sepidh gh
New member
sever = جدا کردن - پاره کردن
severe = تند و خشن
مرسی . یکی از معانی مهم severe شدید هم هست .
sever = جدا کردن - پاره کردن
severe = تند و خشن
سلام دوستان.
من فکر میکنم البته عذر میخوام فقط نظرم رو میگم:این تاپیک خوبه.دوستان با هم پیش بروند اگر اشکالی هست با هم برطرف کنند.اما اگر قرار باشه یه عده وقت بگذارند حل المسایل دیگران بشوند نه تنها به خودشو بلکه به سایر افرادی که به خودشو زحمت میدهند وقت میگذارند ظلم میکنند.اگر قرار به هلو برو تو گلو بود آقای لزگی شخصا کتابشونو با ترجمه خط به خط عرضه میکرد.رفع اشکال خیلی هم پسندیده است اما ...:smiliess (12):
سلام دوستان.
من فکر میکنم البته عذر میخوام فقط نظرم رو میگم:این تاپیک خوبه.دوستان با هم پیش بروند اگر اشکالی هست با هم برطرف کنند.اما اگر قرار باشه یه عده وقت بگذارند حل المسایل دیگران بشوند نه تنها به خودشو بلکه به سایر افرادی که به خودشو زحمت میدهند وقت میگذارند ظلم میکنند.اگر قرار به هلو برو تو گلو بود آقای لزگی شخصا کتابشونو با ترجمه خط به خط عرضه میکرد.رفع اشکال خیلی هم پسندیده است اما ...:smiliess (12):
سلام.outweigh
بیشتر بودن هم معنی میده
بهتر نیست که لزگی رو اینجا برنامه بریزیم و رفع اشکال کنیم جای اینکه کلی لغت تایپ کنیم؟:smilies-azardl (181
البته از همه بچه ها بابت نوشتن لغات ممنونم خدا قوت:rose:
سلام. دوستان ....... مهارت دوم قسمت لغت تست 12 رو توضیح بدین. ممنون
سلام دوستان..... مهارت سوم بخش لغات سوال 8 رو با توضیح بگین. ممنون.:wacsmiley:
جذب آب و بسیاری از الکترولیت ها عمدتا به وسیله عادات خوردن و نوشیدن(عادت های غذایی) شخص تعیین میشود(اداره میشود).
گزینه صحیح :governed: C
سلام دوستان..... مهارت 3 نمونه سوالات گذشته سوال 103 و 104. ممنون.
ممنونم بلور جان......ولی به سوال 103 دقیقا کجای متن اشاره کرده؟