سلام
بچه ها من نیما متولد اسفند 71 هستم رشته ام و در دبیرستان با وجود اینکه شیمی و زیستم عالی(خوب به بالا!!)بود فنی شد و کامپیوتر خوندم نمیدونم چی شد که رفتم فنی با وجود اینکه خانواده ام دوست داشتن من به ریاضی یا تجربی برم البته دست من تو انتخاب کاملا باز گذاشته بودن من رفتم فنی خیلی تلاش کردم برای کنکورش ولی نشد و اومدم دانشگاه ازاد امسالم سال اخر مهندسی کامپیوتر-نرم افزار هستم و لیسانس رو تموم میکنم در خرداد این درحالی که از وقتی وارد دانشگاه شدم از رشته خودم متنفرتر و به رشته پزشکی علاقه مند تر شدم
دلیل اینکه از رشته خودم متنفر شدم نظام اموزشی غلطی است که حاکم بر رشته ماست که توضیحش در حوصله اینجا نیست
فقط به کل پشیمان هستم که چرا حدافل شانسم را در تجربی امتحان نکردم و الان با دیدن روپوش پزشکی بر تن حتی امپول زن دلم میلرزد و حسرت میخورم!! که چرا.....
دوستان به نظر خودم دیگه من نمیتونم از پس کنکور تجربی که در ایران هست بر بیام ولی احتمال اینکه خانواده ام و راضی کنم که من و بفرستن به ترکیه پزشکی بخونم 50% هست ولی با توجه به شرایط سنی من از شما دوستان خواهشی که دارم این است که رشته خوبی از پزشکی معرفی کنید که لازم نباشه به خوندن خوده پزشکی عموی باشه مثلا دندان پزشکی یا داروسازی(که به هیچ کدوم از این دو علاقه ای ندرام) که اینده و در امد خوبی داشته باشه من که در رشته خودم هیچ اینده ای نمبینم چون اصلا به اون علاقه ای ندارم خودم دوست داشتم متخصص قلب بشم که به شرایط سنی من قد نمیده!! دوستان شما که پزشک و یا تجربی خوندید نظر تون چیه؟؟
رشته پزشکی مناسبی برای من هست؟؟
تحصیل در ترکیه نرظرتون چیه؟؟
راهنمایی کنید لطفا خیلی ممنون میشم
میبخشید که خیلی طولانی
سلام نیما . منظورت از اینکه کدوم رشته های پزشکی رو انتخاب کنم رو نمیتونم هضم کنم چون اگه به کار درمانی علاقه داری که خوب رشته ها مشخصه پرستاری مامایی پزشکی و دندانپزشکی.
دارو سازی رو هم اگه جزو روپوش سفید ها انتخاب کنی و از پس سختی درس هاش فک میکنی بر میایی خیلی خوبه و آینده خوبی در پیش داری .
متولد 71 هستی دیگه نگی سن من قد نمیده چون من الان دارم تو کنار کسی میشینم که متولد 56 هست . البته یک ترم از من بالاتره . سن های بالاتر از شما رو کم نداریم . متولدین 64 63 و ...
پس دیر نیست . این رو بگم کسایی که تجربه دانشگاه رو دارن به مراتب کنکور واسشون راحت تره چون طعم سخت کتاب های دانشگاهی رو که اگه چشیده باشی دیگه کتب دبیرستان واست راحت تره خوندنشون و خوب میتونی خودت رو بالا بکشی.
لازم هم نیست خیلی به خارج از کشور فک کنی چون همین جا هم میتونی تلاش کنی چه آزاد چه سراسری. هند هم میتونی بری درس بخونی شهریه هاش و زندگی اونجا زیاد بالا نیست .
نمیدونم واسه کنکور امسال ثبت نام کردی یا نه اما کار شاقی نیست . پزشکی قبول شدن شاید قبل اون یکم سخت باشه ولی وقتی قبول شی تازه اول راهی قرار میگیری که واقعا سخت و دشواره پس اولین مرحله که قبول شدن تو کنکورشه واسه تویی که علاقه داری کار سختی نیست.
اینکه فک میکنی واسه شرایط سنت نمیتونی بیای 7 سال رو بگذاری و عمومی رو بگیری فکر درستی نیست . الان شروع کنی و ادامه بدی 30 سالگی عمومی رو میگیری و نهایت تا 35 سالگی متخصص هستی . تازه هم سن کسی هستی که الان با سال تولد 56 ترم 8 پزشکی هست. این واسه آرزویی که داری و قلب بود . حالا اگه دندون و دارو رو هم انتخاب کنی دیگه بستگی به خودت داره .
ریاضی ات اگه خوب باشه ازاد رو خودم میگم چطور قبول شی .
پس بسم الله . ممنون . عمو قم .