روزی چند تا لغت میخونید ؟
10 روز طول میکشه :ad54ad::4d564ad6:[/QUOTE]30 تا با اجازتون
ههههه اشتباه گزارش دادی ها باید تو تایپک مطالعه گروهی گزارش میدادیمهارت 3 تمام
شروع مهارت 4 امروز7/مهر...........پایان مهارت13مهر......:a2d3:...روزی 45 لغت:a2d3:
:a2d3:
لینک کمکیسلام مهارت 9 و 10 لینک کمکی نداره برای عهمین با مشکل روبه رو شدم باید چیکار کنم؟
ههههه اشتباه گزارش دادی ها باید تو تایپک مطالعه گروهی گزارش میدادی
سلام همکار عزیز خدا قوت :bunnyearsmiley:سلام دوست عزیز
من توی تعیین سطح شدم b2
چون شاغلم بیشتر از 40 تا لغت ممکنه نتونم بخونم و چون کنار شیفت و خونه داری باید درس بخونم ممکنه بتونم حدود یه ساعت برای زبان وقت بزارم
سلام خوش امدید مراحل نصب که کاملا در فیلم واضح هستش شما اول برنامه idictionary رو نصب میکنید بعد مهارت های لزگی رو واردش میکنید اگه بازم مشکلی بود در خدمتممنم میخوام لزگی رو شروع کنم ولی نمیتونم نصبش کنم :dadad4::sad:
شما مهارت ها رو بریزد تو پوشه ankiroid بعد نرم افزار رو باز کنید و other dic رو بزنید و لزگی رو انتخاب کنیدببخشید من رو اندروید نصب کردم ولی نمیدونم چطور لغتا رو واردش کنم؟؟؟
سلام mfمن هر کار کردم نتونستم مهارتهارو نصب کنم طبق آموزشی که داده بودید عمل کردم ولی نشد ممنون میشم اگر مهارتهارو برام ایمیل کنید kh.pirayesh2012@yahoo.com
سلام همکار گرامی بله خوب زدید اون کد برای جعبه لایترشه نزندید هم مشکلی پیش نمیاد در ضمن نسخه گوشیت رو که نصب کردید و نتونستید مهارت ها رو باز کنید اندروید بود یا جاوا اگه اندروید بود طبق دو پست بالا تر که توضیح دادم عمل کنید بازم مشکلی بود در خدمتمسلام mf عزیز
من امسال بدون هیچ مطالعه ای رفتم برای آزمون ارشد
در واقع یه روزی ثبت نام کردم و یه روزی هم رفتم ازمون ( کل وقتی که واسه ارشد امسال گذاشتم :a2d3
امروز که درصد ها اومد زبانم رو 39 زده بودم به نظرتون خوبه ؟ جای امیدواری هست ؟
راستی دوست عزیز توی فیلمی که برای راهنمایی نصب گذاشته بودین یه قسمتی دارین کد فعال سازی وارد میکنین کد رو باید از کجا تهیه کرد یا اینکه نیازی نیست اصلا ؟
روی گوشیم برنامه رو ریختم اما اصلا باز نمیشه فقط اون فایل که باید روی کارت ظاهرا خودمون لغات رو بنویسیم فعال شد اما مهارت ها باز نشد !!!