mahsa.
New member
25هزار؟ میلیون؟ 2.500؟ خدایا ا این خانوما قسمت کنامین /0\
اره دیوونه 25هزار
یه سال زحمت کلی ابریشم و کرک و............
25میلیون ........الان تو عالم فرش پولی نیست یه دوری 4*4اونروز یه نفر 125میایون فروخت.
25هزار؟ میلیون؟ 2.500؟ خدایا ا این خانوما قسمت کنامین /0\
اره دیوونه 25هزار
یه سال زحمت کلی ابریشم و کرک و............
25میلیون ........الان تو عالم فرش پولی نیست یه دوری 4*4اونروز یه نفر 125میایون فروخت.
مهسا عالی بود.....واقعا لذت بردم....:riz304:
شماها همتون هنرمندینا....والا....اون از تاپیک اشپزی که مهنا و لیلا ترکوندن....اینم از فرش بافیه مهسا...
اینجا فقط من و ی نفر دیگه بی هنریم.......البته میگه تو کار موسیقیه...ولی ما که نشنیدیم چیزی بنوازه![]()
آفرین مهسا یه پا هنرمندی
تبریک میگم بازم ادامه میدی؟ هنوزم میبافی؟
125فرش بابای من نبود بابام برام از بازار تعذیف میکرد125 میلیون؟ الان که فک میکنم میبینم درس بدرد من نمیخوره اصلا واسه درس ساخته نشدم.باید بزنم تو کار فرش خوراکمه ..بابات شاگرد نمیخواد؟![]()
الهی:25r30wi:
اگه منظورت دسر هاس که بگم من فقط تو همون زمینه هنر دارم...فقط و فقط همون:a2d3:
ازاونجا نخر هر موقع اومدی تبریز بیا از بازار اینجا بخر چون پدرم تو کار خریدو فروش فرش منم قیمتارو میدونم.
اخه گلم همیشه که تمام ابریشم خوب نیست بسته به نقشه کرک و پشمم باید باشه توش والا میشه نقشه فرشهای قم.
یه سوال مهسا جون. میدونی فرش تمام ابریشم رو چطوری استفاده میکنن؟ اخه وقتی اب میریزه رنگش قاطی میشه. یادمه یه بار یکی اب ریخته بود نزدیک چن میلیون ضرر داشت. واسه من سواله که اینا با ریختن اب رنگشون بهم میخوره پس چطوری اینارو استفاده میکنن؟:smiliess (12):
اره شنیده بودم با یه ماده خاص میشورن. چون تا بحال ندیدم که استفاده کنن برا همون فکر کردم که نه اینجوری نباشه. مرسی عزیزممممممممبه نظرم وقتی فرشو میبرن شور قبل از فروش اونجا با یه ماده ی خاصی شستشو میدن که دیگه رنگش نره بازم برات میپرسم.
من یا اکو؟
منظورم شما بودید عزیزم
ببخشید بابت اسپم مهسا جون.ولی مجبورم جواب این بچه رو بدم دیگه.:rolleyessmileyanim:مهسا عالی بود.....واقعا لذت بردم....
شماها همتون هنرمندینا....والا....اون از تاپیک اشپزی که مهنا و لیلا ترکوندن....اینم از فرش بافیه مهسا....
اینجا فقط من و ی نفر دیگه بی هنریم....البته میگه تو کار موسیقیه...ولی ما که نشنیدیم چیزی بنوازه
سلام دوستان تو این تاپیک عکسایی که از فرش دستباف پدرم گرفتم براتون میذارم البته چون این قصدو نداشتم عکسار اونروز خوب ننداختم .(خودمم کمکش کردم تو بافتش)
یک فرش 6متری با رج 60
البته بچه ها من عکسارو خیلی از نزدیک وبد انداختم شرمنده .
الهی
اگه منظورت دسر هاس که بگم من فقط تو همون زمینه هنر دارم...فقط و فقط همون
مهسا عالی بود.....واقعا لذت بردم....
شماها همتون هنرمندینا....والا....اون از تاپیک اشپزی که مهنا و لیلا ترکوندن....اینم از فرش بافیه مهسا....
اینجا فقط من و ی نفر دیگه بی هنریم...........البته میگه تو کار موسیقیه...ولی ما که نشنیدیم چیزی بنوازه
ببخشید بابت اسپم مهسا جون.ولی مجبورم جواب این بچه رو بدم دیگه.
شیوا.انقد ناخون ب دل من نزن.دارم جِزبه میشم کم کم ازتا...چِل و چو میندازی ک من هیچی بلد نیستم.اَره؟؟این حرفاتو گوش ورقُلی مِدم.
خواستم جوابته ندم و حرفه حرفه نکنم.ولی دلم باری نداد.