بزرگترین ظلمی که در حقت شده چیه؟

baran71

New member

بزرگترین ظلمی که در حقت شده چی بوده؟؟؟؟
فکر میکنی چرا این اتفاق افتاد؟؟؟؟

pari20

New member
اومدم این دنیا :13:در حالی که
اصلا قرار نبود بیام
من مال اینجا نیستم
من آوازه خوان شهر فرشتگان بودم

ولی دوباره برمیگردم حالا ببین:tonguesmiley:

آوازه خوان شهر فرشتگان خواهم شد
رهای رها چو پرنده درآسمان خواهم شد
در آن دیار که آرام جان من آنجاست
چو آب آئینه ی پاک وروان خواهم شد
<<PARI>>

ROJO

New member
سر قضیه طرحم; خیلی اذیتم کردن خیلی گریه کردم ولی دقیقأ خلاف گفته های اونایی که سنگ انداختن شد، طوری خدا درستش کرد که دقیقأ توی دهن اونطرف زده شد ، وقتی حکممو گرفتم فک خیلیا افتاد ...اره عزیزم اینجوریاس، خدا حق مظلومو خوب میگیره:(40):

simin69

New member
یکی اینکه استادم مقاله ای که کلی براش زحمت کشیدم واسه همایش اسم خودش و خانمش رو نوشت و البته اسم من هم به عنوان آخرین نویسنده اومد ولی فقط خودشون رفتن همایش بهم دروغ داد در آخر هم که بهم گفتن اصلا بهش خوش نگذشته
دومیش هم سرقضیه طرحم که پارتی بازی کردن یکی دیگه رو جای من گذاشتن ولی خدا حقم رو درست ازشون گرفت همشون رسانه ای شدن البته در حد استان کاراییشون رفت زیر سوال

shiva3322

New member
ظلمی که گذشته مو نابود کرد ، مسیر زندگیه تحصیلیمم تغییر داد ، زندگیه حالمو به گند کشید و شاید آیندمم تغییر داد، البته خودمم مقصرم ولی دلیلش فقط خودخواهیه یه عده بود که علی رغم اینکه هیچوقت از کسی کینه به دل نمیگیرم ازشون شدید کینه دارم و فقط وقتی میبخشمشون که خدا هم تقصیرات منو که از ظلم اونا ناشی شده ببخشه..اگه ببخشه:sad:

مجید

New member
از دوران دبیرستان عاشق پزشکی و مطالعه کتب معتبر پزشکی بودم اما چون ریاضیم خوب نبود خود پزشکی قبول نشدم .. سال 86 هم برای طرح من در آوردی پزشکی از لیسانس معدل دیپلمم بالا نبود و چندماهی هم سنم اضافه بود !! به نظرم حقش بود حداقل اجازه شرکت تو آزمون رو می دادند

بالا