بچه دار شدی‌اسم بچت چی‌ میذاری؟دختر و پسر

PSyChoO

New member
بدترین ظلمی که به یه پسر میشه کرد اینه که اسم دخترونه بزاری روش
آخه ارمیا؟!!!
بابا این پس فردا میخواد بره مدرسه میخواد بره سرکار میخواد بره سربازی میخواد بابا بشه
خب واسش مشکل درست میشه دیگه.
فکر کن اسم هم اتاقیت ارمیا باشه
من تنها ارمیایی که میشناسم اون زن محجبه هه تو گوگوش آکادمی بود

اسم پسر: یا از همین اسلامی عربیا. یا داریوش و کوروش و ایلخان و اشکان و... این تیریپیا

دختر یه چیز کوچولو و جمع و جور مد روز
نونا، دینا، تیا،... خوبه!! :)

اِرمیا فرزند حلقیّا (به عبری: יִרְמְיָה) یکی از پیامبران قوم یهود و مولف کتاب‌های ارمیا، اول و دوم پادشاهان و مراثی ارمیا است (با همکاری کاتب و شاگردش باروخ بن).

از دیدگاه یهودیت، ارمیا دومین پیامبر بزرگ تاریخ بشریت، و کتاب ارمیا توضیح دهندهٔ احکام شریعت دین یهود است.

مسیحیان نیز ارمیا را یکی از پیامبران می‌دانند. هنگامی که بختنصر اورشلیم را در ۵۸۶ پیش از میلاد فتح کرد، دستور داد ارمیا را آزاد سازند و با وی به نیکی رفتار کنند.

معنای تحت‌اللفظی ارمیا "گرامی داشته شده از سوی خدا" است.

آقا خب یه چیزیو نمیدونین سرچ کنین. این گوگله دم دستتون :|

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: The Guy

هانیه

Well-known member
نظر اقامونم مهمه...باهم تصمیم میگیریم بعله:a2d3::rolleyessmileyanim::4d564ad6::black_eyed:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: maxin

hamoon

New member
من قوانین رو تنظیم میکنم اسم نهایی باشه به عهده طرف مقابل مذاکره کننده(که دعوانشه)
اسم باید:
متناسب جنسیت بچه باشه(مسلما اسم دخترمو "هامون" نمیذارم)
فارسی باشه(نه عربی نه عبری ویونانی و...)
معنیش از خود اسمش معلوم باشه(نه اینکه هی بپرسن خوب حالا معنیش چی میشه؟)مثل باران. رها. پارسا. نگاه. رسا. آوا...
فراوانیش تو همسن و سالای بچه نه خیلی زیاد باشه(سوم راهنمایی که بودم پنج نفر اسمشون "مینا"بود ماهم مجبور بودیم به فامیلی صداشون کنیم. "مریم" و "فاطمه" هم همین مشکلو دارن بابا یه ذره خلاقیت) نه چیزی که دیگه به گوش هیشکی نخورده باشه(که چی؟ خیلی متفاوتید شما؟)
دو بخشی باشه. نه بیشتر نه کمتر(تو زبان فارسی تلفظش راحتتره. کسی هم نمیتونه مخففش کنه)
و اینکه توی تاریخ و اینا باید آدم خوب بگرده که اسم یه شخصیت منفی نباشه. به "ریشه اسم" هم باید توجه بشه ...مثل "سودابه" یا "دنیا" که اولی یه شخصیت منفی تو شاهنامست و دومی از دیشه دنی(پست) میاد.
اگه اسمی باشه که تو "اشعار" مکررا استفده شده باشه که دیگه فبها...

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: sane

hamoon

New member
اول ازدواجمون قرار بود اگه پسر باشه جعفر یا جبار یا جمشید (کلا حرف ج) یا نهایتا غلام و اگه دختر باشه صغری یا کبری یا رخشنده و از این تیپیا بذاریم
حالا یه دخمل شیطون داریم اسمش هم ریحانه گذاشتیم.این هم عسکشه:rose:
حالا به من میگه مامان برام یه داداش بیار اسمش رو امیرکبیر بذاریم :5:(پسر عموهاش امیرعلی و امیر عطا هستن)

خدا نگهش داره واستون

The Guy

Well-known member
اِرمیا فرزند حلقیّا (به عبری: יִרְמְיָה) یکی از پیامبران قوم یهود و مولف کتاب‌های ارمیا، اول و دوم پادشاهان و مراثی ارمیا است (با همکاری کاتب و شاگردش باروخ بن).

از دیدگاه یهودیت، ارمیا دومین پیامبر بزرگ تاریخ بشریت، و کتاب ارمیا توضیح دهندهٔ احکام شریعت دین یهود است.

مسیحیان نیز ارمیا را یکی از پیامبران می‌دانند. هنگامی که بختنصر اورشلیم را در ۵۸۶ پیش از میلاد فتح کرد، دستور داد ارمیا را آزاد سازند و با وی به نیکی رفتار کنند.

معنای تحت‌اللفظی ارمیا "گرامی داشته شده از سوی خدا" است.

آقا خب یه چیزیو نمیدونین سرچ کنین. این گوگله دم دستتون :|
شما واژه "ارمیا" رو تو گوگل سرچ کنید. با این صحنه رو به رو میشید:
cb7cc3e0ce758ce575a4d1ba9047ab27.jpg

البته سایکو جان ارمیا اسم قشنگیه و مرسی که معنیشو گفتی. ولی باور کن واسه یه پسر ایرانی -درحال حاظر- مشکل ایجاد میکنه. مگر اینکه یه بنر به پسر وصل کنیم و این توضیحات شما رو روش بنویسیم...

راستی یه سوال. تو امتیاز میپرسم

PSyChoO

New member
شما واژه "ارمیا" رو تو گوگل سرچ کنید. با این صحنه رو به رو میشید:
cb7cc3e0ce758ce575a4d1ba9047ab27.jpg

البته سایکو جان ارمیا اسم قشنگیه و مرسی که معنیشو گفتی. ولی باور کن واسه یه پسر ایرانی -درحال حاظر- مشکل ایجاد میکنه. مگر اینکه یه بنر به پسر وصل کنیم و این توضیحات شما رو روش بنویسیم...

راستی یه سوال. تو امتیاز میپرسم

واسه سرچ کردن باید کلید واژه هارو با دقت انتخاب کرد.
راستش اسم ارمیارو از خیلی سال پیش در دعای ام داوود بین نام پیامبران دیدم و خوشم اومد.هیچ تعصبی ام روش ندارم:))) یه رمان به همین نام هم وجود داره که شخصیت اصلی داستان پسری به نام ارمیاست:) این خانمم نمیدونم چرا اسمش ارمیاست:دی پیامبره که نمیتونه دختر بوده باشه پس ممکنه ارمیا مثل عزت یا رها، هم اسم دختر باشه هم پسر. ولی در اسم پسر بودنش با توجه به منابع موثقی که عرض کردم مطمئنم :)بهرحال فکر نمیکنم کسی بگه من اسم دخترمو عزت نمیذارم چون فکر میکنن پسره یا برعکس :|

یا حتی رها که اشاره کردم اسم بسیار زیباییست که در کمال تعجب برا پسرا هم انتخاب میشه. به امام زاده بیژن قسم مورد داشتیم پسره اسمش باران بوده :{
اما... عبری بلد نیستم ولی فارسیشو پایین تر نوشته بلدم :))))

The Guy

Well-known member
واسه سرچ کردن باید کلید واژه هارو با دقت انتخاب کرد.
راستش اسم ارمیارو از خیلی سال پیش در دعای ام داوود بین نام پیامبران دیدم و خوشم اومد.هیچ تعصبی ام روش ندارم:))) یه رمان به همین نام هم وجود داره که شخصیت اصلی داستان پسری به نام ارمیاست:) این خانمم نمیدونم چرا اسمش ارمیاست:دی پیامبره که نمیتونه دختر بوده باشه پس ممکنه ارمیا مثل عزت یا رها، هم اسم دختر باشه هم پسر. ولی در اسم پسر بودنش با توجه به منابع موثقی که عرض کردم مطمئنم :)بهرحال فکر نمیکنم کسی بگه من اسم دخترمو عزت نمیذارم چون فکر میکنن پسره یا برعکس :|

یا حتی رها که اشاره کردم اسم بسیار زیباییست که در کمال تعجب برا پسرا هم انتخاب میشه. به امام زاده بیژن قسم مورد داشتیم پسره اسمش باران بوده :{
اما... عبری بلد نیستم ولی فارسیشو پایین تر نوشته بلدم :))))

میدونم سایکوی عزیز ولی به نظرت تو این مملکت که 90درصد افراد از عقده های روانیشون دست به تمسخر هرچیز میزنن (حتی اگه واقعیتو بدونن. باز خودشونو میزنن به اون راه) کسی پا میشه میره ببینه معنی اسم پسر شما چیه؟ نمیره!
ارمیا پسرونه است. ولی خب....

PSyChoO

New member
میدونم سایکوی عزیز ولی به نظرت تو این مملکت که 90درصد افراد از عقده های روانیشون دست به تمسخر هرچیز میزنن (حتی اگه واقعیتو بدونن. باز خودشونو میزنن به اون راه) کسی پا میشه میره ببینه معنی اسم پسر شما چیه؟ نمیره!
ارمیا پسرونه است. ولی خب....

حرف شما کاملا متینه. کم نیستن کسایی که بقول شما بخاطر عقده های روانیشون هر اسمی رو مسخره کنن ولی خب کسی بخواد چیزیو مسخره کنه کار نداره چیه! میشه یا نمیشه! ارمیا باشه یا رها! منم حالا هنوز پسر دار نشدم این اسمم انتخاب صد در صدم نیست ولی مطمئنا اگه روزی در این موقعیت قرار بگیرم بخاطر تمسخر چنتا عقده ای دست از انتخابم بر نمیدارم و هرکی اسم پسرمو مسخره کنه مطمئنا با صلابت کلامم چنان بر دهانش خواهم تاخت که پشیمان خواهد شد :دی الکی مصلا من خعلی خفن و خشن انگیزناکم:))))

پیچک

New member
تو رو خدا اسم بچه رو درست انتخاب کنین

اول ترم استاد اومد کلاص و لیست دانشجوها رو شرو کرد به خوندن تا رسید به خانم ( حالا مثلا اسدی )... یهو از ته کلاص یه پسره با صدا کلفت گفت حاضر

استاد با تعجب گفت اسدی تویی؟!؟!؟!؟! ... بیچاره با خجالت گفت بله استاد

استاد گفت پس چرا اسمت شادی هست؟.... شادی که دخترونست

دلم براش سوخت.... همه واسش خندیدن

baran-

New member
اسم دختر:ریحانه سادات یا زهرا سادات

اسم پسر:سید علی یاسید حسین

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: پیچک

love virology

New member
با این وضع ازدواج نمیشه کرد چه برسه بچه

خودم اسم دختر تهمینه و اتوسا خیلی خیلی دوست دارم
پسر ارمان مهرداد

اگه تونستی درست نقل قول بگیری من خودم اسم بچتو بصورت افتخاری برات انتخاب میکنم که بیچاره با ترانه قدیمیا نوستالژی نسازه:)))))
اگه میخوای کاری کنی بگرد دوتا اسم جدید بجور. نوش آفرین!!! مال صد سال پیشه! تازه آدم هی یاد ترانه نوش آفرین میفته :
گلهام گل آفتاب گردون
میترسه دلم از بارون
یا رب شب مهتابی
لیلا رو نگیر از مجنون
اووووو هوهو اووووو هوهو
:25r30wi:
اعتماد بنفس به اینا میگن والا:)))

با گوشی ام خو :|
نوش افرین اسم ایرانیان هستش میران چبه؟
نکن خواهرمن اسم قشنگ بلد نیستی خو نگو:p

این سخنتونم ایرانیانه؟ والا من هرچی تلاش کردم با عبری ام نتونستم بخونم :)))) و ازینرو کلا نفهمیدم چی میگی :دی

از چپ به راست خوندی!! مشکل همینجاس دیگه!
در کل
بسی رنج بردم در این سال سی
که زنده نگه داشتم زبان پارسی

PSyChoO

New member
پسر باشه: ادیب یا آرش
دختر باشه:نوش افرین یا ستاره
دوست دارم دختر داشته باشم( اولین فرزند)

از چپ به راست خوندی!! مشکل همینجاس دیگه!
در کل
بسی رنج بردم در این سال سی
که زنده نگه داشتم زبان پارسی
اديب : (عربي) 1- زيرك، 2- نگاهدارنده‌ي حد همه چيز؛ 3- بافرهنگ، دانشمند؛ 4- خداوند ادب؛
کشتی خودتو پورِایران ! کوروش آسوده بخواب که نکرو بیداره :)))
از راست به چپم که بخونی خودتم نفهمیدی چی گفتی!
این پرچم سفیده کنار دستتو برداری یه حرکت بدی خیلی شیک تره :)))

اديب : (عربي) 1- زيرك، 2- نگاهدارنده‌ي حد همه چيز؛ 3- بافرهنگ، دانشمند؛ 4- خداوند ادب؛
کشتی خودتو پورِایران ! کوروش آسوده بخواب که نکرو بیداره :)))
از راست به چپم که بخونی خودتم نفهمیدی چی گفتی!
این پرچم سفیده کنار دستتو برداری یه حرکت بدی خیلی شیک تره :)))

ادیب رو نگفتم که نوش آفرین منظورم بود
پرچم تسلیم!!!! زرشک
از بالا به پایین بخون شاید فرجی شد

بالا