به نظر من اول استخدام شدن بعد ادامه تحصیل بخاطر این میگم استخدام بهتره چون شرایط لحظه به لحظه سختر و متقاضیان زیاد میشه واسه ادامه تحصیل هیچ وقت دیر نیس
به نظر من اگر لیسانس باشی ادامه تحصیل مهمتره چون وقتی وارد کار میشی سخت میشه که ادامه تحصیل داد
ولی اگه ارشد هستید استخدامی مهمتره چون به احتمال زیاد ادامه تحصیل خواهی داد
البته بستگی به رشته و متقاضیان اون رشته هم داره
من با توجه به رشته های علوم پایه پزشکی گفتم. . . . . . .
سلام به نظر من بستگی به موقعیتش داره ......
اگه شرایط استخدامی خوب باشه که استخدامیه بهتره ولی اگه برای رشته ات کاری با سابقه تحصیلی فعلیت نباشه باید ادامه تحصیل داد.....
به نظر من باید هر دو رو بررسی کرد؟؟ الویت دادن به استخدام در ازای چی؟ اگه با ادامه تحصیل موقعیت استخدامی خیلی خوبی پیش نیاد بله استخدامی ارجح تره ولی اگه احساس میکنید با ادامه تحصیل موقعیت شغلی بهتر تری واستون پیش میاد ادامه تحصیل بهتره. واسه ادامه تحصیل باید وضع زندگیتونو هم بررسی کنید!
به نظر من الان شرایط کار و تحصیل به قدری بد شده که ما نمیتونیم انتخاب کنیم بلکه باید تو هر 2 زمینه تلاش کنیم تا بالاخره یا استخدام بشیم یا کنکور قبول بشیم.
البته اگه بتونیم اول ادامه تحصیل بدیم و بعداز تحصیل یا در حین تحصیل بتونیم استخدام بشیم بهتره چون با تحصیلات بهتر میتونی شغل بهتر داشته باشی و البته اگه استخدام بشی بعد بخای کنکور قبول بشی شرایط برا قبولی سخت میشه
الان خیلی ها هستن با مدرک ارشدحتی بالاتر ولی نتونستن برن سرکار ، کسی که بتونه تو این شرایط بد اول یه کار خوب برای خودش پیدا کنه و بعد بر اساس علاقه اش یا براساس کارش ادامه تحصیل بده موفق تره . چه فایده ای داره این همه زحمت بکشی ولی بعدش نتونی بری سرکار و توی خونه بمونی؟