ای چربیهای بدنم از شما ممنونم...!!!!!!!!!!

!SeCreT!

New member

لیز والاسکوئز خانم ۲۳ ساله اهل تگزاس بدون بافت چربی به دنیا آمده است. یعنی او بدون چربی بدن است و حتی با خوردن غذاهای پرچرب بدن او ذره ای چربی تولید نمی کند. تنها دو نفر در جهان به بیماری او دچار هستند. این سندرم هنوز تشخیص داده نشده است.

لیز می گوید: بسیاری از مردم با دیدن او می ایستند و او را مورد آزار قرار می دهند و به او لقب زشت ترین زن را می دهند. این حرکت بسیار در روحیه او تاثیر بد گذاشته است. همچنین وی در وب سایت خود می نویسد: وضعیت او فقط یک راز بزرگ است اما او همچنان امیدوار است که یکی از پزشکان روزی چگونگی درمانش را کشف کند.

این زن موفق در ۲۳ سالگی، هفت سال است که بیش از ۲۰۰ کارگاه آموزشی در تشویق دیگران به چگونگی گذر از موانع برپا کرده است، در دانشگاه تکزاز یک پست کارشناسی ارشد در ارتباطات دارد، و دو کتاب نوشته است.

ketabsabz

Well-known member
جالب انگیز و وحشتناک بود ، نمیدونستم همچین بیماری وجود داره ، واقعا ممنونیم از چربیهامون که اگه نبودن چقدر بد میشد ،

mehrshad

New member
albate charbi ziadi ham kheyli az bimariha mesle CVD,CHD,FH,IM diabet va koli moshkelate dg mishe.taadol khube

behnaz.h

New member
جلل الخالق!!!!!! هر روز هزار بار قدرت خدارو ميبينيم و باز منتظر معجزه ايم!

ghazal26

New member
سبحان الله...
بسيار عجيب اما مفيد بود تك خال جان ممنون..:sad:
خدايا هزار بار شكرت كه 3كيلو اضافه وزن دارم...:rose::whistle:

!SeCreT!

New member
سبحان الله...
بسيار عجيب اما مفيد بود تك خال جان ممنون..:sad:
خدايا هزار بار شكرت كه 3كيلو اضافه وزن دارم...:rose::whistle:

آره دوستم حالا ماها همش به هر دری میزنیم برای لاغر شدن...قرص ...رقص...چربی سوزو...آب درمانی ...پیاده روی 8ساعته...هزارتا بدبختی دیگه...
من خودم یکی از دوستانم رو بخاطر استفاده قرص چربی سوز از دست دام...
یکی از آشناهامونم بخاطر پیاده روی زیاد و نخوردن آب کلیه هاشو از دست داد و خانواده شو داغدار کرد...

ba ba barghi

Well-known member

آره دوستم حالا ماها همش به هر دری میزنیم برای لاغر شدن...قرص ...رقص...چربی سوزو...آب درمانی ...پیاده روی 8ساعته...هزارتا بدبختی دیگه...
یکی از آشناهامونم بخاطر پیاده روی زیاد و نخوردن آب کلیه هاشو از دست داد و خانواده شو داغدار کرد...

ها ؟؟!!!!!!!!!!!!

bacillus.bs

New member

واقعا
اخه چرا
مگه زير نظر دكتر نبودند؟!!!!!

MAHSABANOO

New member
پس چربی هم فایده داره جل الخالق :5:جالب بود مرسی تک خال برا فامیلتون ودوستتون متاسفم:sadsmiley:

ساحل

New member
جالب بود
با این مطلبت بهمون یادآوری کردی که به خاطر سلامتی که خدا بهمون داده بازم شکرش رو به جا بیاریم

sahar-a

New member
من نمی دونستم چربی اینقدر مفیده!!!!!!!!!!!
منم برعکس خیلی ها کم وزنم و دوست دارم حداقل 5 کیلو وزن اضافه کنم اما نمیشه که نمیشه!!!!!!!!!! :smiliess (12):
47 کیلو ام و قدم 164 هست! زیاد می‌خورم و سعی می‌کنم کمتر فعالیت کنم و... خلاصه هر کاری می‌کنم! اما نمیشه!!!:smiliess (2):

!SeCreT!

New member

واقعا
اخه چرا
مگه زير نظر دكتر نبودند؟!!!!!

آره دوستم واقعیت داره...متاسفانه یا خوشبختانه استان ما بازارچه مرزی زیاد داره که از شیر مرغ تا جون آدمیزاد توش خرید و فروش میشه مثل مسکن های فوق العاه قوی و خطرناک که من خودم نزدیک بود قربانی یکی از همین مسکنا بشم...:14:
دوستمم از چربی سوزهایی که تو ماهواره تبلیغ میکنن رو از بازارچه مرزی شهر ... خریداری کرده که متاسفانه جای چربی هاش کبدش رو از دست داد....
:sadsmiley:

بالا