بچه هاي گل تربيت مدرس

shaylon

New member
بچه ها یه سوال،اگه مدارکمون ناقص باشه تاکی وقت داریم کاملشون کنیم؟!؟!خوبییییم ممنون

midwif.mah

New member
عزیزم من بچه همدانم.به خوابگاه نیاز دارم.اما تو امور خوابگاها زده که تا دو شب مهمان میتونن قبول کنن امور خوابگاها.نگران نباش ایشالا خوابگاه تعلق گرفت بهم من در خدمتم

ممنونم عزيزم... البته فكر نميكنم لازم بشه... چون تا كرج راهي نيست... بازم از مهمون نوازيت خيلي خيلي تشكر ميكنم و سپاسگزارم...
ان شالله به زودي همديگر رو زيارت ميكنيم... اونوقت شما بياييد منزل ما در خدمت باشيم...

shiny

New member
سلام بچه خا اینا که هنوز بررسی نشده! آقا حمید شما چقد طول کشید تا فرماتونو چاپ کنید؟

midwif.mah

New member
سلام شايني جون... چراغ خاموش مياي؟؟؟ چرا من هر وقت ميبينم خاموشي؟؟؟ حتما من دير ميام...:ad54ad:

Hamidvet

New member
سلام بچه خا اینا که هنوز بررسی نشده! آقا حمید شما چقد طول کشید تا فرماتونو چاپ کنید؟

اگر منظورتون اون فرم های نهائی پس از تائیدهاس هست که بیشتر از 3-2 روز طول نکشید تا تائید کنند و بتونم پرینت بگیرم ...

ممتاز

New member
ممنونم عزيزم... البته فكر نميكنم لازم بشه... چون تا كرج راهي نيست... بازم از مهمون نوازيت خيلي خيلي تشكر ميكنم و سپاسگزارم...
ان شالله به زودي همديگر رو زيارت ميكنيم... اونوقت شما بياييد منزل ما در خدمت باشيم...

ممنون از لطفت.ایشالا عزیزم..

ممتاز

New member
مهسا جان اون قسمت مدارک که مربوط به ارگانهای دولتی بود من جایی کار نمیکنم اما چیزی ام ارسال نکردم تایید نشد منم الکی عکسمو ارسال کردم تا خودشون بررسی کنن.اخه قسمتی ام که مربوط به شاغل ها بود خالی گذاشتم.حالا خودشوم متوجه میشن من جایی دولتی کار نمیکنم دیگه.شما چیکار کردی اون قسمتو؟؟

- - - Updated - - -

خوبيد بچه ها؟؟؟ چه خبر ها؟؟؟
آقا حميد روز ثبت نامتون ازتون كه سوال و اينا نپرسيدن يه چيزي مثل آزمون و گزينش؟؟؟
عزیزم آزمون و گزینش واسه بچه های دکتریه نه واسه ارشد.خیالت راحت...!!

بالا