بعضی وقت ها ...............

تا حالا به خود خودت یه روز نه فقط یک ساعت توجه کردی؟

• مجموع رای دهندگان
    0

DNA

New member
بعضی وقت ها..............

سریال های کره ای دقت کردین .نمیدونم اما همه اونا یه چیز رو دارن بازگو میکنن

انسان بودن رو. باور کن.همه شون ادب در برابر بزرگتر ها. روراست بودن در زندگی و .........

عجیب نیست که این روند سوا از فیلم های جنگیشون.داره پیش میره

DNA

New member
بعضی وقت ها.........

دقت که میکنی میبینی فیلم های یا سریال های اروپای دارن خیانت رو آهسته آهسته مثل موریانه به فرهنگ یه جامعه تزریق میکنن

دقت که میکنی فیلم هاشون بهترین کیفیت رو داره اما اون زیر زیرا یه چیزی عجیب به نظر میاد

من نمیگم نبینین .

فقط میگم

بعضی وقت ها دقت کردی

!SeCreT!

New member
بعضی وقت ها ...

گفتم ولی ای داد !

گفتی ولی افسوس !

راز معمای جاودانگی نگفتن بود . . .

وفادار ترین جمع ما از این میان ماه بود که دید و هیچ نگفت .

Artmis.a

New member
بعضی وقتها

خنده ام میگیرد به حماقت خودم

به حماقت آدمها

عجب موجودات عجیبی هستیم...

varia

Well-known member
بعضی وقتها....
به قیافه خودم میخندم.
بعضی وقتها به قیافه همه میخندم!!!

DNA

New member
بعضی وقت ها...........

مسئولیت کارمهمی رو میگیری و با تمام وجودت میخواهی درست انجامش بدی.هر روز با تمام وجودت کار می کنی .میری جلو پیشرفت می کنی .اون وسط ها .یهو یه آدم که بهت حسودیش میشه اروم آروم میاد وقتت رو میگیره .بعد یهو کل انرژی که برای کارت داشتی رو میگیره بعد با خوشحالی میره

می دونی این جور وقت ها حواست اگه جمع نباشه خیلی ها انرژی زندگی کردن ,درس خوندن , حتی خندیدن رو از ما میگیرن .بهتره یکم زرنگ باشیم

DNA

New member
بعضی وقت ها ...............

لازمه یه چیز بزرگ رو از دست بدیم تا یادمون بیاد بیشتر از همه دلواپس چه چیزی تو این دنیا هستیم

DNA

New member
بعضی وقت ها .............

خودمون رو نیرومندتر از روز های قبل می بینیم,وعاقل تر و مجهزتر و بدون اینکه بدونیم , برای مصیبت بزرگ که در راهمون هست داریم آماده می شیم

monika.6

New member
بعضی وقت ها باید رفت مسیرهای نرفته رو
بعضی وقتا باید دل و زد به دریا

DNA

New member
بعضی وقت ها...........

باید اینو بدونیم که زندگی یه مسابقه ای هست که تو داری توش با روقبای دیگه رقابت می کنی.و

اینو باید بدونی که هیچ وقت نباید به پشت سرت نگاه کنی

.برای اینکه کسی پشت سرت هست اگه اینو ببینه.

اینو میفهمه که تو ضعیفی و میاد از تو جلو میزنه پس به پشت سرت نگاه نکن

آخرین ویرایش:

mahnam

New member
بعضی وقتا آدم از صمیمیت با بعضیا به شدت پشیمون میشه!!!

DNA

New member
بعضی وقت ها.........

شکست های میخوری که تو رو با خودش غرق میکنه .میشی یه آدمی که آروم آروم در حال غرق شدنه.این جاست که باید یه چیزی رو بدونی.کسی به نام فرشته مهربون نیست که بلندت کنه.تا دوباره راه بیفتی.
اینجا تو تنها هستی.باید خودت بلند شی باید تلاش کنی و اینو همیشه تو ذهنت بزاری ((((( تو موجودی شگفت انگیزی هستی که از هیچی میتونی همه چیز درست کنه))))) پس هیچ وقت عقب نشین.فقط تلاش کن
واسه چیزی که علاقه داری بجنگ

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: akhbar

DNA

New member
بعضی وقت ها.......

باید شکست بخوریم تا بدونیم راهی که انتخاب کردیم اشتباه بود

Delaram92

New member
بعضی وقتا دوست داری همه چیز برگرده سر جای خودش و دوباره همه چی از نو شروع بشه

DNA

New member
بعضی وقت ها.......

می بینی کسی که دوسش داری داره الکی بهت گیر میده اصلا با همه داره داره بد میشه .و تو خسته از این همه گذشت نسبت به اون .خسته از اینکه هر کاری کرد تو سکوت کردی

برو دستش رو بگیر ببر یه جای خلوت بعد به چشماش نگاه کن بغلش کن و بعد خیلی آروم بگو..بگو من اینجام تا به حرفات گوش کنم

و اگه شروع به حرف زدن کرد فقط فقط گوش کن.اگه گریه کرد بغلش کن.چون الان به تو نیاز داره .نیاز داره حرف بزنه تا آروم شه همین

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: !SeCreT!

nsj

New member
بعضی وقت ها خدا رو نباید صدا کنی نمیتونه کاری برات بکنه چون اون همه چی رو داده دست خودت، میگه خودت میدونی کلید مشکلت تو دستهای خودته.

DNA

New member
بعضی وقت ها.........

به گذشته که فکر می کنی دلت میگیره .غمگین میشی .غصه میخوری بعدش هم یه نیشخندی به خودت میزنی.اما یه چزی هست تجربه گذشته رو به گوشت آویزون کن تا همیشه شاد شاد شاد زندگی کنی.

بالا