم.
ولی تصمیم خودمو گرفتم.امروز ثبت نام میکنم.البته به خانوادم نمیگم فعلا...
چون کنکور وزلرت علومم ثبت نام کردم ولی کارتشو نگرفتم ونمی خوام برم سر جلسه....واسه همین خانوادم عصبانی هستن.
فردا صبح هم میرم کتابخونه ی نزدیک خونمون واونجا اسم می نویسم وهر روز اگه خدا بخواد 8صبح تا 7شب میرم اونجا.....
شناید شروع کارم چند روز طول بکشه ولی به زودی منو توی پست مطالعه گروهی ارشد ایمنی شناسی خواهید دید.

بعضیا که خیلی ازشون ممنونم گفتن که برم پیش روان شناس
:25r30wi:راس میگن من خیلی روی حرف مردم زندگی میکنم.باید این عادتمو ترک کنم.همیشه همیشه این جوری بودم البته نه همه ی مردم...یه تعدادی از فامیلامون!!!
ولی اونم باز اشتباهه...باید اول خودم درست بشم.
خلاصه من خیلی ممنونم.همتون کار خیلی بزرگی کردین.سپاسگزارم:riz304:

عاغا من جواب بچه ها رو نخوندم ؛فقط توي پستاي دوستان اون پست امير رضا رو ديدم كه پسره پنجم ابتدايي و دنبال كارشناسه و ...فكر كردم تاپيك خنده بازاره اومدم لايك كردم و اينقدر خنديدم كه با يه پست پر از خنده خواستم تشكر كنم ،بعد گفتم بذار چند تا جك ديگه هم بخونم كه ديدم جواباي بقيه بي ربطه ؛اومدم موضوع تاپيك رو ديدم و صفحه نخست .
واقعا ازت ناراحت شدم ؛شما متولد 64 هستين ،درسته ؟ فقط يه سال از من بزرگتري(من متولد خرداد 65 هستم)؛ ولي موندم اين چه طرز فكريه ؛اصلا مگه درس هم سن و سال داره؟
ربط اين مساله با ازدواج كه ديگه از اونم عجيب تره ؛مگه ميخواي استخدام بشي كه تحصيلاتت رو بسنجن ؟ شعور آدما مهمه ؟ اينكه فكر كني درس خوندن مانع ازدواج كردنت ميشه هم اشتباهه ؛همه چيز بستگي به طرز فكر خودت داره.
من مشتاقانه منتظرم سي ساله بشم چون اين سن رو دوست دارم(همينطوريا ؛از 18؛20 و 25 هم خوشم مي اومد) ؛بعد تو داري به چه چيزايي فكر مي كني .
اينكه برخورد اطرافيان مناسب نيست بخاطر اعتماد به نفس پايين خودته ، بذار منم يه مثال برات تعرف كنم :من كارمندم ؛تحصيلاتم هم كه ليسانسه و از خيلي نظرات ديگه هم بايد تا الان ازدواج مي كردم ؛اين البته چيزي نيست كه من بگم ؛يه چند دفعه اي زناي كوچه به مامانم گفتن كه چرا ليلاتون سخت گيره؟(الكي ،براي فضولي كه ببينن وضعيت خواستگارام در چه حديه)
ببين هر چي باشي ؛مردم يه حرفي دارن بزنن ؛هرگز به حرف مردم اينقدر اهميت نده كه زندگيت رو فلج كنن.ما با مردم زندگي ميكنيم ولي براي مردم نه
.

am-mlجان متولد دی ماه 65 هستم.اخه همه ی بچه های این سایت رو می دیم همه کوچیکتر از من بودن ولی الان دیدم نه همسن من هم هست.واسه همین زیاد ناامید بودم.
ولی راس میگی مردم همیشه یه حرفی دارن که بزنن باید بی خیال بود.

sara77

New member
دختر گلم ی سال ازم بزرگتری..منم سال دیگه میخوام شرکت کنم..ببین اصلا احساس تورو ندارم..تازه اونایی ک ا ما کوچیکترن باید احساس شرم ساری کنن ارشد رو با مهد کودک اشتباه گرفتن :)
ینی این حرفشو باید بجا اب طلا گل گرفت بذاری بزنی تو سر محسن
ینی الان خاستی امید و انگیزه بدی؟؟؟؟؟؟؟خخخخخخخخخخخ بقول بابام اون دانشگاه وا مونده چی یاده تو میده من موندم :smiliess (15):

ب نظر من قبل ثبت نام ارشد ی سر برو پیش روانشناس!!!!!!!!!!!!!!

ناراحت نشیااااااااااا، اما چرا اینقد تو تصمیم گرفتن ضعیفی؟ تو زندگیت خودتو فقط خودت باید تصمیم بگیری، ب نظر من شما انگیزه درس خوندن نداری و اطرافیانت دوس دارن ازدواج کنی، هرچی دلت میگه هونو انجام بده دوست من.............ایشالا موفق شی
:smilies-azardl (113

ناراحت نشدم .اتفاقا رک بودن اطرافیانو دوست دارم.خیلی هم خوشم اومد که شما وبقیه به نقطه ضعفم اشاره کردین.برعکس اطرافیان به شدت دوست دارن من ارشد شرکت کنم.وهمیشه میگن.این من بودم که مخالفت می کردم از ترس برای اینده!!
دلم فعلا میگه بیکار نشین این چند سال بیکار نشستی چی شد چه فرقی کرد جز اینکه روز به روز ارزشم کمتر شد.
به قول شما انگیزه ام کم بود که ا حرف بچه ها دوباره کمی از انگیزه ی چند سال قبلم برگشت.ایشالا با شروع درس خوندنم بیشترم میشه.

ینی این حرفشو باید بجا اب طلا گل گرفت بذاری بزنی تو سر محسن
ینی الان خاستی امید و انگیزه بدی؟؟؟؟؟؟؟خخخخخخخخخخخ بقول بابام اون دانشگاه وا مونده چی یاده تو میده من موندم :smiliess (15):

حرف ایشونم برای من کلی انگیزه داد.
من خیال میکدم دوباره برم توی دانشگاه همه کوچیکتر از من هستن این نشون میده نه مثل من بازم هست.این که یه پسر توی این سن فکر ارشد باشه خیلی خوبه...همه اطرافیان من که پسرن سنشون که میره بالا ئیگه درسو ول میکنن میرن دنبال کار...دخترا به نظرم شرایطشون تا حدودیبهتر از پسراس.کار اونقدرا براشون مهم نیست.

بالا