بروبچ شیراز

sa@@ra

New member

بیژن سمندر در انزوا!

شاید خیلی ها ندانند بیژن سمندر شاعر، نویسنده، نوازنده و هنرمند همه فن حریف شیرازی، اینروزها به دلیل بیماری در انزوای کامل بسر می برد.

به گزارش جوانان، بیژن به دلیل بیماری پارکینسون از حدود 14 سال پیش به مرور به انزوا کشیده شد، گرچه خوشبختانه خانواده اش، شب و روز از او مراقبت می کنند و پای او ایستاده اند ولی بیماری دست از بیژن نکشیده و او را از سرودن، ساختن، نواختن بازداشته است.

چند سال پیش انجمن پژوهشگران ایرانی در یو سی ال ای، شب بزرگداشتی برای او برپا ساختند که آن شب که همت پرویز قریب افشار هم پشت اش بود، آخرین شب حضور بیژن سمندر در میان مردم و دوستداران و یاران اش بود، می گفتند خیلی انرژی گرفته، تا حدی بر پا ایستاد ولی بیماری ظالمانه اورا در بر گرفت و او را به خلوت برد، در این مدت خیلی کم یاران به عیادتش رفته اند، خیلی ها هم متاسفانه او را از یاد برده اند، ولی یادمان باشد که بیژن سمندر از تکرارنشدنی هاست.

k-b

New member
باغ راز
182946_580339342009448_1155752311_n.jpg

sa@@ra

New member

دختر شیرازی جونم دختر شیرازی

موهاتو به من بنما تا شوم راضی

موهامو میخوای چه کنی بی حیا پسر

کمند تو بازار ندیدی اینم مثل اونه

ولیکن نرخش گرونه ولیکن نرخش گرونه

ابروتو به من بنما تا بشم راضی

ابرومو میخوای چه کنی بی حیا پسر

کمون تو بازار ندیدی اینم مثل اونه

چشماتو به من بنما تا بشم راضی

چشمامو میخوای چه کنی بی حیا پسر

بادوم تو بازار ندیدی اینم مثل اونه

..................

دختر شیرازی جونم دختر شیرازی................................
:25r30wi::25r30wi:

قسمتهای از شعر به خاطر پاره ای مسائل حذف شد:rolleyessmileyanim:

آخرین ویرایش:

sa@@ra

New member
قنبر پلو شیرازی
مواد لازم
برنج ۴ پیمانه
گوشت چرخ کرده مخلوط ۵۰۰ گرم
مغز گردو ۱۰۰ گرم
کشمش پلویی ۲۰۰ گرم
رب انار ۴ قاشق سوپخوری
شیره انگور ۲ قاشق سوپخوری
پیاز ۱ عدد درشت
آرد نخود چی ۵۰ گرم
نمک و فلفل و زردچوبه و روغن به میزان لازم

طرز تهیه
گوشت چرخ کرده رو در یک کاسه بریزید, به اون نمک و فلفل و آرد نخودچی و زردچوبه اضافه کنید و خوب ورز دهید. از گوشت, قلقلی های کوچکی درست کنید و در روغن سرخ کنید و کنار بذارید.
پیاز رو خلالی خرد کنید, در یک تابه بریزید و اجازه بدید تا پیاز سرخ بشه, وقتی پیاز سرخ شد, گردوهای نگینی خرد شده رو به اون اضافه کنید و کمی تفت بدید, رب انار و شیره انگور رو اضافه کنید, کمی نمک بزنید و اجازه بدید تا رب انار و شیره سفت بشه و آبش کشیده بشه و توی همین فاصله کشمش پلویی که از قبل خیس کردید و آبکش کردید رو اضافه کنید, تا کشمش ها هم تفت بخورن!
برنج رو به روش کته یا آبکش آماده کنید و از مواد گوشتی و مخلوط رب انار و کشمش و … لا به لای پلو بذارید و اجازه بدید تا پلو دم بیاد. موقع سرو هم اونا رو با پلو مخلوط کنید.

نکات

مراقب باشید که کشمش نسوزه, وقتی رب و شیره رو اضافه کردید, زود اونو هم بزنید و در آخر کشمش رو اضافه کنید تا نسوزه!
‬میتونید به مایه گوشتی, کمی پودر سیر و ادویه هم اضافه کنید.
قلقلی ها رو خیلی سرخ نکنید, چون بعد توی پلو خشک میشه.
‬قنبر پلو یکی از پلوهای مخلوط شیرازی هاست

بچا اینم همو قنبر پلوو:25r30wi::25r30wi:من اینو خورده بودم ولی تازه اسمش فهمیدم:::25r30wi:

amin88

New member
اخی چرا خوابتون برده اگه من سارا نباشیم شما باید اینجارو تخته کنینا بابا یه کم فعالیت کنین..........گناه داره این سالا:25r30wi:

sa@@ra

New member
اخی چرا خوابتون برده اگه من سارا نباشیم شما باید اینجارو تخته کنینا بابا یه کم فعالیت کنین..........گناه داره این سالا:25r30wi:

همووو بوگووووووووو من نیوم اینجووو از شموها که ابی گرم نمیشه

sa@@ra

New member
حالو سارا میخویییییم دیگه تو نیویییییییی جات یه ابگرم کن بذاریم اینجوری بهتره...............:25r30wi::25r30wi::25r30wi::25r30wi:

اره بزار دیگه نمیوم اینجووو قهمیدم دیگه گرموی من با ابگرم کن یکیه حالوووووووو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟دست درد نکنه

amin88

New member
اره بزار دیگه نمیوم اینجووو قهمیدم دیگه گرموی من با ابگرم کن یکیه حالوووووووو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟دست درد نکنه

خوب حالووووووووووووووووووووووووو تو همممممممممم.............بده مبگم بکی بیاد تو گرم کردن ابا کمکت کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

leylii

New member
دیدمت دور نمای در و بام ای شیراز
سر آمد ببر سینه سلام ای شیراز
وامداریم و سر افکنده ز خجلت درپیش
که پس انداختیم این همه وام ای شیراز
توس بخت نه رام است خدا میداند
ورنه دانی که مرا چیست مرام ای شیراز
نگهت باغ گل ونزهت نارنجستان
از نسیمم بنوازد مشام ای شیراز
نرگسم سوی چمن خواندو سرورم سوی باغ
من مردد که دهم دل بکدام ای شیراز
بقیام از بر هر گنبد سبزی سروری
چون عروسان خرامان بخیام ای شیراز
تویی آن کشور افسانه که خشت و گل توست
با من از عهد کن پیک و پیام ای شیراز
سرورانت مگر از سرو روانت زادند
که در آن آفاق بلندندوبنام ای شیراز
قرنها می رود و ذکر جمیل سعدی
همچنان مانده در افواه نام ای شیراز
خواجه بفشرد سخن راوفکندش همه پوست
تا بلب راند همه جان کلام ای شیراز
زان می لعل که خمخانه به حافظ دادی
جرعه ای نیز مرا ریز به جام ای شیراز
زان خرابات که بر مسند آن خواجه مقیم
گوشه ای نیز مرا بخش مقام ای شیراز

sa@@ra

New member
حالو سارا میخویییییم دیگه تو نیویییییییی جات یه ابگرم کن بذاریم اینجوری بهتره...............:25r30wi::25r30wi::25r30wi::25r30wi:

اگه ایچوریه که گرموی من با ابگرم گن یکی هااااااااا بزار من نمیووم اینجوووو

sa@@ra

New member
ﭼﻫﺎﺭ ﻧﻔﺮ ﺭﻭ ﻫﺮﮔﺰ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﻧﺪﻩ :شیرازی ﻫﺎ . ﻣﺮﺩﺍﺩﯼ ﻫﺎ ، ﺧﺮﺩﺍﺩﯼ ﻫﺎ ، ﺑﻬﻤﻨـﯽ ﻫﺎ ﭼـﻮﻥ
ﺩﻭﺳﺖ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﻫﺴﺘﻦ ...
ﭼﻫﺎﺭ ﻧﻔﺮ ﺭﻭ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﻧﺬﺍﺭ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯿﺖ ﺑﺮﻥ :شیرازی ﻫﺎ . ﺷﻬﺮﯾﻮﺭﯼ ﻫﺎ ، ﺁﺫﺭﯼ ﻫﺎ ،ﺁﺑﺎﻧﯽ ﻫﺎ
ﭼـﻮﻥ ﺑﻪ ﺩﺭﺩ ﺩﻟﺖ ﮔﻮﺵ ﻣﯿﺪﻥ ...
ﭼﻫﺎﺭ ﻧﻔﺮ ﺭﻭ ﻫﺮﮔﺰ ﻧﺮﻧﺠﻮﻥ: شیرازیﻫﺎ . ﺍﺭﺩﯾﺒﻬﺸﺘﯽ ﻫﺎ ، ﺗﯿﺮﯼ ﻫﺎ ، ﺩﯼ ﻫﺎ ﭼـﻮﻥ ﺻﺎﺩﻗﻦ ...
ﺍﺯ ﭼﻫﺎﺭ ﻧﻔﺮ ﻫﺮﮔﺰ ﻣﺘﻨﻔﺮ ﻧﺒﺎﺵ :شیرازیﻫﺎ . ﻓﺮﻭﺭﺩﯾﻨﯽ ﻫﺎ، ﻣﻬﺮﯼ ﻫﺎ، ﺍﺳﻔﻨﺪﯼ ﻫﺎ ﭼـﻮﻥ ﺑﻬﺘـﺮﯾﻨﻦ ...
ﻧﺘﯿﺠﻪ: ﯾﻪ شیرازی ﺑﺎﯾﺪ ﺗﻮ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺭﻭﺯﺍﻧﺖ ﺑﺎﺷﻪ ﺍﮔﺮ ﻧﻪ ﺭﻭﺯﺕ ﺍﺯ ﻏﺮﻭﺏ ﺟﻤﻌﻪ ﺑﺪﺗﺮﻩ

:25r30wi::25r30wi:

sa@@ra

New member
اگه کسی رو دیدید که این مشخصاتو داشت

آخــــر انـــرژی
آخــــر باحـــالی
آخــــر رو راستی
آخــــر یک رنــگی
آخــــر با شعــوری
آخــــر جذابیــت
آخــــر معــــرفت
آخــــر مهـــربونی
آخــــر فرهنگ
آخــــر ادب

باید بودوني شومو با یکی از" بچه های شيراز " طرف هستی!
:auizz3ffy9vla57584x:auizz3ffy9vla57584x

sa@@ra

New member
آیا سعدی ،حافظ و فردوسی اسمی از کوروش بزرگ نبرده اند؟؟

بعضی میگویند: چرا سعدی و حافظ یک بیت شعر از کوروش ندارند و فکر میکنند میتوانند تاریخ ایران را زیر سوال ببرند.
(کوروسیوس و داریوس)تلفظ یونانی نامها هستند و معادل فارسی آنها به ترتیب کیخسرو و دارا میباشد. فقط کافیست یک بار به آسانی اشعار سعدی ، حافظ و خیام را بخوانید خواهید دید که چندین بار نام کیخسرو (کوروش) در آن تکرار شده است.
این است اصلالت ایرانی و کوروش بزرگی که همگان به آن احترام میگذارند. اما هستند کسانی که با بی اطلاعی کوروش بزرگ را زیر سوال میبرند!!
همانندی‌هایی از این داستان کوروش را در داستان کیخسرو در شاهنامه می‌یابیم. پدربزرگ تورانی او افراسیاب نیز قصد نابود کردن او را دارد. به پیران دستور می‌دهد که او را به شبانان بسپارد و به سخنی دیگر، هارپاگ روایت هرودوت پیران شاهنامه‌است. با همهٔ اختلاف در جزئیات، همانندی‌ها را در داستان هرودوت و شاهنامه می‌توان چنین طبقه‌بندی کرد:[۱۲۶] افراسیاب همان آستیاگ است؛ کیخسرو همان کوروش است، پیران همان هارپاگ و جنگ تاریخی کوروش با آسیاگ و پناه گرفتن او در کاخ شاهی اکباتان و تسلیم شدنش برای این‌که خانواده‌اش شکنجه نشوند همانندی دارد با پایان کار افراسیاب که به کاخ کنگدژ پناه می‌برد و سپس در دریای چیچست ناپدید می‌گردد و کیخسرو دستور شکنجهٔ گرسیوز برادر افراسیاب را می‌دهد و افراسیاب تاب شنیدن فغان برادر ندارد و خود را تسلیم می‌کند. پایان زندگی کوروش نیز آن‌چنان که گزنفون نقل می‌کند و وصیت‌های او، صحنه‌های روزهای پایانی کیخسرو را در شاهنامه به یاد می‌آورد
.

- - - Updated - - -

آیا سعدی ،حافظ و فردوسی اسمی از کوروش بزرگ نبرده اند؟؟

بعضی میگویند: چرا سعدی و حافظ یک بیت شعر از کوروش ندارند و فکر میکنند میتوانند تاریخ ایران را زیر سوال ببرند.
(کوروسیوس و داریوس)تلفظ یونانی نامها هستند و معادل فارسی آنها به ترتیب کیخسرو و دارا میباشد. فقط کافیست یک بار به آسانی اشعار سعدی ، حافظ و خیام را بخوانید خواهید دید که چندین بار نام کیخسرو (کوروش) در آن تکرار شده است.
این است اصلالت ایرانی و کوروش بزرگی که همگان به آن احترام میگذارند. اما هستند کسانی که با بی اطلاعی کوروش بزرگ را زیر سوال میبرند!!
همانندی‌هایی از این داستان کوروش را در داستان کیخسرو در شاهنامه می‌یابیم. پدربزرگ تورانی او افراسیاب نیز قصد نابود کردن او را دارد. به پیران دستور می‌دهد که او را به شبانان بسپارد و به سخنی دیگر، هارپاگ روایت هرودوت پیران شاهنامه‌است. با همهٔ اختلاف در جزئیات، همانندی‌ها را در داستان هرودوت و شاهنامه می‌توان چنین طبقه‌بندی کرد:[۱۲۶] افراسیاب همان آستیاگ است؛ کیخسرو همان کوروش است، پیران همان هارپاگ و جنگ تاریخی کوروش با آسیاگ و پناه گرفتن او در کاخ شاهی اکباتان و تسلیم شدنش برای این‌که خانواده‌اش شکنجه نشوند همانندی دارد با پایان کار افراسیاب که به کاخ کنگدژ پناه می‌برد و سپس در دریای چیچست ناپدید می‌گردد و کیخسرو دستور شکنجهٔ گرسیوز برادر افراسیاب را می‌دهد و افراسیاب تاب شنیدن فغان برادر ندارد و خود را تسلیم می‌کند. پایان زندگی کوروش نیز آن‌چنان که گزنفون نقل می‌کند و وصیت‌های او، صحنه‌های روزهای پایانی کیخسرو را در شاهنامه به یاد می‌آورد
.

بالا