فکر کنم همین advance باشهمن کتاب developing reading skill رو گرفتم ولی پایین کناش نوشته advance .
این کتاب هم مبتدی داره هم متوسط هم پیشرفته .
کدوم منبع وزارت بهداشته؟
چشم به زودی براتون میفرستمسلام من یه مشکلی دارم. هر کاری می کنم برنامه باز نمی شه و تمام چیزایی که گفتید رو نصب کردم اما بازم جواب نداد حالا چی کار کنم؟ نمی شه جور دیگه به لغتها دسترسی پیدا کرد مثلا فایل pdf ندارند؟ ممنون می شم کمکم کنید چون واقعا بهشون نیاز دارم.
چشم به زودی براتون میفرستمسلام من یه مشکلی دارم. هر کاری می کنم برنامه باز نمی شه و تمام چیزایی که گفتید رو نصب کردم اما بازم جواب نداد حالا چی کار کنم؟ نمی شه جور دیگه به لغتها دسترسی پیدا کرد مثلا فایل pdf ندارند؟ ممنون می شم کمکم کنید چون واقعا بهشون نیاز دارم.
خواهش میکنمممنون از لطفتون
mf
شما آخر تونستید نصب کنید یا نه ؟ شما باید نسخه اندروید رو نصب کنیدمن نرم افزار نصب کردم اما میگن APK توی گوشیم نصب نمیشه.من گوشیم سونی xperia هست.خیلی دوست دارم نصبش کنم.
نسخه کامبیوتر هم با ndicباز میشه.چطوری بازش کنم؟
سلام شما اینو نصب کنید درست میشه :Download Microsoft .NET Framework 4 (Standalone Installer) from Official Microsoft Download Centerسلام دوست عزیز من نرم افزار دیکشنری رو نصب کردم اما اجرا نمیکنه idictionary has stopped working رو میده ومهارت ها رو هم دانلود کردم اما اشتباها با فایل ورد باز کردم هیچ متنی داخلش نیست هربار هم که دانلود میکنم همین مشکل رو داره ممنون میشم راهنمایی کنید تشکر:rose:
دانلود نمیشه یا نمی تونید نصبش کنید ؟نرم افزار 504 دانلود میشهه و مشکلی نداره اما لغات لزگی دانلود نمیشه.
400 لغت ضروری تافل هست 1100 لغت فقط برای نسخه جاوا موجودهsalam
mishe lotfan 1100 lohghate moheme tafelam bezarin
narm afzaresh aliye
mammon
ممنون ام اف.من دانلو کردم و لغات لزگی رو هم وارد کردم.باید هزینه برداخت کنم تا فعال بشه درسته؟اما خیلی دوست داشتم برای موبایلم هم وارد کنم.میشه برای موبایل هم راهنماییم کنین؟متشکرم
بله شما نسخه جاوا رو دانلود و نصب کنیدسلام
اين برنامه ها رو گوشي هاي سيستم جاوا هم نصب ميشن؟