***بچه ها هر کی بیاد یه دعای خیر بکنه که انشالله این دعاها شامل حال هممون بشه..آمین**

melinaa

New member
بچه ها هر کدومتون یه دعای خیر بکنه...انشالله خداوند این دعاهای قشنگ رو شامل حال ههمون ...تک تکمون بکنه...آخرش هم آمین....

اولین دعا مال خودم...

خدایا زحمت همه دوستای کنکوریمو که تو این انجمن باهاشون آشنا شدم رو خودت به سرانجام برسون...به همونی که خودشون دوستشون دارن...من هم جزوشون...آمین....

نوتر

New member
خدایا همه ی بچه های گل انجمن به آرزوهاشون برسن
الهی آمین :riz304:

baran71

New member
:heart:ان اشاالله همه ی بچهای انجمن عاقبت بخیر بشن:heart:

saharandishe

New member
اگرقبل وبعدازدعاصلوات بفرستیدمستجاب میشه،پس اول:
اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم:
بسم الله الرحمن الرحیم
دعامی کنم بافرج مولاامام زمان(عج)،همه ی گرفتاری های مسلمانهاوغیرمسلمان هاحل بشه ان شاءالله به زودی...
دعامی کنم برای سلامتی ورفع گرفتاری هاوخوشبختی وعاقبت به خیری همه ی جوانها به خصوص کاربران این سایت،درتحصیل واشتغال وازدواج وداشتن فرزندانی صالح وسالم
شماهم ازدعای خیرتون ماروبی نصیب نزارید...
اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم.

مجید دیجی

مدیر بخش
خدایا لایک های مارا افزایش ، امتیاز ها را زیاد ، کنکوری ها رو قبول ، جسم ها رو سالم ، پدر و مادرها رو سلامت ، چهره ها رو خندان ، ظهور امام زمان را نزدیک ، جیب ها را پر پول ، قلب ها را پر عشق ، ایمان ها را زیاد ، عقل ها را کامل ... بفرما

الهی آمین

همین جور که داری لایک و امتیاز میدی .... آمین هم بگو ...

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: melinaa

melinaa

New member
خدایا لایک های مارا افزایش ، امتیاز ها را زیاد ، کنکوری ها رو قبول ، جسم ها رو سالم ، پدر و مادرها رو سلامت ، چهره ها رو خندان ، ظهور امام زمان را نزدیک ، جیب ها را پر پول ، قلب ها را پر عشق ، ایمان ها را زیاد ، عقل ها را کامل ... بفرما

الهی آمین

همین جور که داری لایک و امتیاز میدی .... آمین هم بگو ...

عقل ها را کامل بخدا بهترین دعاست...چون همه چیز عقل آدمه...

بالا