بخشش مناسبتی

BBT

New member
سلام به همه دوستای خوبم

اول از همه این ایام رو به همتون تبریک میگم انشالله تا سال بعد این موقع دیگه هیچ کس دعای ظهور نخونه !!!
Nime-Shaban.jpg

و اما موضوع این تاپیک چی بود
داشتم فکر میکردم تو این روزا چه کاری بهتر میتونه باشه
گفتم چه کاری بهتر از بخشیدن !!!
شاید تو زندگیمون کسایی بودن که کاری کردن به عمد یا سهوا که موجب ناراحتی ما شده که ما هم هیچ موقع اون بنده خدا رو نبخشیدیم ولی خواهم ازتون اینه که امتداد این نبخشیدن به اینجا ختم بشه و امروز همه رو ببخشین

و مسلما دوستای انجمنیتون رو در اولویت قرار بدید و هر کس این تاپیک رو باز کرد با یک صلوات برای امام زمان دوستاش رو ببخشه و بدون کدورتی از کسی از این تاپیک خارج بشه
friends-071.gif

BBT

New member
خب من نفر اول باشم ها گفته باشم هر کس از من بدی دیده منو ببخشه :smiliess (3):

BBT

New member
بیاید با لایک تون بگین که هر کس تو زندگیتون بوده بخشیدین امروز
hug-035.gif

روی هم رو ببوسین
kiss-009.gif
بعدش هم فراموش کنین

حسان

Well-known member
سلام به همه دوستای خوبم

اول از همه این ایام رو به همتون تبریک میگم انشالله تا سال بعد این موقع دیگه هیچ کس دعای ظهور نخونه !!!
Nime-Shaban.jpg

و اما موضوع این تاپیک چی بود
داشتم فکر میکردم تو این روزا چه کاری بهتر میتونه باشه

و مسلما دوستای انجمنیتون رو در اولویت قرار بدید و هر کس این تاپیک رو باز کرد با یک صلوات برای امام زمان دوستاش رو ببخشه و بدون کدورتی از کسی از این تاپیک خارج بشه
friends-071.gif

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دعای ظهور و تعجیل فرج اولین دعای هر روزمون باید باشه... میدونین در زمان ظهور اینقده نعمت ها و حکمت های الهی به صورت عادلانه تقسیم میشه که گفته میشه خانوم هایی که توی خونه ها هستن دارای حکمت های بسیاری میشوند؟؟؟؟ پس چرا میگی دعا نکنیم؟؟؟

bioshimi93

New member
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دعای ظهور و تعجیل فرج اولین دعای هر روزمون باید باشه... میدونین در زمان ظهور اینقده نعمت ها و حکمت های الهی به صورت عادلانه تقسیم میشه که گفته میشه خانوم هایی که توی خونه ها هستن دارای حکمت های بسیاری میشوند؟؟؟؟ پس چرا میگی دعا نکنیم؟؟؟

منظورشون اینه که تا سال بعد این موقع امام زمان (عج) ظهور کنند و نیازی برای دعا در تعجیل ظهور نباشه

bioshimi93

New member
ممنون بابت تاپیک قشنگتون
اما بعضی وقتها نمیشه کسی رو به راحتی بخشید
من از بچه های انجمن گله ای ندارم .:riz304:

حسان

Well-known member
منظورشون اینه که تا سال بعد این موقع امام زمان (عج) ظهور کنند و نیازی برای دعا در تعجیل ظهور نباشه

آها...
ممنون من تازه از خواب بیدار شدم خووووووووووو:dadad4:

ایشالا همین طوری بشه...

solarbeh

New member
من که یک دوست داشتم
باهاش بحثمون شد خیلی ازش بدم میاد، اون هم از من بدش میاد
خلاصه هر وقت می بینمش اعصابم خرد میشه، دلم می خواد برم...

arezoomand

New member
من اگه از کسی بدم بیاد یا دلمو شکسته باشه نمیتونم تظاهر به خوب بودن باهاش بکنم .فقط دیگه سمتش نمیرم و کلا رابطمو باهاش قطع میکنم.اگه این ادم دوست باشه خب قطع ارتباط راحته ولی وای به اون وقتی که فامیل باشه مجبوری تحملش کنی........حتی اگه طرف با خودمن مشکلی نداشته باشه ولی ذره ای به پدرو مادرم بی احترامی کنه حتما تلافی میکنم و دیگه دلم باهاش صاف نمیشه .دست خودم نیست نمیتونم ریا کاری کنم.چند نفری هستن که وقتی میبینمشون اعصابم خراب میشه حتی نمیخوام سایشونو ببینم.هرچند نباید اجازه بدیم رفتاردیگران ارامشمونو به هم بریزه..بخشش خوبه ولی نباید اجازه بدی تحقیرت کنن..........

آخرین ویرایش:

BBT

New member
با بخشیدن کسایی که بهمون بد کردن خیلی فکرمون راحتتر میشه امتحان کنین
بخشیدن چیزای ساده که هنر نیست هنر بخشش همین نمونه هایی که گفتین

حسان

Well-known member
با بخشیدن کسایی که بهمون بد کردن خیلی فکرمون راحتتر میشه امتحان کنین
بخشیدن چیزای ساده که هنر نیست هنر بخشش همین نمونه هایی که گفتین

بخشیدن دل دریایی میخواد.... اول ببخشی بعد تو ساحل بخشش اونی که ناارامه رو اروم اروم کنی..... خدایا بهمون دل دریایی بده...........

بالا