برنامه ریزی غذایی

TaTi

مدیر بخش
اولا اون آقای دکتری که در مورد تغذیه ای ها نظر دادند ای کاش در حد و اندازه ی خودشون نظر میدادند. اساتید تغذیه هم میلی به همکاری با برخی جناح بازهارو ندارند. من خیلی رکم و حقم رو از هر کسی که باشه تو دنیا میگیرم. بله برخی جناح بازها. شمام خیلی زحمت کشیدید که دوره ضمن خدمت آموزش دیدید. اتفاقا از مطلبتون و از اینکه یسری اطلاعاتی که به هیچ وجه صحت نداره رو با توجیه اینکه توصیه های عمومی اند متوجه شدم خیلی خوب بتون آموزش دادند.میدونید چرا جناح بازها نمیخوان از حضور اساتید تغذیه استفاده کنند چون هر رشته ی بی ربط میاد تو تغذیه نظر میده تغذیه ای ها هم وقتی میان دفاع کنن از رسالت رشته، میشن محکوم به اینکه لحنشون به شکلیه که باید اونارو کنار گذاشت. شما مجوز ندارید رژیم درمانی کنید اینه اون درست کار کردن آقای رئیستون.من حرفی نمیزنمدیگه همگان قضاوت کنند. ضمنا به اونایی که از این مطالب دفاع کردند هم بگم که توصیه های عمومی رو با اطلاعات غلط دادن اشتباه نگیرن.توصیه های عمومی همونایی که بود من دادم . منم رژیم ساوس بیچ رو برا ینفر طراحی نکردم منم توصیه ی عمومی دادم. اما درستتر. ظاهرا استادمون 2 تا شداینجا. هر وقت مجوز داشتید اونوقت من به درست کار کردن رئیستون شک نمیکنم.

شما سَروَر مایی ....

بالا