بهش میگی?

parnian24

New member
بستگي به هر دو طرف داره.اما بااااااااز هم با واسطه گفته بشه بهتره!واسطه هم بايد آدم قابل اعتمادي باشه و خورده شيشه نداشته باشه.

parnian24

New member
خواهراي گلم.اگه حتي خوب پيش بره و پسره هم بگه خوشش مياد از شما.ولي ايطوري شروع خوبي نداره و تا آخر احساس اينكه شما دارين رابطه رو پيش ميبرين ممكنه براتون بمونه و خودتون از طرف دلزده بشين.:whistle:خودمم نفهميدم چجوري اينا به ذهنم رسيد!!!چقد تجربه دارمو نمي دونستم:riz481:

gollaleh

New member
چرا نباید گفت؟چرا؟فقط غرور وسبک جامعه مون میتونه جلوی این کارو بگیره.ایا حاضرین یه عمر یه جمله روواسه خودتون تکرار کنین (چرا نگفتم؟)با این کار نه نجابتتون کم میشه نه غرورتون له.من بودم به طور غیر مستقیم بهش میفهموندم

MAHSABANOO

New member
اجازه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ولی من گفتم خو چیه مگه حداقلش اینه که تو دلم نمونده که ایکاش میگفتم هیچیم نشد نه کوچیک شدم نه خورد شدم والا بخدا

rahil

New member
سلام
بچه ها شما اگه یه نفر را دوست داشته باشین منظورم دختر خانماست بهش میگین دوسش.
دارین?اگه بدونین شرایط و اهدافتون یکیه?لطفا اقایون هم نظر بدن که اگه یه دختر با یه شرایط خوب بگه دوسشون داره واکنش چطور نشون میدن?

ببین جونم اینجا دیگه باید استعدادتو نشون بدی یعنی یه طور مخ پسره رو بزنی که اون فک کنه مخ تورو زده:motat:

helena

New member
به نظر من بستگی به درک و فهم دوطرف داره.پسرا یه جور وحشت از جلو اومدن دارن.وقتی دختری دید که پسره هم دوستش داره به نظر من هیچ اشکالی نداره بهش بفهمونه که دوستش داره و پسره هم جلو میاد.من یه تجربه تو اشنتاهام دارم که دختره به پسره فهموند دوستش داره و پسره بلافاصله خاستگاری کرد و الانم نامزدن بدون اینکه پسره حتی یکبار هم غرور دختره رو بشکنه.همه چیز بستگی به درک و فهم طرفین داره...
اگه کسی رو دوست داری پس نباید براش غرور داشته باشی

nutgirl92

New member
سلام
دارین?اگه بدونین شرایط و اهدافتون یکیه?لطفا اقایون هم نظر بدن که اگه یه دختر با یه شرایط خوب بگه دوسشون داره واکنش چطور نشون میدن?

سلام
راستش من شخصآ تو این موقعیت نبودم ... اما اکر بودمم نمیگفتم ... چون شما پسرا موجودات پیچیده ای نیستید ولی یکی بیاد و بهتون بگه دوستتون داره ... مسلما فردا روز سرش منت خواهید گذاشت .

RONATA

New member
:4d564ad6:من که اگه به طرف علاقه مند بشم اینقدر تابلو شروع میکنم به حالشو گرفتن که اگه بنده ی خدا یه ته نظری هم بهم داشته باشه پشیمون میشهههههههه!:a2d3:

raha 24

New member
بنظرم دل به دل راه داره . اگر علاقه به کسی داشته باشی حتما اون طرفم بهش علاقه داره

leylii

New member
نمیگم بهش ..چون به قول یکی بعدها اگه ی طوری بشه میگه تو امدی سراغ من نه من ........................

biosta

Well-known member
روانشناسی ازدواج :
به نظرم و واقعیت اینه که هرکسی که گفته بعد از ازدواج کارها و رفتارش را تصحیح می کنه دانسته یا ندانسته دروغ می گوید و اگر لازم به عوض شدن باشه قبل از ازدواج باید صورت بگیره
چرا که تغییر بعد از شکل گیری شخصیت بسیار سخته و احتیاج به دانایی و توانایی بالایی برای عمل کردن می خواد .

:riz304::rose:

ROJO

New member
خوب به خوودت گل میدی خبریه :دی

سلام
نه بابا چه حرفیه آخه! عمرنه عمرنه عمرأ:black_eyed:

nourmah

New member
خب میخوام از یه تجربه صحبت کنم!!!

من یه بار عاشق شدم
توی اون روزا ی عجیب!خیلی خودم رو مسخره کردم!!!
اما لامصب!!!احساس بود دیگه!!!
بهش گفتم
اونم گفت:....نه....
خب!!!
.
.
خب!!
تموم شد!!!
اذیت شدم
توی اون روزا یه دوست خوب که من دوسش داشتم و دوست داشتن رو به من یاد داده بود بهم کمک کرد
اما
راضی ام
چون مگه آدم چند بار عاشق میشه؟؟؟
چند بار اون حس مرموز عشق به سراغش میاد؟؟؟

جواب من به خودم:
من تلاشم رو کردم
خوشحالم که حس عشق رو تجربه کردم

nourmah

New member
نه
به نظر من خوب نیست یه دختر به یه پسر ابراز علاقه کنه چون غرورش می شکنه و...
به خاطر همینم سعی می کنم به کسی که دوستم نداره دل نبندم.

بیو جان
حرف و نظر تو رو قبول دارم
من کسی هستم که پسرا میترسن باهام حرف بزنن
چون خشک و جدی ام

اما حس عشق از تو نمیپرسه امروز بیام یا فردا؟
امسال یا سال دیگه
وقتی بیاد ...

ps2020

New member
سلام.
گلچینی از نظرات دوستان که بنظرم خوندنش خالی از لطف نباشه!
(تموم 14 ص رو تا اینجا خوندم...بغیر از نظراتی که بصورت Eng بودن)

mahtab92

وقتی او به شما جواب رد داد چه احساسی داشتی؟

احتمالا حسی شبیه به مردی كه می‌رود خواستگاری و جواب رد می‌شنود. شاید هم بهتر. اول داغ شدم و احساس شرمندگی كردم، ولی به خودم مسلط شدم و خیلی زود برای او هم آرزوی موفقیت كردم. ولی بعد كمی‌ حسرت خوردم چون واقعا گزینه مناسبی بود. اما دست آخر متوجه شدم كه احساس بهتری دارم. دیگر مجبور نبودم به او فكر كنم و می‌توانستم باخیال آسوده به كار و درسم برسم. چون می‌دانستم او هیچ وقت به ازدواج با من فكر نخواهد كرد بنابراین لزومی ‌نداشت هر نگاه و رفت و آمدش را بپایم و دچار توهم شوم و فكر كنم در فكر من است. در واقع از حالت تعارض خارج شدم و این چیزی بود كه برایم لازم بود.

imunoo

پسرا اگه بهشون مستقیم گفته بشه فاصله میگیرن نباید زیاد بهشون نزدیک بشی ولی باید بهشون بفهمونی که دوسش داری

ba ba barghi

به نظرمن ،بهتر قدر و ارزش خودتونو بدونید .....شاید اون لیاقت شما رو نداشته باشه و الان شما دارید احساسی با قضیه برخورد می کنید .....بگذار گذر زمان همه چی رو حل می کنه......

Artmis.a
عشق...
من قبلاً یه بار دیگه توی تاپیکی که ساکارجان زحمتشو کشید نظرمو گفتم و بازم تاکید میکنم بدون شروع یک زندگی مشترک از هیچ عشقی نمیتوان مطمئن بود.
و هیچ عشقی نسبت به یک مرد(بخوانید فرد مذکر) ارزش شکستن غرور یک زن را ندارد.

به دنبال عشق ندو دوست من! به موقعش و در زمان مناسب، خودش پیدات میکنه!

am-ml
خوشى هاباخوبى هافرق دارد...!
بخاطرخوبى هابايدازخيلى خوشى ها گذشت...!!!

آخرین ویرایش:

ps2020

New member
و
در مورد تصمیم گیری راجع به اینکار(نظر شخصی خودم):
بستگی به شرایط فردی(احساسی,غرور و ... و اینکه اگه جواب رد بشنوید سرخورده نشید)،شرایط اجتماعی و عرفی،شرایط خانوادگی و بسیاری دیگه عوامل داره.
بشینین ببینین با خودتون چند چندین؟!!
فقط با عقل تصمیم بگیرین(چون اون عشق به هر حال توی قلب تون هست!حالا اینجا فقط عقله س که باید کار خودشو انجام بده)

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: am-ml

nourmah

New member
به نظر من اون چیزی که در پی هر ازدواجی به دست میاد،عشق نیست
بلکه دوست داشتنه
عشق یه حس ناپایدار و زود گذره که معلوم نیست از کجا پیداش میشه و عمر زیادی هم نداره!
همه ی روابط که نباید به ازدواج ختم بشه
همه ی دوست داشتن ها هم ملزوم ازدواج نیستن

آخر همه ی جاده ها که مقصد نیست
بعضی جاده ها مثه سیسنگان،
مسیر زیبایی دارن:heart:

آخرین ویرایش:

رونـاک

New member
اگه کسی رو دوست داشته باشی نگفتنش از گفتنش سخت تره (واسه من که اینطوره!!!)
اگه حس کنم علاقه دو جانبه ست به صورت غیر مستقیم دوست داشتنمو نشونش میدم ولی اگه فقط دوست داشتن از طرف من باشه عمرا احساساتمو بهش بگم

سلام

ps2020

New member
برعکس عقیده دارم:
عشق نهایت دوست داشتنه... و تمامی علاقه ها و دوست داشتن ها و ... زیر مجموعه ای از عشق هستن!
اینکه شما این نظر و عقیده رو دارین شاید بخاطر اینه که:
توی زندگی امروزه ی ما...به هر هوسی هــــــــــم عشق میگن و اون عشقای واقعی که انگشت شمارن بین این هوسا گم شده...

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا