ابورت ک مشخص بود عزیزم، چون بعد از ابورت هیچوقت کلمه ی پرگننسی نمیاد
نمیاد بگه پرگننسیو سقط کنم که
اگه کلمه ی جنین بعد از ابورت بود، میشد ولی الان ترمینیت میشه
اون قسمت جنین ناقص داوطلبو سوق میده ب سمت ابورت درحالیکه در همچین ساختار جمله ای ابورت جایی نداره،
سوالا نه اسون بود ،نه خیلی سخت، بنظرم بیشتر هوشمندانه بود تا چیز دیگه
بچه ها من ب 138 هم معترضم دلیلم دارم، خدا من برا همه ی جوابام دلیل دارم کاش میشد حضوری حالیشون کرد:1dco2x0p1lilzhfpg1t
وقتی وانت او قبل از کلمه ای قرار میگیره معنی نبود اون کلمه یا عبارتو میده
مثلا ی عبارت مشهور : want of ability= inability
پس ی طرف توانایی داریم ک با وانت او شده ناتوانی،
سوال 138 هم want of a clear defini...
میشه همون "نبود یک تعریف واضح" که توی گزینه ها نزدیکترین گزینه همون ابسنس هستش:14:
عصر پنج شنبه:
اصلا هم 126 و 130 و 138 غلط نیست.... خیلیم درسته....
سوال 158 هم ابورت ک قشنگ تره ک.... :65d6a5d6s: ...
بعد 133 چی؟؟؟؟
عصر پنج شنبه:
اصلا هم 126 و 130 و 138 غلط نیست.... خیلیم درسته....
سوال 158 هم ابورت ک قشنگ تره ک.... :65d6a5d6s: ...
بعد 133 چی؟؟؟؟
بچه ها 128'138,158 با کلىد استاد شاهرضا درست زدم ولى با کلىد وزارت غلط
نظر شما عزىزان چىه؟
158
راجع به سوال 136:
روجو جان من میگم اگه مثلا کیانوش روزی 10000 بار نفس بکشه، این جمله که گفته بشه کیانوش میتونه در طول زندگیش 10000 بار نفس بکشه اشتباهه؟ شاید اون روز تنها روز زندگیم باشه! جواب سوالارو باید از متن داد درست ولی اینم تو متن ذکر شد 10000 تایمز پر سل پر دی....
آقای کیانوش شما نقدو ول کردین نسیه رو چسبیدین من نمیگم اون گزینه از نظر منطق درسته یا غلطه، من فقط میگم گزینه ی تابلویی ب نام c وجود داره، و قبل از سوالای ریدینگ گفته شده مست سوتبل فری ز رو انتخاب کنید ک برای این سوال همون c هست
جسارت نشه ها ولی واسه خانوم شاهرضا یکم کلمه ی استاد زود نیست؟! ایشون سال 91 ارشد قبول شدن
128 رو من خودم اعتراض دارم، 138 هم همه اعتراض دارن، ولی 158 کلید بهداشت صحیحه
اینو خوب اومدی این خانوم اصلا استاد نیست صرفا به خاطر کانادا زندگی کردن و نسبت فامیلی ایضا با دکتر خ اونجا مشعوله:riz481:
دوستان از صبح پنجشنبه کسی اینجا نیست؟؟؟؟
سوال 110 مشکل دارههههههههههههههههههه
میدانیم 'want of' وقتی قبل از عبارتی قرار گیرد به معنای 'نبود/فقدان' می باشد.مثلا want of ability که می شود inability و یا want of attention که میشود disinterest ! لذا نزدیکترین هم معنی برای want of گزینه ی b است که هر دو به معنی 'غیاب/فقدان' می باشند. همچنین در خط سوم عبارت LACK of a clear definition را داریم که دیگر جای هیچ تردیدی نمی ماند که جواب صحیح گزینه ی B است.