به نظر شما گذاشتن عکسای خصوصی تو فضای مجازی درسته؟؟

به نظر شما گذاشتن عکسای خصوصی تو فضای مجازی درسته؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0

kaveh1316

New member
این روزا هر روز خبر لو رفتن عکسای اینو اونو میشنویم ولی این اتفاق داره تکرار میشه چرا؟؟

mj1919

New member
اونهایی که این رو بد نمی دونند، به عبارتی ، زندگی خصوصی (شخصی ترین چیزهاشون)، رو نت و بصورت عمومی باشه، براشون مهم نیست، منظورم نیست. بقیه ی کسانی که این مسئله براشون مهمه؛

چرایی اینکه، این مسائل اینقدر گسترش یافته، و بی تقوایی، و ریاکاری جاشو گرفته، رو باید در 2 جمله پیدا کرد؛
1- تجسس نکنید (قرآن کریم)
2- آنچه بر خود نمی پسندی ، بر دیگران مپسند (حدیث معصوم)

sara25

New member
اگر هرکسیکه موقعیت دیدن عکس ها یا فیلم های لو رفته رو پیدا میکنه فقط یک لحظه خودشو جای اون شخصی قرا بده که ناخودآگاه و از روی شاید بی احتیاطی همچین اتفاقی براش افتاده مطمءنن این کارو نمیکنه و جلوی انتشارش نه کاملا ولی تا حدودی گرفته میشه، البته بحث کسانیکه عمدا عکساشونو پخش میکنن کاملا جداس...

kaveh1316

New member
من میگم با موافقم
یا مخافم
جواب بدین
هرکس دوست داشت میتونه توضیح بده:smiliess (12):

bahar.zr93

New member
من مخالفم.....
درروغ چرا؟؟شاید توی اولین نگاه عکسهای شخصی مخصوصا آدمهای معروف واسه منم جالب باشن...
اما وقتی فکر کنی می بینی این اصلا شایسته نیست...

parand

Well-known member
کامـــــــــــلا مخـــــــــــالفم.....................
به هیچ عنوان نباید این کارو انجام داد..........
81.gif

STRUCTURE 66

New member
هرکسی که عکس خصوصیشو میذاره احتمالن معنی (( خصوصی )) رو نمیدونه !!!
یا مثلا تو فرهنگ لغاتش خصوصی و عمومی هم خانواده هستند !!!

:shocked:

sakar

New member
سلام
گذاشتن عکس توسط صاحبانشون منظورتونه یا توسط افراد دیگه؟
اگه منظورتون صاحبان عکساست که بخودشون مربوطه و هر کسی حریم خصوصی تعریف شده ای واسه خودش داره
اما واسه خودم من تر جیح میدم توی دنیای مجازی وقتی یه فرد نام کاربری داره عکسی هم داشته باشه بد نیست اما نه فراتر از اون

و اگه منظورتون دومی باشه ینی گذاشتن عکس توسط افرادی غیر از صاحبانشون...... که بهیچ عنوان کار درستی نیست چه عکس 3 *4 باشه و چه خصوصی تر
یه نوع دزدی و تجسس در زندگی دیگرانه
حتی گاها میبینیم که توی دنیای مجازی افرادی از عکس دیگران برای معرفی خودشون استفاده میکنن که همگی این رفتارای غلط ناشی از خودخواهیهای بیجاست

mj1919

New member
سلام
گذاشتن عکس توسط صاحبانشون منظورتونه یا توسط افراد دیگه؟
اگه منظورتون صاحبان عکساست که بخودشون مربوطه و هر کسی حریم خصوصی تعریف شده ای واسه خودش داره
اما واسه خودم من تر جیح میدم توی دنیای مجازی وقتی یه فرد نام کاربری داره عکسی هم داشته باشه بد نیست اما نه فراتر از اون

و اگه منظورتون دومی باشه ینی گذاشتن عکس توسط افرادی غیر از صاحبانشون...... که بهیچ عنوان کار درستی نیست چه عکس 3 *4 باشه و چه خصوصی تر
یه نوع دزدی و تجسس در زندگی دیگرانه
حتی گاها میبینیم که توی دنیای مجازی افرادی از عکس دیگران برای معرفی خودشون استفاده میکنن که همگی این رفتارای غلط ناشی از خودخواهیهای بیجاست

بسیار عالی،
ولی در مورد قرمز، منظورتون از عکس دیگران برای خودشان، آواتاره؟
همانطوری که می دونید، آواتار یک عکس ، غیر از عکس خود فرد هست (معنی لغوی ش)،

sa@@ra

New member
منظورتون از دنیای مجازی چیه؟یعنی کسی عمس خودشو بزاره؟
یا منظورتون شبکه اجتماعی فیس بوک هست؟؟اونجا اینقد پرایوسی داره مه عکس پخش نشه مگه ایتمه خود شخص عکسو واسه عموم بزاره که اون حرقش جداس:5:

Taraa

Well-known member
مرحله 1 : مالتو بپا ، همسایتو دزد نکن

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: zErOOn3

لبخند

New member
من که تو فیس بوک میبینم همه عکسای شخصیشونو میذارن حتی مثلا استاد خودم که خانمه هم عکسای بی حجابشو گذاشته واسه پروفایلش هم عکسای خوانوادگیشو گذاشته واسه عموم هم دیدنش آزاده...الان دیگه همه اینطوری شدند...طرف عکس عروسیشو میذاره دوستاشم تو عکس تگ میکنه و خیلی راحت عکسشو پخش میکنه عین خیالشم نیست من که واقعا از این کارا خوشم نمیاد اصلا ...

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: zErOOn3

eco.bio

New member
اصلا کار خوبی نیس. خصوصا اینکه بدون اجازه فرد همین کارو انجام بدن. از دوستان کسی بود که عکس دوستش رو تو فیس بوک گذاشته بود اونم حداقلش 10 تا. درحالیکه طرف خبر نداشت و بعدا بطور اتفاقی میفهمه. همسر این فرد هم خیلی به این مسایل حساس بودن... شما تصور کنین که به خاطر رفتار ناشایست یه فرد یه زندگی کم مونده بود پاشیده بشه! جالبه که طرف مقابل عوض عذر خواهی کردن در نهایت پر رویی گفته که کمی روشن فکر باش!!!

shiva3322

New member
کاملا مخالفم...صد در صد..نه کسیو که از عکس دیگران سو استفاده میکنه درک میکنم نه کسیو که عکس خصوصیشو جلو چشم ملت میذاره به هیچ عنوان نمیتونم درک کنم..

Mohammad gh

New member
بسیار عالی،
ولی در مورد قرمز، منظورتون از عکس دیگران برای خودشان، آواتاره؟
همانطوری که می دونید، آواتار یک عکس ، غیر از عکس خود فرد هست (معنی لغوی ش)،

واقعیتش در فیسبوک خیلی ها با عکس دیگران پروفایل فیک میسازن و از عکس های دیگران سوء استفاده میکنن
من حالا منظور ایشون رو نمیدونم چی بوده...
اما اواتار که خب قطعا تکلیفش معلومه و حق با شماست

به نظر من وقتی کسی عکسی میزاره در فیسبوک و پروفایلش هم باز هست دیگه باید حواسش به این چیزا باشه و پذیرای عواقبش.
اگرچه در سایر کشور های دنیا این یه امر خیلی معمول و ساده هست اما در ایران خب شرایط متفاوته البته تا منظور از عکس خصوصی چی باشه چون میتونه بسته به تعریف طیف بسیار گسترده ای رو شامل بشه
حالا الان باز عکس العمل ها خیلی نرم تر شده...۱۵ ۱۶ سال پیش اگه یه عکس ساده مثلا بدون روسری از کسی جایی پخش میشد دیگه تا حد یه زن خیابونی پایینش میاوردنش!

آخرین ویرایش:

leyla-h

New member
این قضیه برام کاملا هضم نشدست ... اصلا نمیتونم لزوم این که دیگران عکس خصوصی تو رو ببینن درک کنم....

Mohammad gh

New member
کاملا مخالفم...صد در صد..نه کسیو که از عکس دیگران سو استفاده میکنه درک میکنم نه کسیو که عکس خصوصیشو جلو چشم ملت میذاره به هیچ عنوان نمیتونم درک کنم..

ار نظر فرهنگی
شما وقتی میتونی به درکی از کار فرد مورد نظرت برسی که بدون دخالت اندیشه و عقایدت از جانب ارزش ها و دیدگاه فرد مورد نظر به قضیه نگاه کنی برای مثال برای خیلی از ماها سخته که فکر کنیم یکی به گاو سجده کنه ولی وقتی در هند به دنیا اومدی و با ارزش ها و فرهنگ اونجا خو گرفته باشی خیلی راحت تر میتونی هضمش کنی.

حالا اسن کاری ندارم که این قضیه درسته یا غلطه یا هرچی...... به هرحال وقتی کسی اینکارو میکنه باید حواسش به همه چی باشه
چنانچه که اگر در اینده سیاست مدار معروفی شد عکسی که مثلا در ۲۰ سالگی در یک پارتی گرفته و سرووضع درستی نداشته ممکنه که براش مشکل ساز بشه

shiva3322

New member
ار نظر فرهنگی
شما وقتی میتونی به درکی از کار فرد مورد نظرت برسی که بدون دخالت اندیشه و عقایدت از جانب ارزش ها و دیدگاه فرد مورد نظر به قضیه نگاه کنی برای مثال برای خیلی از ماها سخته که فکر کنیم یکی به گاو سجده کنه ولی وقتی در هند به دنیا اومدی و با ارزش ها و فرهنگ اونجا خو گرفته باشی خیلی راحت تر میتونی هضمش کنی.

حالا اسن کاری ندارم که این قضیه درسته یا غلطه یا هرچی...... به هرحال وقتی کسی اینکارو میکنه باید حواسش به همه چی باشه
چنانچه که اگر در اینده سیاست مدار معروفی شد عکسی که مثلا در ۲۰ سالگی در یک پارتی گرفته و سرووضع درستی نداشته ممکنه که براش مشکل ساز بشه

منم چون بعدا مشکل ساز میشه براشون نمیتونم درک کنم..باالخص که در یک جامعه با دیدگاهها و فرهنگهای مشابه به هم زندگی می کنیم..والبته با در نظر گرفتن اینکه نه از لحاظ سنی با اونا فاصله دارم و نه فرهنگم خاصه و محدود...تو ایران ادم با همه ی فرهنگهای غالب کاملا میتونه اشنا باشه با فرهنگ اونا هم غریبه نیستم که هیچ تو متنشم هستم

آخرین ویرایش:
بالا