بانو امین

am-ml

New member
لطفا هر کسی در مورد بانو امین اطلاعاتی داره ،اینجا بگذاره؟
خیلی دوست دارم در مورد شخصیت علمی این خانم و همینطور زندگی خصوصی ایشون بیشتر بدونم؟

آخرین ویرایش:

am-ml

New member
سیده نصرت بیگم امین معروف به بانو امین یکی از فقهای زن شیعی است که حتی به برخی از علمای بزرگ همچون آیت‌الله العظمی مرعشی‌نجفی اجازه روایت داده است. او صاحب آثار و تالیفاتی است که علامه جعفری درباره آن گفته است: با توجه به آثار قلمی که از این خانم در دسترس ما قرار گرفته، به طور قطع می‌توان ایشان را از علمای برجسته عالم تشیع معرفی نمود.

بانو امین در زمینه‏ ی استفاده از فرصت‏های عمر خود می‏نویسند: «من در کودکی و اوایل جوانی بسیار مایل و حریص به مطالعه‏ ی کتاب‏های علمی و گوش دادن به مواعظ دینی بودم و هرگاه نزدیکان من مشغول تفریح می‏شدند، من به مطالعه‏ ی علمی و گوش دادن به مواعظ دینی مشغول می‏شدم و آن‏ها بیشتر اوقات به من اعتراض می‏کردند و می‏گفتند: چگونه تو مشغول مطالعه می‏شوی و تفریح را رها می‏کنی؟ این کار علاقه نیست; بلکه از بطالت و کسالت است و من به جهت اشتیاق شدیدی که به مطالعه داشتم سخنان ناروا و استهزاهای آنان را تحمل می‏کردم وچنان خود را می‏ یافتم که گویا از امور لهو ومزخرف دنیا اعراض دارد و به این‏ها انس نمی‏ گیرد; بلکه قلبم به چیز دیگری بستگی دارد . هرگاه از یک عالم یا واعظی چیزی از اوصاف حق تعالی می‏شنیدم، قلبم به سخن او میل مفرطی می‏نمود . گویا سر تاپاگوش می‏شدم

اینم شنیدم : همسر ایشون مرد بازاری بودن که تمام شرایط تحصیل علم در منزل رو برای همسرشون فراهم کردن.
بانو امین یک دوره تفسیر قرآن نوشتن که بسیار هم دقیق هست.

آخرین ویرایش:

sara77

New member
ییییییییییییییییااااااااااااااااا خدا بانو امین کیه دیگه

am-ml

New member
ییییییییییییییییااااااااااااااااا خدا بانو امین کیه دیگه
ایشون خانمی هستن که جدا از اینکه تو چه زمینه ای فعالیت داشتن و چه علمی رو خوندن ،اولا نشون میدن که اگه کسی طالب علم و علم آموزی باشه تو هر زمان و شرایطی بالاخره مسیر خودش رو طی میکنه؟
اما از اون مهمتر برای من ،زمانی هست که ایشون به تحصیل و تدریس پرداختن ؟
همینطور شخصیت و ارزشی که همسر ایشون به عنوان نماینده ای از مردان متشخص ایرانی در علم آموزی ایشون ایفا کردن؟
یکی دیگه از چیزایی که شخصیتش رو برای من جذاب میکنه اینه که بعد از گذشت اینهمه سال و با اینهمه ادعا (از سوی دیگران)هنوز (شایدم من اطلاعاتم کمه) کسی از خانم ها به جایگاه علمی این خانم نرسیده؟
تو جنبه های خصوصیش هم اینکه شوهرش بازاری بودو تاجر؟ اینکه مثل اون قدیما بچه به دنیا آورده سالی یکی؟

اینا همه چیزایی هستن که اتفاقی از این ور اون ور شنیدم ولی دنبال تفصیلش هستم ،دوست دارم این خانم رو بیشتر بشناسم؟

آخرین ویرایش:

ZOT

New member
آرامگاه ایشون در اصفهان هستش ! من سر آرامگاهشون رفته ام ! بانوی بزرگی بودن روحشون شاد!

am-ml

New member
آرامگاه ایشون در اصفهان هستش ! من سر آرامگاهشون رفته ام ! بانوی بزرگی بودن روحشون شاد!
خیلی ممنونم از اطلاعاتی که بهم دادی ،لطفا اگه در مورد ایشون کتاب یا نوشته خاصی رو میشناسین بهم معرفی کنین.

بالا