به نظرتون هنرمندانه نیست؟

mahsa.

New member
25هزار؟ میلیون؟ 2.500؟ خدایا ا این خانوما قسمت کن :) امین /0\

اره دیوونه 25هزار
یه سال زحمت کلی ابریشم و کرک و............
25میلیون ........الان تو عالم فرش پولی نیست یه دوری 4*4اونروز یه نفر 125میایون فروخت.

محسن ن ک

New member
اره دیوونه 25هزار
یه سال زحمت کلی ابریشم و کرک و............
25میلیون ........الان تو عالم فرش پولی نیست یه دوری 4*4اونروز یه نفر 125میایون فروخت.

125 میلیون؟ الان که فک میکنم میبینم درس بدرد من نمیخوره اصلا واسه درس ساخته نشدم.باید بزنم تو کار فرش خوراکمه ..بابات شاگرد نمیخواد؟ :)

محسن ن ک

New member
125 میلیون به من بدن زندگیم زیرو رو میشه..خونه می گیرم ماشین میگیرم زنم میگیرم :)
125 میلیون پول فرش؟ میگفتی پدرسوخته این چه کاریه اخه :\

bioshimi93

New member
آفرین مهسا یه پا هنرمندی
تبریک میگم بازم ادامه میدی؟ هنوزم میبافی؟

parnia

New member
مهسا عالی بود.....واقعا لذت بردم....:riz304:

شماها همتون هنرمندینا....والا....اون از تاپیک اشپزی که مهنا و لیلا ترکوندن....اینم از فرش بافیه مهسا....:ph34r-smiley:

اینجا فقط من و ی نفر دیگه بی هنریم......:whistle:.....البته میگه تو کار موسیقیه...ولی ما که نشنیدیم چیزی بنوازه:whistle:

mohana

Well-known member
مهسا عالی بود.....واقعا لذت بردم....:riz304:

شماها همتون هنرمندینا....والا....اون از تاپیک اشپزی که مهنا و لیلا ترکوندن....اینم از فرش بافیه مهسا...

اینجا فقط من و ی نفر دیگه بی هنریم.......البته میگه تو کار موسیقیه...ولی ما که نشنیدیم چیزی بنوازه:whistle:

الهی:25r30wi:
اگه منظورت دسر هاس که بگم من فقط تو همون زمینه هنر دارم...فقط و فقط همون:a2d3:

mahsa.

New member
125 میلیون؟ الان که فک میکنم میبینم درس بدرد من نمیخوره اصلا واسه درس ساخته نشدم.باید بزنم تو کار فرش خوراکمه ..بابات شاگرد نمیخواد؟ :)
125فرش بابای من نبود بابام برام از بازار تعذیف میکرد

فرش خودمون 25میلیون رفت داداشم.

فرش برای دلگرمی و کار هنری خوبه برای شغل اعصاب خرد کنه مثل دلارو طلا میمونه باید هی گوش به زنگ باشی ببینی چی میشه ........

eco.bio

New member
ازاونجا نخر هر موقع اومدی تبریز بیا از بازار اینجا بخر چون پدرم تو کار خریدو فروش فرش منم قیمتارو میدونم.

اخه گلم همیشه که تمام ابریشم خوب نیست بسته به نقشه کرک و پشمم باید باشه توش والا میشه نقشه فرشهای قم.

اره راس میگی.بابای من همه نقشه هارو از قم میخره. مهسا جون انگار اطلاعاتت خیلی خوبه.

eco.bio

New member
یه سوال مهسا جون. میدونی فرش تمام ابریشم رو چطوری استفاده میکنن؟ اخه وقتی اب میریزه رنگش قاطی میشه. یادمه یه بار یکی اب ریخته بود نزدیک چن میلیون ضرر داشت. واسه من سواله که اینا با ریختن اب رنگشون بهم میخوره پس چطوری اینارو استفاده میکنن؟:smiliess (12):

mahsa.

New member
یه سوال مهسا جون. میدونی فرش تمام ابریشم رو چطوری استفاده میکنن؟ اخه وقتی اب میریزه رنگش قاطی میشه. یادمه یه بار یکی اب ریخته بود نزدیک چن میلیون ضرر داشت. واسه من سواله که اینا با ریختن اب رنگشون بهم میخوره پس چطوری اینارو استفاده میکنن؟:smiliess (12):

به نظرم وقتی فرشو میبرن شور قبل از فروش اونجا با یه ماده ی خاصی شستشو میدن که دیگه رنگش نره بازم برات میپرسم.

eco.bio

New member
به نظرم وقتی فرشو میبرن شور قبل از فروش اونجا با یه ماده ی خاصی شستشو میدن که دیگه رنگش نره بازم برات میپرسم.
اره شنیده بودم با یه ماده خاص میشورن. چون تا بحال ندیدم که استفاده کنن برا همون فکر کردم که نه اینجوری نباشه. مرسی عزیزمممممممم

waria

New member
مهسا عالی بود.....واقعا لذت بردم....

شماها همتون هنرمندینا....والا....اون از تاپیک اشپزی که مهنا و لیلا ترکوندن....اینم از فرش بافیه مهسا....

اینجا فقط من و ی نفر دیگه بی هنریم....البته میگه تو کار موسیقیه...ولی ما که نشنیدیم چیزی بنوازه
ببخشید بابت اسپم مهسا جون.ولی مجبورم جواب این بچه رو بدم دیگه.:rolleyessmileyanim:
شیوا.انقد ناخون ب دل من نزن.دارم جِزبه میشم کم کم ازتا...چِل و چو میندازی ک من هیچی بلد نیستم.اَره؟؟این حرفاتو گوش ورقُلی مِدم.
خواستم جوابته ندم و حرفه حرفه نکنم.ولی دلم باری نداد.:whistle::25r30wi:

آخرین ویرایش:

zErOOn3

Well-known member
سلام بـــ همگی ...
سلام دوستان تو این تاپیک عکسایی که از فرش دستباف پدرم گرفتم براتون میذارم البته چون این قصدو نداشتم عکسار اونروز خوب ننداختم .(خودمم کمکش کردم تو بافتش)

یک فرش 6متری با رج 60
البته بچه ها من عکسارو خیلی از نزدیک وبد انداختم شرمنده .

اول از همه : آجــی کیفیتشـــون اینقدم بدکــ نیــا ... (همشون)

بیچاره صفــه همیشه در حال لودینگــــه...

(حجمــه ب فنا رفتـــ _ عیبی نداره)

خبـــ :

ممنــــون از بابتـــ تصاویر زیبا (قشنگــن خــو)

wOw هنرمنــــــــــد ... اونم فرــش بافــــی ...

ای ناقلا ...

خوش بــ حال شمــا و ددی تــون ... :painting:

اینورام می بافـــن ولی مـا که چیزی از فرش بافـی و ... نمی سردریــم ...

(فقط می دونیم سنگینـــن _ امون از ترجبــه) :smiliess (8):

قالی _ قالیچه _ گلیم و...

به قول D: (دیمـن) مواضب باشیــن رو فرشا چیزی نریزه ... ایرونی ــه هــا ...

یاد آهنگ معیــن ــم افتادیــم (مردم)

مردمی که فرش می بافـــن ... نبایــد روی حصیـر باشـــن ... (یه همچیــن چیزی)

نشــد :...

کلا اون چیزایی که می خاشیــم بگیم یادمون رفـــ (بیشترش):

موفق باشیـــن و شنگول ...

الهی
اگه منظورت دسر هاس که بگم من فقط تو همون زمینه هنر دارم...فقط و فقط همون

جــان کاروتــه ؟!!!!! :)

مهسا عالی بود.....واقعا لذت بردم....

شماها همتون هنرمندینا....والا....اون از تاپیک اشپزی که مهنا و لیلا ترکوندن....اینم از فرش بافیه مهسا....

اینجا فقط من و ی نفر دیگه بی هنریم...........البته میگه تو کار موسیقیه...ولی ما که نشنیدیم چیزی بنوازه

بــّّّّّّـــ ــــــــــس ...

یــه نفــر دیگه ؟!!!!!! چن چندیــم ؟!!!!!!!!! همه یه هنری دارنــا ...

موسیقــی !!!!!!!!!

ببخشید بابت اسپم مهسا جون.ولی مجبورم جواب این بچه رو بدم دیگه.
شیوا.انقد ناخون ب دل من نزن.دارم جِزبه میشم کم کم ازتا...چِل و چو میندازی ک من هیچی بلد نیستم.اَره؟؟این حرفاتو گوش ورقُلی مِدم.
خواستم جوابته ندم و حرفه حرفه نکنم.ولی دلم باری نداد.

zErO میگه : گمـشده پیــدا شـــد ... اونم موزیسیــن ... ســاغول آجــی parnia ...

آجــی بنـــش کنین ...تا حسابـــ دس3ــشون بیــاد ... :smiliess (8): نو نـــو نـــو ... ما رو کمکیــدن ...

رشوه بدیــن تا دیگه لوتــون نــدن ...:tonguesmiley:

را30 اسپمم خوبــ چیزیه ... ولــی ... آدم شدیم رفتـــ ... (گه گاهی ناخنک مجازه ولی)

بــدرود همگـی تــا ...

آخرین ویرایش:

نوتر

New member
دست تو و بابای هنرمندت درد نکنه

و بخاطر وجود هنرمندان قابلی چون بابای مهسا و داداش اکو بیو و حتی مهسا و اکو بیو و دوست خوبم فیزیست 00(aManofDetail ) هست که وقتی در کشورهای امریکایی و اروپایی و ... کلمه carpet میاد بلافاصله کلمه ی tabriz هم پشت سرش میاد.

براستی هنر نزد ایرانیان است و بس

reza.n

New member
این الان فرش بود واقعا؟!!خداییش قشنگ بود.روو نکرده بودی از این هنر ها داری ابجی.البته من که میگم همش کار باباس و تو با نیت بافتن مینشستی کنارش :tonguesmiley:.
به هرحال واقعا قشنگه.تبریک میگم.:riz304:

بالا