بدو بدو لزگی اومده (پست اول را بخوانید )

sahel.aramesh

New member
سلام من یه مشکلی دارم. هر کاری می کنم برنامه باز نمی شه و تمام چیزایی که گفتید رو نصب کردم اما بازم جواب نداد حالا چی کار کنم؟ نمی شه جور دیگه به لغتها دسترسی پیدا کرد مثلا فایل pdf ندارند؟ ممنون می شم کمکم کنید چون واقعا بهشون نیاز دارم.

من کتاب developing reading skill رو گرفتم ولی پایین کناش نوشته advance .
این کتاب هم مبتدی داره هم متوسط هم پیشرفته .
کدوم منبع وزارت بهداشته؟

mf2009

New member
من کتاب developing reading skill رو گرفتم ولی پایین کناش نوشته advance .
این کتاب هم مبتدی داره هم متوسط هم پیشرفته .
کدوم منبع وزارت بهداشته؟
فکر کنم همین advance باشه

- - - Updated - - -

سلام من یه مشکلی دارم. هر کاری می کنم برنامه باز نمی شه و تمام چیزایی که گفتید رو نصب کردم اما بازم جواب نداد حالا چی کار کنم؟ نمی شه جور دیگه به لغتها دسترسی پیدا کرد مثلا فایل pdf ندارند؟ ممنون می شم کمکم کنید چون واقعا بهشون نیاز دارم.
چشم به زودی براتون میفرستم

mf2009

New member
چشم به زودی براتون میفرستم

rojiin

New member
من نرم افزار نصب کردم اما میگن APK توی گوشیم نصب نمیشه.من گوشیم سونی xperia هست.خیلی دوست دارم نصبش کنم.

mf2009

New member
من نرم افزار نصب کردم اما میگن APK توی گوشیم نصب نمیشه.من گوشیم سونی xperia هست.خیلی دوست دارم نصبش کنم.
شما آخر تونستید نصب کنید یا نه ؟ شما باید نسخه اندروید رو نصب کنید

- - - Updated - - -

نسخه کامبیوتر هم با ndicباز میشه.چطوری بازش کنم؟

فیلم اموزشی هست شما اول idictionary رو نصب کن بعد مهارت ها رو واردش کن

targol

New member
سلام دوست عزیز من نرم افزار دیکشنری رو نصب کردم اما اجرا نمیکنه idictionary has stopped working رو میده ومهارت ها رو هم دانلود کردم اما اشتباها با فایل ورد باز کردم هیچ متنی داخلش نیست هربار هم که دانلود میکنم همین مشکل رو داره ممنون میشم راهنمایی کنید تشکر:rose:

mf2009

New member
سلام دوست عزیز من نرم افزار دیکشنری رو نصب کردم اما اجرا نمیکنه idictionary has stopped working رو میده ومهارت ها رو هم دانلود کردم اما اشتباها با فایل ورد باز کردم هیچ متنی داخلش نیست هربار هم که دانلود میکنم همین مشکل رو داره ممنون میشم راهنمایی کنید تشکر:rose:
سلام شما اینو نصب کنید درست میشه :Download Microsoft .NET Framework 4 (Standalone Installer) from Official Microsoft Download Center

rojiin

New member
نرم افزار 504 دانلود میشهه و مشکلی نداره اما لغات لزگی دانلود نمیشه.

rojiin

New member
ممنون ام اف.من دانلو کردم و لغات لزگی رو هم وارد کردم.باید هزینه برداخت کنم تا فعال بشه درسته؟اما خیلی دوست داشتم برای موبایلم هم وارد کنم.میشه برای موبایل هم راهنماییم کنین؟متشکرم

mf2009

New member
ممنون ام اف.من دانلو کردم و لغات لزگی رو هم وارد کردم.باید هزینه برداخت کنم تا فعال بشه درسته؟اما خیلی دوست داشتم برای موبایلم هم وارد کنم.میشه برای موبایل هم راهنماییم کنین؟متشکرم

نه نیازی به پرداخت هزینه نیست تو پخ براتون توضیح دادم . موبایلتون چیه ؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ساحل
بالا