اگه کمی به داستان فکر میکردین میفهمیدین نکته روی شناخت آدمه نه اینکه کار اونا درست بوده یا غلط
اگه قرار باشه شما دنبال سندیت همه ی داستان های آموزنده بگردین مطمئنا هیچکدومو قبول نمیکنین
من داستان رو نوشتم تا بگم که من چون شناختم از امامانم بیشتر از خداست و البته این مایه تاسف منه ولی بدیهیه که شناخت و معرفت من در مورد خدا اونقدر نیست که ائمه بوده بنابراین من به ائمه متوسل میشم و اونا هم به خدا
در ضمن من از این معجزاتی که شاید به نظرتون خرافه باشه یا کفر واس اتفاق افتاده
در ضمن مولوی حافظ سعدی واسه من حجت هستند ببخشید که من فکر کردم شاید اینا واسه بقیه هم مهم باشن شرمنده ام من همه ی حرفامو پس میگیرم حق با آقا شهاب بود
دوست گرامی نمیدونم پستهای منو در صفحه 13 خوندید یا نه.اگه نخوندید بخونید لطفا چون ممکنه یه ابهامی پیش اومده باشه که با خوندن اونا رفع بشه.
در سطر اول گفتید اگه کمی به داستان . . . ----->من نمیدونم دقیقا منظورتون چیه؟یعنی مثلا اگه ما شناختمون نسبت به امامان(ع) کمه و یه نفر شناخت بیشتری داره ما باید به اون شخص متوسل بشیم و اون شخص هم به امام؟!من که همچین برداشتی داشتم چون مولانا میگفت یا شمس . . .من هیچ جای دین چنین چیزی ندیدم و این رو بدعت میدونم و به هیچ وجه به این مرید بازیها اعتقادی ندارم.اگه شما جایی سراغ دارید که دین سفارش کرده باشه با ذکر منبع لطفا بفرمایید تا ما هم مطلع شویم.البته به این که شخصی برامون دعا کنه معتقدم و این چیز کاملا منطقی است ولی حتی با اینکه ما از کسی میخوایم برامون دعا کنه حودمون هم دعا میکنیم و از خدا مستقیما درخواست میکنیم نه اینکه فقط بگیم اون شخص دعا کنه و ما نباید دعا کنیم و ارتباطمون با خدا قطع بشه.
در مورد سطر دوم:داستانهای آموزنده! مورد استفاده قرار میگیرن ولی به شرطی که مطلب درستی رو آموزش بدن.اگر این طور بودن که ازشون استفاده میکنیم و اگر نه که هیچ.من که گفتم حتی اگر چنین چیزی بوده با اینکه این اشخاص مورد احترامن ولی حجت نیستن و کار اونها حتما دلیل بر این نیست که درست بوده.
در مورد سطر چهارم:من معجزه رو از طرف خدا میدونم و به هیچ وجه خرافه و کفر نمیدونم چون از طرف خداست.اما اینکه منظور شما از معجزه چیه که اینطور گفتید نمیدونم.
در مورد سطر آخر:ببینید این اشخاصی که نام بردید برای ما هم مهم هستن و قابل احترام و بین این مورد و حجت بودن فرق هست.ضمن اینکه من هیچ ادعایی ندارم و نمیگم چون من میگم حرفم حقه نه بلکه با دلیل و منطق میگم اگه اشتباهه شما بفرمایید و در نهایت هر کس خودشه که به نتیجه میرسه و تصمیم میگیره.