برای آزمون ارشد جنین و نوزادان از روی رفرنس 2011 بخونیم یا همون 2007 کافیه؟

disjermino

New member
سلام ماماهای گلللللللللللللل.......... بچه ها ب نظرتون برای ارشد 91 لازم جنین و نوزادان از روی رفرنس 2011 بخونیم یا همون 2007 کافیه؟آخه من رفرنس2011 رو ندیدم و نمیدونم چقدر تغییر کردهههههه:33:اگه لطف کنین جواب بدین خیلی ممنون میشم:rose:

cheshmak

New member
سلام
من نوزادان 2011 رو ديدم تقريبا همونه
همون 2007 بخوني كافيه

samanehm

New member
ولی من پیدا نکردن که ببینم چطوریه؟
به نظرتون از کجا گیر بیارم؟

disjermino

New member
سلام چشمک جونی ..........مرسی از جوابت:28: سمانه ی عزیز منم هنوز 2011 رو نگرفتم ک بتونم کمکت کنم:14::riz513:

آخرین ویرایش:

leiliyebidel

New member
سلام ماماهای گلللللللللللللل.......... بچه ها ب نظرتون برای ارشد 91 لازم جنین و نوزادان از روی رفرنس 2011 بخونیم یا همون 2007 کافیه؟آخه من رفرنس2011 رو ندیدم و نمیدونم چقدر تغییر کردهههههه:33:اگه لطف کنین جواب بدین خیلی ممنون میشم:rose:

سلام دوس جون
من از یکی از دوستام پرسیدم گفت:بچه های ارشد بهشتی گفتن لازم نیس!!!:21:
حالا حتما چن وقت دیگه میرم انقلاب خودم ی بررسی میکنم خبر شو میدم گلم...:smilies-azardl (113

disjermino

New member
بازم دم شما جیززززززززززززززززززززز مادری:thumbsupsmileyanim:

آخرین ویرایش:

leiliyebidel

New member
سلام دوستای گلم:riz304:
خبر دارین گلبان کتاب آزمون جنین شناسی رو منتشر کرده؟؟؟من کتابشو گرفتم خیلییییی خوبه...:thumbsupsmileyanim:
تستاش مثه کتاب آزمون عمو ویلی ی جورایی خط ب خطه!ولی ی مزیت دیگه ای ک داره اینه ک قبل از این ک تستاشو بیاره از فصل سوالای تشریحی خط ب خط آورده و بعد خودش ج داده!
ب نظرم وا3 تثبیت مطالب خونده شده عالیه...:a2d3:
ی خبر دیگه ام این ک کتاب آزمون نلسون هم تا آخر آذر چاپ میشه..فک کنم اونم خوب باشه...
من ب احتمال خیلی زیاد این کتابم میگیرم؛اگه شما هم خواستید و دسترسی نداشید میتونم وا3 شما هم تهیه کنم..:28:
سمانه جان هر خبری شد همین جا مینویسم عزیزم..

آخرین ویرایش:

leiliyebidel

New member
خبر داغ..................خبر داغ........
2 روز پیش رفتم گلبان!لانگمن و نلسون هم بردم...بعد لانگمن2011 رو گرفتم و همونجا اطراق(نمیدونم املاش درسته یا نه!!) کردم و صفحه ب صفحه!!خط ب خط!!چک کردم...:smilies-azardl (181کلییییییییییییی تغییر کرده ک!!!!ی سری شکلایی اضافه شده!قسمت ارتباطات بالینی و سربرگ ها هم رنگش آبی شده!!!آهان رنگ و طرح جلد هم عوض شده!!!!:25r30wi:
نه خدایی ب جز تغییرات بالا از نظر محتوا هییییییییچ تغییری نکرده!!!اصن خط ب خط مشابه بود!!
بعد دوباره کاراگاه بازی درآوردم از نلسون پرسیدم!چاپ 2011ش هنوز نیومده!ینی گلبان هنوز نزده!بعد ک سوال پیچشون کردم فهمیدم ک کتاب آزمون نلسون تا آخر آذر آماده میشه ولی ویرایش جدید خود کتاب دیرتر میاد!!پس ینی نلسون هم تغییری نمیکنه!:a2d3:
خیالتون راحت باشه دوستای گلم...هیچی تغییر نکرده...بشینیم با خیال راحت همون کتابای خط خطی خودمونو بخونیم...:4d564ad6:

آخرین ویرایش:

naboonid

New member
سلام، خوندن کتابای رفرنس واسه قبولی کافیه؟ جوابمو بدین.

cheshmak

New member
سلام
من چند نفرو سراغ دارم كه قبول شدن
اونا فقط رفرنس هارو ميخوندن
اما عمقي و با دقت

leiliyebidel

New member
سلام، خوندن کتابای رفرنس واسه قبولی کافیه؟ جوابمو بدین.
سلام دوستم
آره فقط رفرنس کافیه...ب شرطی ک همونجوری ک چشمک و سمانه گفتن خوب خوب بخونی و تست هم زیاد بزنی...
تستای تکراری خیلی میدن..:a2d3:
کتابای آزمون گلبانو بگیر خییییییییییلی کمکت میکنه..:riz304:

aydae

New member
سلام بچه ها.............شب و روزتون بخیر........بچه ها یکی بمن کمک کنه..واقعا گیج شدم.....میخوام نوزادان نلسون بگیرم..هر کی 1 کتاب میگه....تا حالا 4 مترجم نلسون بمن معرفی کردن/علی اکبر ولایتی--ایت الهی---ایدین تبریزی---اشتیاقی..بچه ها کدومو واسه ارشد باید گرفت
راستی کتاب بهداشت چی؟من بهداشت سوسن پارسا خریدم.....پس شجاعی تهرانی چیه دیگه؟

aydae

New member
بچه ها من تو رفرنس نوزادان و بهداشت اساسا مشکل دارم........1 جنین لانگم هم دارم .ولی ترجمه قاضی جهانی نیست....حتما باید قاضی جهانی باشه؟:33:

لیلا68

New member
سلام دوستم
آره فقط رفرنس کافیه...ب شرطی ک همونجوری ک چشمک و سمانه گفتن خوب خوب بخونی و تست هم زیاد بزنی...
تستای تکراری خیلی میدن..:a2d3:
کتابای آزمون گلبانو بگیر خییییییییییلی کمکت میکنه..:riz304:
دوست خوبم کتاب آزمون گلبان جنین الان تو انتشارات هستش؟نوزادان چطور(آزمون نلسون)؟

بالا