بهترین اساتید دانشگاه...

mj1919

New member
دکتر داریوش مینایی تهرانی استاد سلولی مولکولی دانشکده زیست دانشگاه شهیدبهشتی......عقش من بود....واقعا استاد بود...هیچ وخ حضور غیاب نمیکرد ولی همیشه کلاسش پر بود...از رشته های دیگه و حتی از دانشگاهای دیگه بچه ها میومدن سر کلاسش...انقد ک خوووووووووب درس میداد...و استاد پرویز پناهی شبستری...استاد بیوشیمی دانشگاه تریبت معلم تهران استاد مدعو بود تو دانشگاه ما...بیوشیمی 2 داشتیم باهاش..چ استادی چ استادی..ماااااااااااااه....یکی از باسوادترین استادایی ک تا حالا دیدم...چقد فروتن و باشخصیت بود...دیگه ایران نیس:tsimuzpzwoap1t9y3o7

بله
جند باری دکتر مینایی داور پایان نامه ی بچه های ما بود، تو ی همون دو سه برخورد واقعا آدم با اخلاقی بودند.

دکتر پناهی هم تو دوره ارشد در خدمتشون بودم، واقعا انسان با اخلاق و دانشمندی اند

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: fateme67

fateme67

New member
بله
جند باری دکتر مینایی داور پایان نامه ی بچه های ما بود، تو ی همون دو سه برخورد واقعا آدم با اخلاقی بودند.

دکتر پناهی هم تو دوره ارشد در خدمتشون بودم، واقعا انسان با اخلاق و دانشمندی اند

آخه دکتر مینایی و دکتر پناهی باهم خییییییییییییییلی دوس بودن هر وخ ک دکتر پناهی میومد دانشگامون کلاس داش تو آزمایشگاه دکتر مینایی باهم بودن منم چون استاد راهنمام مینایی بود باش پایان نامه داشتم بیشتر اوقات اونجا بودم..بعد با دکتر پناهی ترکی حرف میزدیم دکتر مینایی هم هی میگف چی گفتین زود ب منم بگین!!!!!!!!!!!ما هم نمیگفتیم!!!!!!!!!!!!!:25r30wi: آخی یادش بخیر اون روزا!!!!!!!!!11:sad:

najma

New member

خانوم دکتر شهره زارع کاریزی استاد ژنتیک دانشگاه آزاد ورامین (بهترین استاد ژنتیکم ، مهربون با اخلاق با مسئولیت ....:thanks:)

آقای دکترمصطفی عبادی (بهترین اسسسسسسسسسسسسستاد زندگیم ) بچه هایی که ایشونو میشناسن و سر کلاسشون نشستن میدونن چی میگم ، سلطان سلولی مولکولی ایران !! :riz304: هنوز هم که هنوزه جمله های قشنگشون رو که سر کلاس بیان میکردن توی ذهنم مرور میکنم ، بخصوص اون جمله که هر وقت بحث سیاسی و گله گذاری میشد ... همیشه میگفتن : گوش کنید گوش کنید (یعنی به ادامه درس ... ) این مملکت نیاز به دانشمند داره :heart:

جالب اینجاست که دکتر عبادی استاد من و استاد استاد من (استاد دکتر زارع ) هستن و خود دکتر زارع هم از ایشون به عنوان بهترین استاد زندگیشون یاد میکنن .

گرچه استادای خوب زیاد داشتم و دارم ولی به خاطر فاصله زیادی که میبینم از بقیه اسم نیاوردم (قدر ناشناس نیستم و دست همشون رو میبوسم ولی یه موقعی یک نفر واقعا یک چیز دیگس ...)

آخرین ویرایش:

foroozan

New member
بهترین معلم هام و استادام :

خانوم دکتر شهره زارع کاریزی استاد ژنتیک دانشگاه آزاد ورامین (بهترین استاد ژنتیکم ، مهربون با اخلاق با مسئولیت ....:thanks:)
آقای دکترمصطفی عبادی (بهترین اسسسسسسسسسسسسستاد زندگیم ) بچه هایی که ایشونو میشناسن و سر کلاسشون نشستن میدونن چی میگم ، سلطان سلولی مولکولی ایران !! :riz304: هنوز هم که هنوزه جمله های قشنگشون رو که سر کلاس بیان میکردن توی ذهنم مرور میکنم ، بخصوص اون جمله که هر وقت بحث سیاسی و گله گذاری میشد ... همیشه میگفتن : گوش کنید گوش کنید (یعنی به ادامه درس ... ) این مملکت نیاز به دانشمند داره :heart:

جالب اینجاست که دکتر عبادی استاد من و استاد استاد من (استاد دکتر زارع ) هستن و خود دکتر زارع هم از ایشون به عنوان بهترین استاد زندگیشون یاد میکنن .

گرچه استادای خوب زیاد داشتم و دارم ولی به خاطر فاصله زیادی که میبینم از بقیه اسم نیاوردم (قدر ناشناس نیستم و دست همشون رو میبوسم ولی یه موقعی یک نفر واقعا یک چیز دیگس ...)

کاملا باهات موافقم عزیزم
علاوه بر دکتر زارع که استاد بنده هم بودن جاداره ازاستاد بهروز مطلق هم تشکر جانانه بکنم.ایشون هم تو دانشگاه ازادورامین بیوشیمی تدریس میکردن.واقعا عالی درس میدادن.منکه خیلی دوسشون داشتم
وهمینطور دکتر مریم عیدی که استاد فیزیولوژیم بودن وجذبه فوق العاده ای داشتن.وکلی استادای تاپ دیگه که دلم واسه همشون تنگیده....

najma

New member
دانشگاه خوبی بود ، من دیر فهمیدم ....

پ ن : یهنی استادای خوفی داشت ... :ad54ad:

آخرین ویرایش:

farshad25

New member
دکتر ارش راد متخصص میکروبیولوژی{استاد انگل و میکروب و ایمنی شناسی} فوق العاده باسواد و مسلط بر زبان انگلیسی ............................................................................................ دکتر اسماعیلی متخصص اموزش بهداشت {مدیرگروهمون بود فوق العاده مهربان}

fateme67

New member
آقا مجتبی خودتونم اسم استادی رو ک بیشتر دوس داشتین بگین خببببببببببببب!!!!!!!!!!!!!!!:ahi5slcgm04mi8jqqkl:33:

am-ml

New member
دکتر سید محمد مظلومی -دکترای بهداشت و ایمنی موادغذایی
من هیچوقت سر کلاس درسشون نبودم ولی حق استادی داره به گردنم .و الگوی من برای ادامه تحصیل هستن-واقعا پر تلاش و خستگی ناپذیره.

دکتر حمیدرضا پورزمانی-دکترای بهداشت محیط
باسواد-با اخلاق-متواضع-اون موقع که استاد ما بودن ارشد داشتن ولی از خیلی از دکترایی که میشناختم با سوادتر بود.

امیدوارم هر دوتاشون سلامت و همیشه موفق باشن.
ضمن اینکه دست همه معلما و استادای زندگی ام رو میبوسم.

yasmina

New member
سلام .دکتر حسین دهقان ( استاد بیوشیمی ) واقعا استاد تک و نمونه ایی .فوق العاده با اخلاق .
دکتر بهزاد پوپک ( استاد خون شناسی)
دکتر محمد جواد غروی ( استاد انگل شناسی )
امیدوارم موفق باشند.

najma

New member
بچه ها اگه میشه محل فعالیت استاداتونم بگید (کدوم یونی ) ...:riz304:

ba ba barghi

Well-known member
حتما باید استادای خوب و بگیم !!نمیشه عکسشو انجام بدیم ،هیجان کارم بیشتره ؟؟؟:smilies:

من خودم یه چندین تا از این موارداش دارم که دوست دارم به فشار قوی وصلشون کنم که عامل تمام بدبختی هامون در حوزه ی دروس اصلیمون مخصوصا همه درسا بودند !! .....:j58r36j3gcr4suxymup

ولی حالا از خوبی های استاد الکترونیکمون میگم !ادکتر قاسمی ...بسار مرد شریف .....زحمت کش ....صادق .....با اخلاق کاری ....با وجدان .....اصلا دستش درد نکنه همه چی تموم بود !!!

اما خیر نبینان : استاد ................ و همچنین استاد ........ و نیز استاد ...............و هم ........... و در اخر هم جونش در ره استاد ............ !ترم اخر جونمون در اورد !اخرشم انداختمون رو زمین !!!!از 120 نفر فقط 7 تا پاسی داد!!ترم بعد رفتیم با یه استاد دیگه گرفتیم 20 شدیم !!!:(40):

حالا اگه علاقمند بودید ،عکس خیر نبینان رو با محل تدریس و محل سکونت رو هم بذارم براتون ؟؟؟:smilies:

mahsa.

New member
استاد فلاحی که در علوم پزشکی زنجان درس میدان درس امار حیاتی ومنو کلا از امار متنفر کردند

najma

New member
خب میخواید یه تاپیک جدا برای اون بزنید ، من پایم ولی بدون اسم اوردن ...
بگیم استادا چه رفتارایی داشتن که مارو زده کرده . که دیگه خودمون در آینده اگر استاد شدیم اینکارا رو نکنیم ...:smilies-azardl (113

aram ft

New member
:rose: من استاد خوب زیاد داشتم که بهشون مدیون هستم ولی یکی هست که خیلی خیلی بی نظیره. بهترین استاد من جناب آقای دکتر داوود بشاش هستند که قبلا تو دانشگاه تهران درس می دادند و حالا رفتند دانشگاه شهید بهشتی. ایشون هماتولوژی درس میدند و من واقعا به ایشون مدیون هستم و خواهم ماند. وقتی می خوام در موردش صحبت کنم یه حسی منو آزار میده چون احساس می کنم هرگز نمی تونم توصیفش کنم. تنها کسانی متوجه منظورم میشن که یه بار سر کلاس نشسته باشند. شاید بقیه فکر کنند دارم اغراق می کنم . ولی واقعا این طور نیس . فقط می تونم بگم دکتر بشاش فوق العادست. :rose:

آخرین ویرایش:

globe

New member
با سلام به همه ی دوستان علوم پزشکی
میخوام یکی از استادای بسیار خوبمو براتون معرفی کنم دکتر محمدرضا مهرابی استاد هماتولوژی دانشگاه آزاداسلامی بروجرد
ایشونو باعث پیشرفت خودم میدونم
18سالم بود که مثل همه ی بچه ها داشتم برای کنکور سراسری حاضر میشدم برای رشته ی داروسازی اما به خاطر مرگ ناگهانی خواهرم در تصادف 5م عید درسو از اونروز به بعد گذاشتم کنار ولی کنکور دادمو علوم آز بروجرد قبول شدم خیلی ناراحت بودم که چرا داروسازی قبول نشدمو علوم آزمایشگاهی آزاد تازه اونم شهرستان قبول شدم اون موقع خیلیا البته حتی الانم به آزاد خوندن تو شهرستان نگاه مسخره ای می کردن خلاصه سرتونو درد نیارم ما با چشم گریون به دانشگاه رفتیم ولی با دیدن این استاد که از نظر تدریس اخلاق وخیلی چیزای دیگه تک بودن کلا تغییر کردم به طوری درس خوندمو اطلاعاتم رفت بالا که بین 80 نفر دانشجو واقعا سر شده بودم تعریف از خودم نباشه ولی سوالی نبود که جوابشو ندونم ولی اینم بگم نفر اول نبودم چون معدلم برام مهم نبود استادم میگفت نمره مهم نیست مهم اینه که چقدر یاد گرفتی خلاصش کنم فقط میگم الانم که ارشد هماتو قبول شدم بخاطر ایشونه که عشق به هماتورو تو دلم انداختن والان خیلی خوشحالم که خدا دوستم داشت و داروسازی قبول نشدم چون علوم آزمایشگاهیو خیلی بیشتر دوست دارم

حالا از ایشون بگم هیچوقت از روی چیزی درس نمیدادن منظورم اینه وقتی سر کلاس میومدن سوییچ ماشین ،گچ وگوشیشون دستشون بود همه رو از حفظ به ما میگفتن وما واقعا یاد میگرفتیم واز همه چیز اطلاعات داشتن حتی صفحات درس زیست دبیرستانم بهمون میگفتن که مثلا اونجا فلان چیزو توضیح داده
ایشون واقعا به دانشجو اهمیت میدادن ودر آخر تا تمام عمرم ازشون ممنونم وهیچ وقت زحمتایی که برامون کشیدنو فراموش نمیکنم

امیدوارم که هرجا هستن در درجه اول سلامت باشن وبراشون آرزوی موفقیت می کنم

mj1919

New member
آقا مجتبی خودتونم اسم استادی رو ک بیشتر دوس داشتین بگین خببببببببببببب!!!!!!!!!!!!!!!:ahi5slcgm04mi8jqqkl:33:

والا چی بگم!

استاد خوب داشتم و استاد با سواد هم داشتم!

ولی استاد با اخلاق و با سواد نداشتم!

اگه بخواهیم یک درجه تخفیف بدیم:

جناب آقای دکتر موسوی گرگری، استاد سلولی و مولکولی دانشگاه شاهد تهران، برای بسیاری بچه های شاهد، ایشون هنوز بت هستند!

جناب آقای دکتر احدی، استادیار ژنتیک، دانشگاه شاهد تهران(مدعو) ، برای اولین بار بود که با درس ایشون به ژنتیک انسانی علاقه مند شدم

سرکار خانم دکتر دیوسالار، استادیار بیوفیزیک، دانشگاه تربیت معلم تهران (خوارزمی)، موتور محرکه ی تحقیق بود! انگیزه ی علمی ایجاد می کرد.

دکتر شینیا یاماناکا، دانشگاه کیوتو، که فقط از طریق مقالاتش و اخبار و گاها از طریق ایمیل دفترش، می شناسمش، الگوی اخلاق و علمی بسیاری بزرگی هستند.

دکتر لودیش ، ام آی تی، به خاطر عکسی که گرفته ، که با شلوارک دارند دانشجوهاش میندازنش تو استخر (!) ، از شوخی گذشته، به خاطر کتابش+سوادش+اخلاقش

دکتر طیبه رجبیان، دانشگاه شاهد،

هاروی لودیش، مالف کتاب سلولی مولکولی

2012-2.jpg

شینیا یاماناکا

shinya-yamanaka-a-winner-of-the-nobel-pr.jpg

آخرین ویرایش:

Mohammad gh

New member
گاهی با خوندن کتاب یه استاد اینقدر ادم خودشو بهش مدیون میدونه که هرگز این احساسو برای استادای دانشگاه خودش نداره
اما من بخوام اسم یکی از بهترین اساتیدم رو بگم دکتر اسماعیلی استاد انگل شناسی هستن در دانشگاه داروسازی علوم تحقیقات و یکی از افراد افراد بسیار با سابقه و مورد احترام در انستیتو پاستور که الان مسئولیت کاراموزی رو هم به عهده دارن

najma

New member

والا چی بگم!

استاد خوب داشتم و استاد با سواد هم داشتم!

ولی استاد با اخلاق و با سواد نداشتم!

اگه بخواهیم یک درجه تخفیف بدیم:

جناب آقای دکتر موسوی گرگری، استاد سلولی و مولکولی دانشگاه شاهد تهران، برای بسیاری بچه های شاهد، ایشون هنوز بت هستند!

جناب آقای دکتر احدی، استادیار ژنتیک، دانشگاه شاهد تهران(مدعو) ، برای اولین بار بود که با درس ایشون به ژنتیک انسانی علاقه مند شدم

سرکار خانم دکتر دیوسالار، استادیار بیوفیزیک، دانشگاه تربیت معلم تهران (خوارزمی)، موتور محرکه ی تحقیق بود! انگیزه ی علمی ایجاد می کرد.

دکتر شینیا یاماناکا، دانشگاه کیوتو، که فقط از طریق مقالاتش و اخبار و گاها از طریق ایمیل دفترش، می شناسمش، الگوی اخلاق و علمی بسیاری بزرگی هستند.

دکتر لودیش ، ام آی تی، به خاطر عکسی که گرفته ، که با شلوارک دارند دانشجوهاش میندازنش تو استخر (!) ، از شوخی گذشته، به خاطر کتابش+سوادش+اخلاقش

دکتر طیبه رجبیان، دانشگاه شاهد،

هاروی لودیش، مالف کتاب سلولی مولکولی

2012-2.jpg

شینیا یاماناکا

shinya-yamanaka-a-winner-of-the-nobel-pr.jpg

اکثر استادای خیلی باسواد یه جورایی خیلی سنگین رفتار میکنن و صمیمی نمیشن با بچه ها ...
ولی من به نظرم خیلی مهه استاد خاکی باشه
663519_i54shtrla7vf9ihx.gif

بالا