سلام
بچه ها شما اگه یه نفر را دوست داشته باشین منظورم دختر خانماست بهش میگین دوسش.
دارین?اگه بدونین شرایط و اهدافتون یکیه?لطفا اقایون هم نظر بدن که اگه یه دختر با یه شرایط خوب بگه دوسشون داره واکنش چطور نشون میدن?
سلام
دارین?اگه بدونین شرایط و اهدافتون یکیه?لطفا اقایون هم نظر بدن که اگه یه دختر با یه شرایط خوب بگه دوسشون داره واکنش چطور نشون میدن?
روانشناسی ازدواج :
به نظرم و واقعیت اینه که هرکسی که گفته بعد از ازدواج کارها و رفتارش را تصحیح می کنه دانسته یا ندانسته دروغ می گوید و اگر لازم به عوض شدن باشه قبل از ازدواج باید صورت بگیره
چرا که تغییر بعد از شکل گیری شخصیت بسیار سخته و احتیاج به دانایی و توانایی بالایی برای عمل کردن می خواد .
خوب به خوودت گل میدی خبریه :دی:riz304::rose:
نه بابا چه حرفیه آخه! عمرنه عمرنه عمرأ:black_eyed:سلام
نه
به نظر من خوب نیست یه دختر به یه پسر ابراز علاقه کنه چون غرورش می شکنه و...
به خاطر همینم سعی می کنم به کسی که دوستم نداره دل نبندم.
بله بلهبیو جان
حرف و نظر تو رو قبول دارم
من کسی هستم که پسرا میترسن باهام حرف بزنن
چون خشک و جدی ام
اما حس عشق از تو نمیپرسه امروز بیام یا فردا؟
امسال یا سال دیگه
وقتی بیاد ...
mahtab92
وقتی او به شما جواب رد داد چه احساسی داشتی؟
احتمالا حسی شبیه به مردی كه میرود خواستگاری و جواب رد میشنود. شاید هم بهتر. اول داغ شدم و احساس شرمندگی كردم، ولی به خودم مسلط شدم و خیلی زود برای او هم آرزوی موفقیت كردم. ولی بعد كمی حسرت خوردم چون واقعا گزینه مناسبی بود. اما دست آخر متوجه شدم كه احساس بهتری دارم. دیگر مجبور نبودم به او فكر كنم و میتوانستم باخیال آسوده به كار و درسم برسم. چون میدانستم او هیچ وقت به ازدواج با من فكر نخواهد كرد بنابراین لزومی نداشت هر نگاه و رفت و آمدش را بپایم و دچار توهم شوم و فكر كنم در فكر من است. در واقع از حالت تعارض خارج شدم و این چیزی بود كه برایم لازم بود.
imunoo
پسرا اگه بهشون مستقیم گفته بشه فاصله میگیرن نباید زیاد بهشون نزدیک بشی ولی باید بهشون بفهمونی که دوسش داری
ba ba barghi
به نظرمن ،بهتر قدر و ارزش خودتونو بدونید .....شاید اون لیاقت شما رو نداشته باشه و الان شما دارید احساسی با قضیه برخورد می کنید .....بگذار گذر زمان همه چی رو حل می کنه......
Artmis.a
عشق...
من قبلاً یه بار دیگه توی تاپیکی که ساکارجان زحمتشو کشید نظرمو گفتم و بازم تاکید میکنم بدون شروع یک زندگی مشترک از هیچ عشقی نمیتوان مطمئن بود.
و هیچ عشقی نسبت به یک مرد(بخوانید فرد مذکر) ارزش شکستن غرور یک زن را ندارد.
به دنبال عشق ندو دوست من! به موقعش و در زمان مناسب، خودش پیدات میکنه!
سلام