بهترین کتابی که خوندی رو معرفی کن با جزئیات

gentelman70

New member
درسی غیر درسی هر چی تاریخی علمی هنری
هر چی
و بگو چرا ازش خوشت اومد
با تشکر
برای شروع من کتاب بنجامین رو دوست دارم نویسنده اش آوی
خیلی دراماتیک و جالبه و روابط بین یه خانواده که با سختی زندگی میکنن رو با شیرینی و تلخی بیان میکنه

محسن ن ک

New member
شازده کوچولو ک معرف حضورتون هس خوب کاملا منو گفته ک قدر چیزی ک داره رو نمیدونه و دنبال ی چی دیگس...اما در اخر متوجه میشه ک همونی ک داشته بهترین بوده :) و 11 دقیقه اثر پائولو ک اگر معرف حضورتون نی نمیشه اینجا توضیح بدم فقط در حدی ک عشق واقعی رو بیان میکنه :)

آخرین ویرایش:

هانیه

Well-known member
من رمان دالان بهشت رو دوست ذاشتم خیلی...........................................................................................

mw.ashel

New member
کتاب که زیاد دارم و خیلی خوندم ولی بیشترین تاثیر رو یک کتاب در من گذاشت که اونم هدیه ای از طرف دوست عزیزم بود و توصیه میکنم حتما بخونید.

کتاب چشم دل بگشا از کاترین پاندر

68e31a90ab7dbe7d54779c78fe51339f.jpg

توضیحات:
توانگری و فراوانی، پایه و اساس ذهنی و معنوی دارد. توانگری راستین، آرامش و تندرستی را نیز در بر می گیرد.
با رها کردن یا سپردن بار، این مجال را به خود می دهید که در آرامش، سایر امکانات و راه حلها را ببینید.
از استدلال و تقلا دست می کشید، تا از طریق تجسم خلاق به خواسته ها و ثمرات دلخواهتان برسید.
با تکرار عبارتهای تاکیدی، موانع درونی خود را از میان بر می دارید، تا راه دریافت آن فراوانی را که پیشاپیش برای شما مهیا شده است بگشایید...

آخرین ویرایش:

swan20

New member
کیمیاگر اثر پائولوکوئیلو(فک کنم اکثرتون این کتابوخوندین ونیازی به توضیح نیست ولی یه یادداشت کوتاه راجع به خلاصه این کتاب خوندم که جالب بود)
هرچند دهه، کتابی‌ منتشر می‌شود که‌ زندگی‌ خوانندگانش‌ را برای‌ ابد دگرگون‌ می‌کند. کیمیاگر چنین‌ است. «وقتی‌ کسی‌ به‌ راستی‌ چیزی‌ را بخواهد، تمامی‌ کیهان‌ همدست‌ می‌شود تا او روِ‌یایش‌ را تحقق‌ بخشد.» این رمان شگفت انگیز پائولو کوئلیو، میلیون ها خواننده را در سراسر جهان به شعف آورده است. این داستان که در سادگی و حکمتش خیره کننده است، درباره ی چوپانی اندلسی به نام سانتیاگو است که زادگاهش را در اسپانیا رها می کند و به شمال افریقا می رود تا گنجی را مدفون در حوالی اهرام بیابد. در این راه، با زنی کولی، مردی خودش را پادشاه می داند، و یک کیمیاگر آشنا می شود. همه ی این افراد، سانتیاگو را در مسیر جست و جویش هدایت می کنند. هیچ کس نمی داند این گنج چیست و آیا سانتیاگو می تواند بر موانع راهش در صحرا غلبه کند؟ اما پیزی که در آغاز ماجراجویی کودکانی به نظر می رسید، سرانجام به جست و جوی گنجی مبدل می شود که فقط در درون می توان آن را یافت. به جرات می توان گفت که کتاب گیمیاگر از زیرکانه ترین نکات روانشناسی بهره گرفته است و این موضوعات را با مهارت کامل به مخاطب خوب منعکس م نماید.

obstetrician88

New member
کتاب که زیاد دارم و خیلی خوندم ولی بیشترین تاثیر رو یک کتاب در من گذاشت که اونم هدیه ای از طرف دوست عزیزم بود و توصیه میکنم حتما بخونید.

کتاب چشم دل بگشا از کاترین پاندر

68e31a90ab7dbe7d54779c78fe51339f.jpg

توضیحات:
توانگری و فراوانی، پایه و اساس ذهنی و معنوی دارد. توانگری راستین، آرامش و تندرستی را نیز در بر می گیرد.
با رها کردن یا سپردن بار، این مجال را به خود می دهید که در آرامش، سایر امکانات و راه حلها را ببینید.
از استدلال و تقلا دست می کشید، تا از طریق تجسم خلاق به خواسته ها و ثمرات دلخواهتان برسید.
با تکرار عبارتهای تاکیدی، موانع درونی خود را از میان بر می دارید، تا راه دریافت آن فراوانی را که پیشاپیش برای شما مهیا شده است بگشایید...

بچها ایمان به صحبتهای دوست عزیزمان داشته باشین ..چون واقعا بهترین کتابی بود که من هم خواندم و از طریق همین دوست ارزشمندم در انجمن با این کتاب آشنا شدم....و رفتم فایل pdfاین کتابو دانلود کردم و خوندم در عرض 1 ماه ..........و بعد با عزم راسخ اگر خدا قبول کند و دوست عزیزم توانستم خیلی موانع را تا حدودی کنار بزنم و شروع کنم خیلی کارها را..............عزیزان من تصمیم داشتم به عنوان تجربه خوب سال آینده در تاپیکی جداگانه با اجازه آشل عزیزم این کتابو معرفی کنم و از تجربیات بگم ولی حالا که ایشان خودشان کتابو معرفی کردند میگم که حتما و حتما بخونید...............................از دوستی که ای تاپیک را گذاشتن ممنون

با وجود آشل نازنین من توانستم با خیلی از واقعیت ها آشنا بشم........................قدر دوستونو بدونید:riz513:

و البته یه کتاب دیگه هم از یکی از دوستان که خودش کتابو نوشته بود به نام اضطراب استرس و افسردگی.............................

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mw.ashel

gentelman70

New member
آقایون و خانم ها هیچکدم بنجامین اثر آوی رو نخوندیدیه؟؟؟!!!:13:

بالا