به نفر قبلیتون یک وصیت کنید!!!!!!!!!!!!

binam

Active member
آخرین وصیت من به نفر قبلیم که نمیدونم کیه...

وصیت میکنم :همه آدم ها رو دوست داشته باش...اما با هیچ کس صمیمی نشو...تنها دوست واقعیت...خودت هستی...

fifi

New member
با همه مهربان باش حتی اگر با تو مهربان نیستند.

mehrshad.namdar

New member
شاید خیلی نتونم برای کسی توصیه ای داشته باشم ولی تو زندگی فهمیدم خیلی چیزا دست ما نیست. شاید بعضی اوقات چیزی که میخوایم بدست نمیاریم . ولی با گذر زمان متوجه میشیم همه چی به صلاحمون رقم میخوره. حتی اون چیزهایی که باب میلمون نبوده... پس باید صبور باشیم ...

saharandishe

New member
سلام
چون خودتون گفتین وصیت،ومحدودنکردین که این وصیت درچه حدی باشه!!!ازاونجایی که عمل به وصیت واجبه،:riz513:!!!!من وصیت می کنم نفرقبلیم این 13جلسه صوت روگوش بده (هرجلسه تقریبا40 دقیقه)،وبرای اثبات اینکه به وصیتم عمل شده،هرجلسه روکه گوش کردخلاصه ای ازاون جلسه روگزارش بده وهمچنین برداشت خودش روازاون صوت توضیح بده...

این هم لینک صوتها:

بیان معنوی - ناشر آثار استاد پناهیان :: صوت | آخرین مراحل انتظار

eli 72

Member
تا حالا وصیت نکردم!:j58r36j3gcr4suxymup:riz277:
اولین وصیتم تقدیم شما.. واسه 5 تا از دوستات که خیلی وقته خبرشونو نداری پیامک بزنی احوالشونو بپرسی..

hosna69

Well-known member
هیچ وقت آدماروقضاوت نکن...همیشه اون چیزی که توفکرمیکنی اتفاق نمیفته پس قضاوتوبسپربه قاضی ازلی وابدی...:)

baran-

New member
نسبت به زندگی خوش بین باش...
بدبینی فقط رنج زندگی ات رو زیاد میکنه...
:riz304:

diseases

Well-known member
1985 !
بشین درستو بخون بجای اینکه همه ش اینجا تلپ بشی !
ارادت داریم !

1985

New member
سلام آقا سیاوش!!! خودتم که یکم بالاتر تر از ما تلپی-مگه معلمتون بهتون مشق نداده
ما کوچیک شما هم هستیم
:riz277:

آخرین ویرایش:

mosavi.fateme

New member
فکر نکنما............باید گرگ باشی تا خورده نشی ........باید دانش داشته باشی تا مغرور نشوی........ باید عاشق باشی تا خیانت نکنی...........باید خاکی باشی تا دروغ نگی........ باید مبهم باشی تا سادگی نکنی و حرف نسنجیده نزنی.......... باید در دسترس باشی تا بهت محبت کنند تا به دیگران محبت کنی

نوتر

New member
همیشه در زندگی محتاط باش اگر خدای نکرده آرامش به هم بریزه زمان و انرژی زیادی برای برگردوندنش به زندگی لازمه
همیشه شاد باشی دوست من

فرزندم، بدان و آگاه باش موهایت بزودی مثل دندانهایت میشود. پس به فکر باش:riz277:

بهار، جون داداش ناراحت نشو دیگه. خوو شوخی بود. مرسی :riz304:

بالا