بهترین کارتن دوران کودکی.

mahsa.

New member
واقعا خیلی از کارتونهای دهه ی شصت طوری طراحی شده بودن که خیلی اعصاب بچه ها رو داغون میکرد. خیلیاشون مادرشونو از دست میدادن. خیلیاشون ترس از دست دادن جونشون رو داشنتد و فرار میکردن.خیلیاشون ناخواسته کار اشتباه میکردن و میومدن اونو جبران کنن. ولی در کل یادشون بخیر. حتی یه دیقه از اون کارتونایی دهه 60 روز با کل کارتون های سه بعدی بی روحه الان عوض نمیکنم. صرفا نظر خودم بود.
ماجراهای سند باد با اون آهنگ ترسناک شروعش. و البته از همه مهمتر اون سند باد جونم سند باد جونم گفتنای شیلا شیلا//
چوبین هم خیلی خوب بود. که همش با اون هیولا درگیر بود و همیشه هم بد ضایعش میکرد
بچه های کوه تاراک = کشته شدن مادر خرس ها به دست اون سرخ پوسته چقد رفته بود رو اعصاب بچه ها
پسر کوهستان و پپرو همیشه ما پسرارو جو گیر میکرد.
پینوکیو که با اون که خیلی خیلی شخصیت ساده ای داشت ولی یخاطر همین سادگیش دست به کارای اشتباه میزد. اونم تقصیره گربه نره و روباه مکار بود.
هاچ زنبور عسل که اخیرا هم پخش شد و اون اذیت کردنای حشرات موذی بزرگتر از خودش. گم شدن مادرشم خیلی بچه هارو اذیت میکرد.
خانواده ی دکتر ارنست و اون جزیره ی ترسناک
نیلز و سوار اون غاز سفید ( غازی) شدنش.
چاق و لاغر که خیلی قدیمی تر بود و من یه ذره اون قیافه هاشون یادم میاد و از اون لاغره که همیشه میترسیدم.
پسر شجاع و اون لهجه ی شیرینش. البته شیپورچی هم که همش باید اذیتش میکرد
نیک و نیکو که اونم کارتون خیلی جالبی بود
هادی هدی که من خیلی کوچیک بودم با خواهرم میشستیم صاف جلو تی وی سیاه و سفیدمون و پلکم نمیزدیم و نیگا میکردیم
قصه های مجید و اون لهجه ی شیرینش.
و کارتون فوق العاده ی توشیشان که یادمه وقتی کارتون سینمایش پخش شد من 7 یا 8 سالم بود. وقتی مادرش موند لای در رفتم بغل مادرم و زار زار گریه کردم .
یادشون بخیر همشون:sad:

وای عالی اومدی مخصوصا چوبین وحاج زنبور عسل

bacillus.bs

New member
حنا دختري در مزرعه
جودي ابوت
اون مورچه كه شال قرمز خال خالي داشت
وروجك
انشرلي

mohammad63

Well-known member
پرین و پاریکال با اهنگ به یادماندنی اش که خدا می داند چقد ساعت آخر کلاسهای شیفت بعداظهرم در هوای اون به سر شد..... اگر تمام کارتون های کوردکی مان مادر نداشتند اگر اشتباه میکردن و دنبال جبرانش بودن هر چه بودن جزئی از کودکی ما هستند کودکی که نسل 60 بدجور با خودشان به بزرگسالیشان آوردن.......

saadat

New member
خداییش همه کارتونای زمان ماقشنگ بودن ازفوتبالیستاودوقلوهای افسانه ای گرفته که جمعه ها پخش میشد تاجودی وآنشرلی وکماندارنوجوان که داغ پخش نکردن آخرش هنوزرودلمه وماسکو یه کارتونیم بود درمورد ماشینها که درش با زمیشد پرواز میکرد فکرکنم اسمش ماکس بود سیمسالا گریم وخرسهای پرنده پوکو هانتس وبلیک ومورتیمر دوتادوستم بودند یه سنجاب داشتندسوارقطار میشدند یه کارتونیم بود هم شخصیت هاش حیوان بودند ویه مدل دیگش آدم بودند یکی برای همه همه برای یکی وخیلیای دیگه تازه کارتون های نسلهای قبلم تکرار میکردند .طفلکها بچه های امروز خواهر زاده های من کارتون های دسته سومی که اصلا اون وقتها من نگاهشون نمیکردم شدن بهترین کارتوناشون یادش بخیر

لبخند

New member
پلنگ صورتی،ممل،پسر شجاع،اسپیلوت با سطل جادویی​
8->

آخرین ویرایش:

raha 24

New member
جولز و جولی مخصوصا وقتیکه دستاشونو بهم میدادن و اون نوره ازشون ساطع میشد انقد خوشحال میشدم که نگو.
فوتبالیستها عاشق کاکرو بودم و ایزابا.
رابین هود. زورو. سطل سحرآمیز. زنان کوچک . آن شرلی . هایدی . ووووووو خیلی کارتونهای دیگه بقول نوتر هیچ کدوم از اون کارتونها رو با کارتونهای سه بعدی و بی روح الان عوض نمی کنم.

raha 24

New member
تام و جری . یادش بخیر همیشه صبحها قبل از مدرسه رفتن و سر سفره ی صبحانه نیگاه میکردم.

stat90

New member
من عاشق سطل جادویی بودم...همین طور ساعت برنارد اگر اسمشو اشتباه نگفته باشم:smiliess (11):

Delaram92

New member
سفید برفی و خرسهای مهربان و خانواده دکتر ارنست.یادش به خیر چه زود گذشت بچگیا!!!

mahnam

New member
همه که فوتبالیشتهارو دوست دارن

آره منم خیلی دوسشون داشتم
کلا دروازه باناشونو خیلی دوس داشتم
واکاشی زوما و واکی بایاشی :tonguesmiley:
فک می کردم چون منم کونگ فو کار می کنم می تونم مثه واکاشی زوما از اون حرکات موزون از خودم در بیارم :25r30wi:

آخرین ویرایش:

hana khanoom

New member
مدرسه موش ها خاله ریزه.پلنگ صورتی.حنا دختری در مزرعه.همشون همشونو دوس داشتم.

mahsa.

New member
کاش همون دوران بود
حالا هرکارتنی میدادن بدن................

mahsa.

New member
مبصر4ساله کلاس به من بگو ببینم هرادمی تو دستاش چن تا انگشت داره؟

بالا