بیایید جشن بگیریم

محسن ن ک

New member

اتفاقا جواب نامردی سرمربی کره همین بود. کسی که ادعای فوتبال حرفه ایش میشه و میاد قبل بازی بحث بیهوده راه میندازه جوابش همینه.
مردونگی رو باید جلوی مرد نشون داد.[/COLOR]

هر کی نظری داره..منم نظرمو گفتم... نظرت با روحیاتم سازگار نیس نظرت

Haydi

New member
واقعا خوشحالم که بالاخره رفتیم جام جهانی :thanks::thanks:
بازم به قوچان نژاد با بازیه عالیش بقیه هم خوب بودنا اما
فکر کنم اگه کسه دیگه ای به غیر از قوچان نژاد بود نمی تونست توپو گل کنه..
اگه بخوان تو جام جهانی جلو تیمای اروپایی این طوری بازی کنن همون اولش حذف میشیم..
راس میگم..

نوتر

New member
واقعا خوشحالم که بالاخره رفتیم جام جهانی :thanks::thanks:
بازم به قوچان نژاد با بازیه عالیش بقیه هم خوب بودنا اما
فکر کنم اگه کسه دیگه ای به غیر از قوچان نژاد بود نمی تونست توپو گل کنه..
اگه بخوان تو جام جهانی جلو تیمای اروپایی این طوری بازی کنن همون اولش حذف میشیم..
راس میگم..

اون که مسلم. تیم ما فرسنگ ها با تیم های اروپایی و آمریکایی و حتی آفریقایی فاصله داره. و احتمال زیاد همون اول از جام خداحافظی میکنه. موافقم

rahil

New member
ای جوووووووووووووووووووووونم:auizz3ffy9vla57584x:auizz3ffy9vla57584x:auizz3ffy9vla57584x

BBT

New member
fireworks-074.gif

محسن ن ک

New member
خوبه خودت گفتی هر کی نظری داره منم نظرمو گفتم. نظر تو هم با نظر من سازگار نیست

چرا داد میزنی؟ ...یه روز یکی می گفت ما به این کشورو اون کشور کمک می کنیم تا نشون بدیم ایرانی انسانیت داره و.... اما امروز تمام کره ای ها فهمیدن که ؟ نداریم ...........پسرم اونی که شما دم ازش می زنی نیم مردیه نه مردونگی

نوتر

New member
اولا کسی داد نزد.
دوما ایشالا بزرگ میشی صاحب پسر هم میشی برات هنوز زوده.
سوما من کاری ندارم ایران به کی کمک میکنه به کی نه. داریم در مورد فوتبال میحرفیم نه مسائل دیگه.
قبل این ،هممون ذهنیتمون به کره خوب بود. ولی اینا قبل بازی شروع کردند به جنگ روانی. وقتی کسی میگه از ایران بدم میاد باید بش نشون داد نباید حرفای ذهنشو به زبون بیاره.ضمنا اگه امروز ایرانی ها مردونگی نداشتند که داشتند، کره ای ها نامردیشونو قبل بازی نشون داده بودند.
قبل بازی در وبسایتها و سایتهای هواداری کره ای میشنیدی چه نظراتی داده بودند. هم به ملت ایران هم به فرهنگ ایران هم به تاریخ و پیشینه ی ایران توهین کرده بودند. اونوخ ما تو کشور خودمون هوادارایی داریم که سنگ کره رو به سینه میزنن.جالبه!!!!
من فوتبال ایرانو اصلا قبول ندارم. امروز نیمه ی اول کره ای ها با ما داشتند "دستش ده" بازی میکردن. رسما داشتیم باشون خرس وسط بازی میکردیم.
اما خوبیش این بود جواب برخی ادعاهای کره ای ها رو دادن.
و گرنه با فوتبال کاری ندارم.

nanaz

New member
هوراااااااااااااااااااااااااا:applause::thanks::auizz3ffy9vla57584x:riz304:

ZOT

New member
بچه ها جشنه دیگه بحث نکنید !:smiliess (8)::auizz3ffy9vla57584x
گلی که قوچان نژاد زد مثل گل خداد عزیزی نبود به نظرتون!؟
:auizz3ffy9vla57584x

نوتر

New member
بچه ها جشنه دیگه بحث نکنید !:smiliess (8)::auizz3ffy9vla57584x
گلی که قوچان نژاد زد مثل گل خداد عزیزی نبود به نظرتون!؟
:auizz3ffy9vla57584x

زوت هیچی گل خداداد و بازی ایران استرالیا نمیشه. واااای چه روزایی بود. تو اون بازی که ظهر به وقت ایران بود 1ساعت مدرسه رو زودتر تعطیل کردن. گل اول رو خوردیم تو مدرسه همه دیدیم. بین دو نیمه گفتن برید خونتون. با سرعت وحشتناکی فاصله 2 کیلومتری مدرسه و خونه رو دویدم که یوسیم بولت(رکوردار دوی صد متر جهان و المپیک) هم نمیتونس اونجوری بدوه. تا رسیدم خونه گل دومم خوردیم:sad:

ولی بعدا بچه ها بخصوص کریم و خداداد کاری کردن که هیچ وقت از ذهن فوتبال دوستان فراموش نشد.[/

nutgirl92

New member
تنها چیزی که منو خوشحال کرد این بود که اون مربی کره سوسک شد !
واسه آدم .. بچه پررو بازی در میاره ... بگیری لهش کنی ... آخه جوجه یه ایرانی نی قلیونم دماغ تورو بگیره تو مردی ... حالا وای به حال اینکه واسه جماعت ورزشکار شاخ بشی تو !!

والااااااا بغرعان ! :motat:

reza.n

New member
منم اینجا دوباره تبریک میگم.واقعا فوتبالمون و خودمون هممون به این برد نیاز داشتیم.دعوا هم نکنید بچه ها.از نظر من بازی ما کاملا هم مردونه و منطقی بود.نامردی اونه که مثه عربا میفتادیم زمینو بلند نمیشدیم.ما منطقی بازی کردیم همین.واقعا واقعا تبریک میگم.خاطره ی 6 تاشون و قیافه و چشمای اشک الود مربیشون توو اون دوره یادم اومد.:riz481:

بالا