بهترین اساتید دانشگاه...

khoudaei

New member
مهسا جون استاد فلاح استاد سخت گیری بودن اما خداییش بچه هارو خیلی خوب راهنمایی می کردن
جا داره اینجا از استاد امیربسطاق استاد ریاضی و خانم دکتر ارقامی از اساتید دانشگاه علوم پزشکی زنجان تشکر کنم

fateme67

New member

والا چی بگم!

استاد خوب داشتم و استاد با سواد هم داشتم!

ولی استاد با اخلاق و با سواد نداشتم!

اگه بخواهیم یک درجه تخفیف بدیم:

جناب آقای دکتر موسوی گرگری، استاد سلولی و مولکولی دانشگاه شاهد تهران، برای بسیاری بچه های شاهد، ایشون هنوز بت هستند!

جناب آقای دکتر احدی، استادیار ژنتیک، دانشگاه شاهد تهران(مدعو) ، برای اولین بار بود که با درس ایشون به ژنتیک انسانی علاقه مند شدم

سرکار خانم دکتر دیوسالار، استادیار بیوفیزیک، دانشگاه تربیت معلم تهران (خوارزمی)، موتور محرکه ی تحقیق بود! انگیزه ی علمی ایجاد می کرد.

دکتر شینیا یاماناکا، دانشگاه کیوتو، که فقط از طریق مقالاتش و اخبار و گاها از طریق ایمیل دفترش، می شناسمش، الگوی اخلاق و علمی بسیاری بزرگی هستند.

دکتر لودیش ، ام آی تی، به خاطر عکسی که گرفته ، که با شلوارک دارند دانشجوهاش میندازنش تو استخر (!) ، از شوخی گذشته، به خاطر کتابش+سوادش+اخلاقش

دکتر طیبه رجبیان، دانشگاه شاهد،

هاروی لودیش، مالف کتاب سلولی مولکولی

2012-2.jpg

شینیا یاماناکا

shinya-yamanaka-a-winner-of-the-nobel-pr.jpg

خب کلا استادی ک هم باسواد باشه هم با اخلاق کمیابه!!!!!!!!!!!!!مثلا ما 1 پروفسور شیدایی داشتیم ک آدم باسوادی بودن ولی اخلاق ماشالاااااااااا!!!!!!!!!سر کلاس فقط کم بود 1 چماق بگیره دستش ما رو بزنه!!!!!میگف شما بی سوادین و اومدین دانشگاه بهشتی ک خوش بگذرونین!!!!!!!!(بخاطر فضای سبز زیاد دانشگاه و محیط پارک مانندش):shocked: خیلیم از خودش تعریف میکرد:65d6a5d6s:

fateme67

New member
1 استادی ک یادم رف دفه قبل معرفی کنم ک شاید بشناسینش دکتر سید یوسف سیدنا استاد ژنتیک انسانی دانشگامون بودن...بسیار با شخصیت و باسواد و دانشجومدار....سنشون زیاد بود خب ولی همیشه بهترین تدریس رو ارائه میدادن...ژنتیک 1 رو ک باشون گذروندیم گفتن دیگه برا ژنتیک 2 نمیان چون خیلی خسته میشدن آقا ما همه بچه های میکروبیولوژی جم شدیم رفتیم دفترش ک استاد تو رو خدااااااااا این ترمم بیاین...آخر قبول کرد دیگه...مدیر گروهمون میگف شما چطو راضیش کردین ما هرچی گفتیم قبول نکرد!!!!!!!!!:a2d3:

varia

Well-known member
دکتر طائفی استاد بیوشیمی مون و استاد راهنمای پایان نامم
دکتر محمودی استاد بهداشت مواد غذاییمون.

بالا