بهترین روش مطالعه؟؟؟

cell55

New member
سلام دوستان

بهترین روش برای مطالعه چند رفرانس مختلف یک درس چیه؟؟؟
یکی را می خونید و مطالب جدید بقیه را به اولی اضافه می کنید؟
وقتی یک مطلب را از چندتا کتاب می خونم, مرور و به یاد اوردن مطلب برام خیلی سخته! و دوست دارم بقیه مطالب جدید را به اولی اضافه کنم یا کلا همه را جدا و کنار هم خلاصه نویسی و طبقه بندی کنم ولی اینجوری خیلی وقتم تلف میشه و اعصابم خورد میشه! ولی مزیتش اینه که اگه همه یه جا باشه دیگه یادم نمیره! ولی وقتی پراکنده است, یادم نمی مونه!!! چرا اینجوره اخه؟؟؟:13:
به نظرتون چه جوری میشه ذهن را عادت داد که یک مطلب را از چندتا کتاب بخونه و اشفته و سردرگم نشه؟؟؟؟
خیلی ممنون میشم که راهنماییم کنید و از تجربیاتتون بهم بگید:riz304:

rawy

New member
سلام دوستان

بهترین روش برای مطالعه چند رفرانس مختلف یک درس چیه؟؟؟
یکی را می خونید و مطالب جدید بقیه را به اولی اضافه می کنید؟
وقتی یک مطلب را از چندتا کتاب می خونم, مرور و به یاد اوردن مطلب برام خیلی سخته! و دوست دارم بقیه مطالب جدید را به اولی اضافه کنم یا کلا همه را جدا و کنار هم خلاصه نویسی و طبقه بندی کنم ولی اینجوری خیلی وقتم تلف میشه و اعصابم خورد میشه! ولی مزیتش اینه که اگه همه یه جا باشه دیگه یادم نمیره! ولی وقتی پراکنده است, یادم نمی مونه!!! چرا اینجوره اخه؟؟؟:13:
به نظرتون چه جوری میشه ذهن را عادت داد که یک مطلب را از چندتا کتاب بخونه و اشفته و سردرگم نشه؟؟؟؟
خیلی ممنون میشم که راهنماییم کنید و از تجربیاتتون بهم بگید:riz304:

سلام دوست عزیز, بهترین رواش برای هرکسی روشی هست که خودش با اون احساس راحتی داره و ازش جواب مثبتی می گیره
چون رشته هامون هم متفاوت هست نمی دونم که برای شما هم این امتیاز وجود داره که با وجود معرفی چند منبع اما یکی همیشه از بقیه مهم تر و منبع اصلی محسوب می شه؟
اگه اینطوره, به نظر من اول به اون منبع کاملا مسلط بشید و بعد بقیه رو با اون مقایسه کنید
موفق باشید :riz304:

بالا