بهش میگی؟تصمیممو گرفتم

zeindinho

New member
سلام به همه دوستای خوبم که لحظه لحظه کمکم کردن و نظر دادن من دیگه تصمیممو گرفتم
من بهش نمیگم اگه قرار باشه بگه خودش میگه اینطوری نه غرورم از بین میره نه فرصت های دیگه را از دست میدم در حال حضرم دیگه تا کس به من فکر نکنه من به کسی فکر نمیکنم :whistle:چون فکر میکنم درستش همین باشه اصلا واقعا حتما یه صلاحی توش بوه وگرنه میگفتن خب خانم ها هم برن خواستگاری
از همتونم ممنونم:riz304::smiliess (4):

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Artmis.a

ps2020

New member
من بهش نمیگم اگه قرار باشه بگه خودش میگه اینطوری نه غرورم از بین میره نه فرصت های دیگه را از دست میدم در حال حضرم دیگه تا کس به من فکر نکنه من به کسی فکر نمیکنم :whistle:چون فکر میکنم درستش همین باشه اصلا واقعا حتما یه صلاحی توش بوه وگرنه میگفتن خب خانم ها هم برن خواستگاری

:applause:
موفق باشید

شادیا

New member

آفرین دوست خوبم... کار خاصی نکردیم همه تجربه ها یا شنیده ها و... را در اختیارت قرار دادیم مطمئنن خودت هم از اول ته دلت همین بوده:riz304:
و اینو هم بگم برای همه دخترا اینو بدونیم که یه دختر مطلوب و معشوقه .... و کسی که عاشق و طالب هست پسره، پس حواسمون به خوبی هامون باشه و جایگاهمون رو نگه داریم و نخوایم که...

ghazal26

New member
خدارو شكر كه از برزخ بلاتكليفي بيرون اومدي آبجي گلم...
اميدوارم اوني كه لايق خوشبخت كردن شماس خدا سر راهت بذاره موفق باشي :thumbsupsmileyanim:

بالا