بهترین آنتی ویروس دنیا

به نظر شما بهترین آنتی ویروس دنیا کدوم آنتی ویروسه؟؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
  • نظرسنجی بسته .

abtin13

New member
آبتین من از وقتی یادم میاد فقط کارم این بود آنتی ویروس عوض کنم، به غیر از fsecure که جدید اومده و قبل نصب لایسنس میخواد نه واسه آپدیت، همه آنتی ویروسا رو نصب کردم و هرکدوم رو چند ماه داشتم.
بهترین تجربم رو gdata بوده، الآن 1 سال و 2 ماهه دارمش. و چون تو سایتای شیلتر زیاد کار دارم مالور زیاد میافته تو جونم فایروالمم زون آلارمه.
Gdata دو موترست، یه موتورش avast و یه موتورش bitdefender. لپ تاپ یا سیستمی ضعیف باشه سرعتش رو میاره پایین.
حالا بگذریم...
میخواستم بگم به گفته ی هیچکدوم از این رنکینگ ها اعتماد نکن، pcmag , pcantivirus , iransetup , همین سایتی که خودت گفتی و اینا همشون یه چیزی میگن، رنکینگاشون هم متفاوته.
شما باید خودت تست کنی تا بفهمی کدوم آنتی ویروس بهتره.
من خودم سر قضیه ssd خریدن یکی از دوستام کلاه گنده ای سرم رفت، همه سایتای رنکینگ می گفتن ocz ، ولی وقتی خریدم واسش، سرعتش در مقایسه با ssd سامسونگی که نگاش هم نمی کردن خیلی فرق داشت و ضعیف تر بود.

ولی حرفت درسته، آنتی ویروس خوب آنتی ویروسیه که بتونه طیف وسیعی از ویروسا رو بشناسه، اینم اضافه بشه بهش که واسه کشتن یه ویروس خطرناک هی جون نکنه و آدم رو عاصی نکنه!!
وگرنه من نه سرعت اسکن واسم مهمه، نه حجم آپدیتی، نه آپدیت آفلاین، نه چیز دیگه.
:smiliess (12):
اینایی که میگی کاملا درسته البته به شرط اینکه در مورد کاربرای خانگی صحبت نکنیم. سایت av بیشتر مخصوص امتیاز دهی برای آنتی ویروس های کاربران خانگی هستش.یه شرکت که دیگه نباید از این انتی ویروس ها استفاده کنه.شرکت ها اصولا باید از آنتی ویروس های تحت شبکه استفاده کنن که با آنتی های کاربرای خانگی فرق میکنه.کامپیوترهای شرکت ها هم باید انقد قوی باشن که به قول تو از انواع دوموتوره استفاده کنن پس برای اونها فرقی نمیکنه که چقد سرعت سیستم رو پایین میاره(چون سیستم انقد باید قوی باشه که سرعت اصن پایین نیاد) مهم برای اونها قدرت شناسایی هستش. اما کاربر خانگی طبق اون جدول چنتا متغیر باید براش تعریف بشه. در ضمن شرکت های آنتی ویروس (اونهایی که امتیاز بالا میارن) برای تبلیغ اسم این سایت رو روی محصولاتشون میزنن تا نشون بدن که از این سایت امتیتز بالایی گرفتن.پس لابد این سایت یه چیزی تو مایه های علامت استاندارد هستش که محصول رو تضمین میکنه. ولی این حرف تو هم کاملا درسته که تجربه استفاده کاربرها ممکنه مختلف باشه .این سایت ها هم در نهایت فقط پیشنهاد ارایه میدن.کاربر خودش باید بر اساس تجربه تصمیم بیره

abtin13

New member
مک و لینوکس ک داستانش جداس ولی واسه ویندوز وقتی ویندوز ارجینال نیس آنتی ویروس ارجینال مزیتی ب کرک شدش داره؟

امنیت پراید هم در حد صفره. تو مدت 10 ثانیه میشه درش رو باز کرد و دزدیش.تو هم چون این طوریه ماشین رو ول می کنی به امون خدا یا بهش قفل فرمون میزنی؟

abtin13

New member
خب اخه اون ویندوزو هی باید عوض کرد میارزه اونوقت اینهمه پول انتی ویروس ارجینال بدی؟لایسنساش ی سالس دیگه.انتی ویروس ارجینال برا ویندوز ارجیناله ب نظرم

ویندوز رو چرا هی عوض می کنی؟ ویندوز تا وقتی که مشکل نداره عوض کردن نمی خواد.من خودم 1 سال هستش که ویندوز زدم هنوز هم خیلی خوب کار میکنه و فکر نکنم تا چند وقت دیگه هم عوض کنم. تو اگه مداوم ویندوز بزنی و پاک کنی هاردت "بد سکتور" میشه.اون موقع باید بندازیش سطل آشغال یه هارد نو بخری

آخرین ویرایش:

eeeeeeehsan

New member

لپ تاپت عالیه، کاش ماهم پولدار بودیم اولترا بوک داشتیم :black_eyed:
Gdata بریز، برو سایت iransetup.com و از اونجا دل کن، بعدم لایسنس 6 ماهه بگیر از همونجا، قیمتی نداره.

اینایی که میگی کاملا درسته البته به شرط اینکه در مورد کاربرای خانگی صحبت نکنیم. سایت av بیشتر مخصوص امتیاز دهی برای آنتی ویروس های کاربران خانگی هستش.یه شرکت که دیگه نباید از این انتی ویروس ها استفاده کنه.شرکت ها اصولا باید از آنتی ویروس های تحت شبکه استفاده کنن که با آنتی های کاربرای خانگی فرق میکنه.کامپیوترهای شرکت ها هم باید انقد قوی باشن که به قول تو از انواع دوموتوره استفاده کنن پس برای اونها فرقی نمیکنه که چقد سرعت سیستم رو پایین میاره(چون سیستم انقد باید قوی باشه که سرعت اصن پایین نیاد) مهم برای اونها قدرت شناسایی هستش. اما کاربر خانگی طبق اون جدول چنتا متغیر باید براش تعریف بشه. در ضمن شرکت های آنتی ویروس (اونهایی که امتیاز بالا میارن) برای تبلیغ اسم این سایت رو روی محصولاتشون میزنن تا نشون بدن که از این سایت امتیتز بالایی گرفتن.پس لابد این سایت یه چیزی تو مایه های علامت استاندارد هستش که محصول رو تضمین میکنه. ولی این حرف تو هم کاملا درسته که تجربه استفاده کاربرها ممکنه مختلف باشه .این سایت ها هم در نهایت فقط پیشنهاد ارایه میدن.کاربر خودش باید بر اساس تجربه تصمیم بیره

حرفت کاملن متین و درسته، هم درمورد شرکت - کاربر خانگی و هم علامت استاندارد. ولی خب انواع و اقسام سایتا هست که رنکینگ محصولات مختلف، هم سخت افزار و هم نرم افزار رو انجام میدن، بعضی نتایج شبیه همن و بعضیاشون متفاوت. اینجاست که من شک می کنم تو کارشون که نکنه بحث تبلیغات درکار باشه!!! سر همون قضیه ssd به این نتیجه رسیدم.
ولی همونطور که گفتی آدم باس تجربه کنه و تصمیم بگیره. مث همین که میگن هیچ دکتری خود آدم نمیشه :))

eeeeeeehsan

New member
خب اخه اون ویندوزو هی باید عوض کرد میارزه اونوقت اینهمه پول انتی ویروس ارجینال بدی؟لایسنساش ی سالس دیگه.انتی ویروس ارجینال برا ویندوز ارجیناله ب نظرم

مک و لینوکس ک داستانش جداس ولی واسه ویندوز وقتی ویندوز ارجینال نیس آنتی ویروس ارجینال مزیتی ب کرک شدش داره؟

مثال آبتین قشنگ بود ولی منم یه چی بگم، اول اینکه ویندوز رو زود به زود عوض نکن مگر اینکه یه بلایی سرش بیاد که دیگه بالا نیاد ویندوز.
دوم اینکه آنتی ویروسا که ربطی ندارن به ارجینال بودن یا نبودن ویندوز که، شما لایسنس معتبر بخر، این لایسنس وقتی وارد کنی تو آنتی ویروس با سرور آنتی ویروس ازتباط برقرار می کنه و آی پی سیستم شما رو ثبت می کنه.
حالا تو انواع و اقسام سیستم عامل ها رو بریز، هوووچ فرقی نمی کنه و تا تاریخش تموم نشه مطمئن باش باطل نمیشه.
واسه نرم افزار هیچ وقت نباید پول داد، فقط دانلود. :smilies-azardl (113 نیاز بود پول لایسنس میدی فقط.

abtin13

New member
1 سال؟چ جوری؟مشکلی پیش نمیاد؟
میدونم ولی دست خودم نیست ی عادت غلطی دارم ک رفرش کنم هرچیزیو از لباس و کفش و .. گرفته تا ویندوز و گوشی و ...(خدا هدایتم کنه!)

البته بستگی داره به اینکه چقد رو ویندوزت نرم افزار میزنی و پاک میکنی.من خودم همون اول یه تعدا نرم افزاری که احتیاج داشتم زدم و تو این یک سال هم 2-3 تا نرم افزار اضافه بر اون اولیا زدم رو سیستم.در واقع نصب و پاک کردن نرم افزارم 4-5 مورد بیشتر نبود.ولی کسی که مدام نرم افزار میزنه و پاک میکنه اون دیگه سرعت سیستمش خیلی میاد پایین. البته میشه تا حدودی با disk defragment خود ویندوز تا حدودی سرعت رو بهتر کرد ولی اینجور آدما همیشه از پایین بودن سرعت سیستمشون مینالن و مجبورن دایم ویندوز عوض کنن که اونم در طی چندین سال هارد رو به ... میده. سرعت سیستم خودم به خوبی روز اول هم اگه نباشه به اندازه 80-85% سرعت اولیه هستش.در مورد اون عادت ناپسندت هم که کلا دشمن جیب آقا و سیستم خودته میتونی همون اول که ویندوز زدی یه بک آپ ازش بگیری. هر موقع که خواستی رفرش کنی بجای نصب ویندوز اون بک اپ رو اجرا کن تا سیستمت مثل روز اول بشه.

abtin13

New member
مثال آبتین قشنگ بود ولی منم یه چی بگم، اول اینکه ویندوز رو زود به زود عوض نکن مگر اینکه یه بلایی سرش بیاد که دیگه بالا نیاد ویندوز.
دوم اینکه آنتی ویروسا که ربطی ندارن به ارجینال بودن یا نبودن ویندوز که، شما لایسنس معتبر بخر، این لایسنس وقتی وارد کنی تو آنتی ویروس با سرور آنتی ویروس ازتباط برقرار می کنه و آی پی سیستم شما رو ثبت می کنه.
حالا تو انواع و اقسام سیستم عامل ها رو بریز، هوووچ فرقی نمی کنه و تا تاریخش تموم نشه مطمئن باش باطل نمیشه.
واسه نرم افزار هیچ وقت نباید پول داد، فقط دانلود. :smilies-azardl (113 نیاز بود پول لایسنس میدی فقط.

حرف بسیار درستی زدی.مهم اینه که آنتی ویروست بتونه خودش رو آپدیت کنه و ویروس های مختلف رو شناسایی کنه وگرنه ذات خود نرم افزار خیلی فرق نمیکنه. در مورد انتخاب آنتی ویروس ها هم یه نکته ای که میشه بهش توجه کرد توانایی شناسایی (Definition) ویروس های مختلف هستش که هرچی بیشتر باشه توانایی اون آنتی ویروس تو شناسایی طیف زیادی از ویروس ها موفق تره

- - - Updated - - -

حرف بسیار درستی زدی.مهم اینه که آنتی ویروست بتونه خودش رو آپدیت کنه و ویروس های مختلف رو شناسایی کنه وگرنه ذات خود نرم افزار خیلی فرق نمیکنه. در مورد انتخاب آنتی ویروس ها هم یه نکته ای که میشه بهش توجه کرد توانایی شناسایی (Definition) ویروس های مختلف هستش که هرچی بیشتر باشه توانایی اون آنتی ویروس تو شناسایی طیف زیادی از ویروس ها موفق تره

بالا