این صفحه ذهن شما را می خواند ..... امنتحان کنید

مجید دیجی

مدیر بخش
خخخ خیلی ضایع بود ..

چرا ؟

چون هر عددی که بدست بیاری یا میشه 9 یا 18 یا 27 یا 36 و... تا 81 و کشورهایی که رو به روی این اعداد قرار می گیرن همش یکی هست یعنی آقای طراح این سیستم" که کاملا با علم و اسرار جهان در ارتباط است " با علم ریاضی داره سر ملت رو شیره میماله خخخخ اوقاتمان بسی خوش شد :thumbsupsmileyanim:...

ممنون از صاحب تایپیک :thumbsupsmileyanim:

sepidh gh

New member
منم به همین رسیدم ....تمامی احتمالات رو یک کشورمی زنه ...آخرش هم اسم همون یک کشور رو میاره ....خیلی جالب بوووود

ZOT

New member
هر عددی که به دست میاد مضرب 9 هست! بنابراین شما وقتی تو جدول اعداد نگاه کنی تمام مضرب های 9 یک کشور رو نشون میده بنابراین هر عددی که شما بدست بیارید درواقع همون کشور رو نشون میده که عدد 9 رو نشون میده!
هههه خسته شدم چقد توضیح دادم حالا کسی هم چیزی از حرفام گرفت!؟ خخخخ

mehrshad.namdar

New member
اوهوم نکته این بود که ترتیب جدول هر دفعه تغییر می کنه. ی دفعه اعداد 9.18.27.36..... رو کشور المان میزنه یک بار عربستان و ... جدول رو تغییر میده .عدد رو حدس نمیزنه. ولی جالب بود.
متوجه شدم مرسی بابت توضیحتون

dr.bahar1986

New member
اسم کشورها تکرار شده یعنی اگه این عملیات جمع و تفریق رو انجام بدید در مجموع 60 یا 70 تا عدد بدست میاد حالا این اومده واسه ده تا از این جوابها آلمان گذاشته واسه ده تا مثلا آمریکا و بخاطر همین جوابها تکراریه ولی اعداد متقاوت هستن چندین بار امتحان کنین امکان غلط حدس زدنم داره

متاسفانه یا خوشبختانه ما بجای لذت بردن از این قضیه دنبال نحوه حدس زدنش هستیم در حالیکه زمان بچگی خیلی حال میداد بازیهای این مدلی!
ولی خوشبختانه مغزمون بکر نیست و پویاست
:bunnyearsmiley::riz277:

mohammad63

Well-known member
بله دوستان
در واقعا ایشان از یک رابطه سرگرم کننده ریاضی استفاده کرده و با استفاده از اصول طراحی وبسایت هم توانسته یک کار زیبا را خلق کند .... شاید ما از این نکته ناراحت شده بشیم که نوشته کاملا با اسرار طبیعت در ارتباطه

mohammad63

Well-known member
همش یک رابطه ریاضی هست و ایجاد یک حلقه شرطی در طراحی وب سایت ....
اما کار خلاقانه ای هست و با نظر مجید خان عزیز مخالفم که ضایع هست

مجید دیجی

مدیر بخش
بله دوستان
در واقعا ایشان از یک رابطه سرگرم کننده ریاضی استفاده کرده و با استفاده از اصول طراحی وبسایت هم توانسته یک کار زیبا را خلق کند .... شاید ما از این نکته ناراحت شده بشیم که نوشته کاملا با اسرار طبیعت در ارتباطه

من که شخصا یاد جن گیری .. علوم ماورایی افتادم .. البته این هم یه نوع شعبده بازی هست .. خخخ

mehrshad.namdar

New member
من که شخصا یاد جن گیری .. علوم ماورایی افتادم .. البته این هم یه نوع شعبده بازی هست .. خخخ

ولی ادم خلاقی بوده که تونسته با دو تا تکنیک ساده چنین کاری انجام بده. تغییر جدول هر دفعه یک کشور رو قرار داده. و اینکه از یک قانون ریاضی اطلاع داشته. یکم هم از طراحی سایت بهره گرفته نتیجه اش شده این. خلاقیت هم خودش یک هنره .
دست مریزاد داره....

مجید دیجی

مدیر بخش
ولی ادم خلاقی بوده که تونسته با دو تا تکنیک ساده چنین کاری انجام بده. تغییر جدول هر دفعه یک کشور رو قرار داده. و اینکه از یک قانون ریاضی اطلاع داشته. یکم هم از طراحی سایت بهره گرفته نتیجه اش شده این. خلاقیت هم خودش یک هنره .
دست مریزاد داره....

آره جالب و سر گرم کننده بود ...

mohammad63

Well-known member
دست مریزاد داره....
بله ... حرف شما دقیقا درسته .... در واقع تمام اختراعات و ابتکارات که خلق میشه حاصل تلفیق چندین قانون هست و در واقع شاهکار اصلی این تلفیقه هست ..

somi3

New member
برا منم اشتباه گفت 12 رو در نظر گرفتم ترکیه میشدبه من گفت مالزی:65d6a5d6s:

آخرین ویرایش:
بالا