بهترین اساتید دانشگاه...

n.b.m

New member
سلام بچه ها...
بهترین استاد دانشگاهی که تا به حال داشتین کی بوده؟!!!

biochem

New member
استاد خوب زیاد داشتم ولی بهترینشون استاد بیوشیمیم بوده و یکی از استادای ایمونولوژی

faridehmk

New member
دكتر گوهري.... استاد بيوشيمي
دكتر صمدي.... استاد ژنتيك
دكتر خليلي..... استاد ايمني
دكتر غروي..... استاد انگل شناسي

Artmis.a

New member
اساتید میکروبیولوژی باکتری سلولی بیان ژن سرطان شناسی

sahar2

New member
خانم علاءدوله استاد خون شناسی هم جدا درس میداد هم جزوه هم می پرسید خیلی با مسئولیت بود خدا حفظشون کنه
دکتر عقیل ایمنی که خیلی با سواده عالی درس می ده ,شکل می کشه و تصویرسازی می کنه و به علاوه کارهایی که در بالا گفتم ولی از استاد میکروب شانس نیاوردیییییییییم

saeedms

New member
دکتر تقی پور .......استاد طراحی شبکه انتقال و توزیع آب

thickety

New member
دکتر منظم.......... استاد صدا و ارتعاش/ پرتو
دکتر یار احمدی............... استاد تهویه صنعتی
دکتر شاه طاهری..............استاد سم شناسی
همشون واقعا فوق العاده ان

68m

New member
دکتر اسکندر رستگار بهتری بهترین بهترین استاد جانور شناسی
شوقش و علاقه اش آدم رو سر کلاس به وجد میاره کلاساش اصلا خسته کننده نیس بچه کرمانشاهه
یه روز روز مادر میخواس این روزو تبریک بگه اشکاش از روی گونه هاش لزید زندگیشو تعریف کرد فک نمیکنم کسی مثل اون پیدا بشه همه همه کلاس گریه کردن کلاس کنسل شد ولی من هیچ وقت اون روزو یادم نمیره !!!!!!!!!! خیلی مریدشم هر چند واقعا درس پاس کردن باهاش کار حضرت فیل بود ولی عاشق کلاساش بودم چون واقعا کافی بود سر کلاسش باشی کلی مطلب یاد میگرفتی اغراق نمیکنم

kakoo

New member
آقای دکتر عزت پناه لبنیات
آقای دکتر هنرور تکنولوژی قند و اصول طراحی
خانم دکتر میزانی اصول نگهداری
آقای دکتر سیدین تکنولوژی غلات
آقای دکتر هماپور اصول نگهداری و شیمی مواد
خانم دکتر بهرامی کنترل کیفیت

VERSA

New member
chairmane pharmacologye daneshgaham doctor moqadam nia ke 1 vahed sam shenasio vasam darse zendegi kard
ostad yahyapoor virus shenasi
va khanoome alaodole ostade arjmande hematology
god bless them

nsj

New member
دکتر مجد . به نظر من تو تمام علوم مطالعه و اطلاعات روز دارند .تا حالا با سوادترین استادیه که من دیدمش.

shadyrecords

New member
دکتر منوچهر توسلی استاد ژنتیک ملکولی و پیام رسانی سلولی
دکتر گیتی امتیازی استاد میکروب محیط و بیوتکنولوژی
دکتر اعتمادی فر استاد سلولی باکتری و میکروب پزشکی

amiir hosein

New member
دکتر فلاحی استاد به تمام معنا در زمینه ژنتیک
خیلی گله خیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییلی
براش ارزوی بهترینارو دارم
اگه اون نبود.........:thanks:

ghedis

New member
دکتر رسول تبری دکترای پرستاری هستند خیلی باسواد مهربون و خوب هستند دانشگاه علوم پزشکی گیلان

estel

Member
ببخشید نمیدونم حق دارم بگم یا نه من به جای استاد دلم میخواد اینجا اسم 3 تا از دبیرای دبیرستانم رو بگم که واقعا در هر لحظه از زندگیم دعاگوی این دبیرانم هستم تنها دبیرانی که وجدان کاریه بی نظیری داشتن و من دیگه مثل اونا حتی بین استادهای خیلی باسوادتر ندیدم این سه دبیر من عبارتند از خانم معینی پور خانم نخعی و خانم حیدری

n.b.m

New member
ببخشید نمیدونم حق دارم بگم یا نه من به جای استاد دلم میخواد اینجا اسم 3 تا از دبیرای دبیرستانم رو بگم که واقعا در هر لحظه از زندگیم دعاگوی این دبیرانم هستم تنها دبیرانی که وجدان کاریه بی نظیری داشتن و من دیگه مثل اونا حتی بین استادهای خیلی باسوادتر ندیدم این سه دبیر من عبارتند از خانم معینی پور خانم نخعی و خانم حیدری

هر چه می خواهد دل تنگت بگو....بهترین استاد، بهترین معلم، بهترین دوست اصن هر کسی که زندگیت رو مدیونشی

بالا